Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Batman uğramış profile. Müzmin memurdu Batmanımız...Tabi hiç kimse emminin yerini tutamaz. Yerde yürüyen havada uçan her şeye çakacak gibi bir hali vardı emminin. Umarım ölmemiştir kendisi. Ayarı bozuktu ama iyi adamdı.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Bunlar hep akılsız insanlar,para hırsı hırsıza yaramış,yahu git işbankasına kaya gibi banka,nereden bulurlar böyle bankaları,bir arkadaşım var hala arap bankaların peşinde,akıl var mantık var neden gidersin böyle bankalara diyorum laf anlatamıyorum,ben o zaman dövizciydim o paraylan 5 katlı ev yapmıştım,2001 krizindede dövizciydim araba almıştım,ama dövizlerin yarısını zay ettim mesut yılmazın yüzünden,680 olan dolar 1200 olmuştu birden.
Bide banker kastelli olayı var,adam batmış tekrar hortlak gibi ortaya çıktı yine milleti kandırdı,kandırılanların içinde tanıdıklarım vardı düşmen peşine dedim peşinden iyi düdüklendiler....
Arkadaşlar iş bankası ile çalışan var mı? Bir zamandır fon alıp satmıyor, portföyümü muhafaza ediyordum. Bugün sabah fon alım talimatı girdim. Sonra " Talimatlarım " dan verdiğim alış emrini kontrol ettim. Aliş emrim gözükmüyordu. Önceleri anında görünüyordu. Fakat portföye girdiğimde alış miktarı para bloke olarak görünüyordu. Müşteri temsilcisini aradım.
Verdiği cevapta genel teknik bir sorun olduğunu bir buçuk aydan beri devam ettiğini söyledi. Ama ben açıkçası tatmin olmadım. Tahminim son olaylardan sonra banka tedbir tedbir amaçlı böyle bir yola başvurmuş olabilir. Çünkü fon satışlarında paranın yatırılma tarihlerinde gecikmeler yaşanmıştı.
Özellikle satış talımatı bilgilerinde satış tarihi, paranın hesaba yatıralacağı tarih belirtiliyordu. Gerçi MT'si her şeyin normal oloduğunu söyledi. Sanırım banka kendinden kaynaklanmayanm bir durumun sorumluluğunu almamak adına böyle bir durum oluşmuş olabilir. Diğer bankalarda acaba durum nedir?
Yer İmleri