sen benim ne anlattığımı iyi biliyorsun uzatmıyorum biz burada hisse ucuz pahalı onun konuşmadık .
sana göre ucuzdur bana göre pağalıdır bunun kararını piyasa verir.
senin burada yazdıklarınla yaptıkların çelişiyor onu anlattım mal taşırsın taşımazsan senin bileceğin iş .
şimdi ben gelip X tahta için burada olumsuz şeyler yazsam sonra tahta uzasa %50 pirim yapsa buraya gelip güzel kazandım desem ne yazarsın![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Papa geldikten sona yağmır yadı bereked oldu deyola.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Brsan longdum maliyet 461.25
510 olmuş
Kasım sonu gibi almıştım bu pozu
İyi kardayim
İnanmayan var mı![]()
Ülkedeki ve borsadaki olumsuz durum sayfalar yetmez ulkede pkk bayrakli uzun namlulu polisler cirit atiyor
Ben olumsuz durumdan bahsederken her daim hisselerin çok aşırı ucuz olduğunu
Hükumetin suni baskısı ile geri kaldığını söylüyorum
Halkb 11 usd den düşmüş 0.3 usd ye
Buna short acayim veya almayım
Ben shortu büyük short liderimiz sinyal verince acıyorum
Şu an sakin devam
Troller sinyal çakacak zaten
Abi dünya %1-5 faiz ile borçlanıp iş yaparken sende sabit kur %40 faiz var nasıl bilançolar coşacak benim emekli maaşı asgari ücretten az yüksek. Aidat ısınma dersane faturalar ekmek Pazar derken bitiyor bu arada ev kira değil. Benim evli kızım karı koca çalışıyor iyi de maaş alıyorlar iki sene de ortada borç var düğün borcu değil ha. Bir maaş kiraya gidiyor. ikisi de sigara içiyor.
Velhasıl özetle içerde ücretli maaşlı kesimin geliri artmadan sabit kur ve hukuksuz bir ülkeden mezar taşı yakındır.
Buradaki sıkıntı bakma BİST e 12 senedir devam ediyor. BİST ile ekonomi başka işler. Birşeyler olur değişir durumlar yine düzelir. Batamayacak kadar büyük , süper güç olamayacak kadar küçük bir ülkeyiz. Dalga gelir gider. Çok iyi olabilirdik ama yamyamlar yönetiyor bizi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri