Emmi gittiği için burada testesteron eksikliği oluşmuş. Acil takviye lazım.
Emmi gittiği için burada testesteron eksikliği oluşmuş. Acil takviye lazım.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Verdiğim alış talimatını Yatrım Hesabı / Hesap hareketleri'nde görüyorum. Ve de alım bedeli blokajda. Anladığım, Fon satışı yapıldığında paranın dönüş günü belirtiliyordu. Büyük ihtimal bir aksaklık durumunda sorumluluk almak istemiyorlar. Bu arada tam tamına elli iki yıldır bu banka ile çalışıyorum. Teşekkürler
tera portfoyun ppf fonu destek finans hissesindeki sahipliği %5 i geçmiş.Bu yüzden kap bildirimi yapmışlar.
PPF neden hisse senedi almış anlamadım
Diğer maddelerde hisse, hisseyi alan ve sahiplik oranı değişmiş.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi
Ek:RG-13/2/2018-30331) (Değişik:RG-17/11/2018-30598) Bir gerçek veya tüzel
kişinin doğrudan, payları borsada işlem gören bir ihraççının sermayesindeki, payının %5, %10,
%15, %20, %25, %33, %50, %67 veya %95’ine ulaşması veya söz konusu oranların altına düşmesi
halinde bu kişiler tarafından yapılması gereken açıklama MKK tarafından yapılır. Birlikte hareket
ile veya dolaylı olarak veya oy haklarına bağlı olarak bu fıkrada belirtilen oranlara ulaşılması veya
oranların altına düşülmesi halinde açıklama yükümlülüğü ilgili gerçek veya tüzel kişi ya da bu
gerçek veya tüzel kişi ile birlikte hareket eden diğer gerçek veya tüzel kişiye aittir.
https://spk.gov.tr/data/61e367311b41...c6d47066e7.pdf
PPF'ye hisse alınır mı o kadar? Garip bir şey.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Destek bu gün tavan yaptı sonra taban...Acayip işler.
Beni bilen bilir 20 yıldır müzmim mevduatcı olarak son 2 haftadır pry ve tp2 ye gömdüm mangırları şimdilik aylıkı 47.5 gibi geliyor![]()
Yer İmleri