Mert vardı bir ara. Adam zencilerin olduğu kağıtlara bulaşırdı. O kadar dedim bunlar sabunsuz kayarlar, bu kağıtları alma gel fon al diye. Sonuç Mert pert oldu. Fon alın pert olmayın.
Mert vardı bir ara. Adam zencilerin olduğu kağıtlara bulaşırdı. O kadar dedim bunlar sabunsuz kayarlar, bu kağıtları alma gel fon al diye. Sonuç Mert pert oldu. Fon alın pert olmayın.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Tevellüt kaç,bende yaş 71 sayılır,ozaman 75 varsın,bankaya rahmetli dedeminde katkısı vardır nede olsa ATAMIZIN korumasıydı,kurtuluş savaşında 5000 gönüllü alayımız vardı,2 alaydan oluşurdu 42-47--42 haymanada şehit düştü,47 ise afyonda orada kuzular gibi yatıyor şehitlikte,ülkenin tek şehitliğidir tamamı giresunluydu alayın,alay gönüllülerden oluşuyordu dünyada tektir,başındada osman ağa vardır,onunlan ailecek kan bağımız vardır,dedem Atamızın koruması olduğu için onu göndermemiş afyona,5000 kişiden geriye 350 kişi döndü,banka 1924 yılında kuruldu hindistanın katkılarıylan,Atamiz dedeme zenginsin seninde katkın olsun demiş,banka Atamızın katkılarıylan kurulduğu için %28.5 payı vardır,bu CHP denetimindedir,sadece isim olarak chp vardır,geliride TÜRK TARİH KURUMUNA AKTARILIR,bankadan chp'nin tek kuruş kazancı yoktur,RTE çok uğraştı bankayı kendisine bağlamak için yani bankaya çökmek için,chp üzerine yüklendi kör olasıca,neymiş dış yardım alıyor bahanesiylen,guya hindistan destek veriyormuş,partiler kanununa göre bir parti dış yardım alamaz vatan hainliğine girdiği için,bir mok yapamadı,oda şimdilik,çünkü 50 milyar dolar çok büyük para,her yere çöktü,çökerkende ülkede çöktü,neyse 52 yıllığım diye yazmışsınız bende özüne indim sadece,bankaya gelirse önce belirttiğim gibi yönetimi bebelerden oluşuyor,bilmiyorasınız sistemi elaman göndereyim dedi tınlamadılar bizim uzman kadromuz var dediler...
Yer İmleri