adamlar kanuni düzenlemeyi de biz yaparız, muhalefetin önerisine evet oyu kullandı dedirtmeyiz kendimize diyorlar..
adamlar kanuni düzenlemeyi de biz yaparız, muhalefetin önerisine evet oyu kullandı dedirtmeyiz kendimize diyorlar..
bugün piyasada bir terslik var gibi
kazım % 10 yapmış... amerika neredeyse eksiye gececek
taktacılar kavga etti, araları bozuk ellaaam![]()
mesaj 5541 den devamla,
ben önce 1 bekliyordum, o 2 ye gitti, beni trendden indirdi, üstüne birde zarar yazdırdı,
sonra 2 bölgesinde sarı ok desteklerden döndü,...ve sarı oklar da direnç önüne nokta 1 de yeniden geldi,..
yani zig zag ta fake yedim,...bir daha yersem zarar artar,...
geçerse 1 yapacak, 3 ilk etapta zor, 4 o nedenle soru işareti,
grafiği defelarca nokta 1 de gerçekledi, buraya kadar sorun yok, eyw,...
ancak şu sarı oklarla işaretli direnç geçilecekmi? olasılık %50,..belki geçecek,
çalışma çok güzel ama geçmedikçe hikaye,..
ben yine poz aldım,...geçmesine,..bu defa stop ve take profitleride yazdım,..
bu arada eth oynamıyorum, benimki kaito,..ama diğer grafikleride atsam BTC dahil, sonuç değişmeyecek hepsinde durum aynısı,
bunu örnek olarak verdim,...sp 1500 ün 27 ekim tepesine yatayı var demiştik, çok yaklaştı ama egale etmedi,..
sonuçta yatayı gerçekledi sayılır, çünkü dipten döndürdükburaya kadar getirdik,
xu030 ise yatayı 27 ekime nokta 1 de gerçekledi,..
bundan sonrası 3 hafta düşüşüne(8 aralık) girmeden eth için konuşursak direnç geçlip 1 dediğim ovale gidecekmi?
diğer bir soruyla 10 aralıkta FED gelene kadar bunu yaparlarmı? bizde de 11 aralık ppk var,..arka arkaya günler,..
işte sarı oklar bölgesi geçilirse yapar demek? bunun cevabı 10 aralıkta değil, şimdi şu sıralarda?
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
stobumuda sildim amk, take profitleri bıraktım sadece,...herro merro, o hesap,...
zaten uykuda hallediyorlar, ne oluyorsa gece 03-04 o sırlarda,
bigi capanla başlıyorlar mevzuya,..
bazen de SP yi kapatınca zıplıyorlar,....
yükselişe oynuyorum,..
düşerlerse o zaman mücadeleye devam ederim,...
sinir harbi başka bir şey değil,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri