Artan

15,86 9.99 18:10
136,50 9.99 18:10
13,56 9.98 18:10
29,38 9.96 18:10
55,75 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

113,50 -9.99 18:10
36,06 -9.99 18:10
186,80 -9.98 18:10
253,50 -9.95 18:10
580,00 -9.66 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.548.192.361,10 18:10
11.434.325.772,56 18:10
10.432.490.576,58 18:10
8.841.301.680,52 18:10
6.814.036.599,75 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 92/99 İlkİlk ... 42829091929394 ... SonSon
Arama sonucu : 789 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

EGER.....

benim bildigim.....

VE....SENIN BILMEDIGIN SEY OLURSA....20 GUN ICINDE....

4 AYDA....7500 DEYIZ.....

DUA ET....kuzu....birden ve aniden gelip....BORSAYI SATTIM VE SHORTLADIM DEMESIN.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. 7 milyon yatırımcı var

Herkes gırtlağına kadar malda

Malda kaldıkça kaldılar çünkü artık başka çareleri yok

Ellerindeki sermayeleri 2 senedir eridi 3+1 ev alabilen sermaye 1+1 evi alamaz hale geldi

Bu yüzden çamurda debeleniyor borsa alemi

Buradan ralliyi hergün tv ler söylüyor sosyal medya üstadları durmadan yazıyor

Bu tren inşallah herkes içindeyken kalkar

3. Ben ne yapıyorum

Momentum trade ediyorum

Harekete göre hisseler arası geziyorum ama bist 30-50

Para zaten viop nemada her gece nemalanıyor

Emmi sat dediğinde sattığım şişie hisselerimin 4.5 kat fazlasını alabilen bi noktaya gelmişiz

Bunu gördükçe hala bekleyenlere cidden üzülüyorum ama maalesef bizim sınırlı para ile yapılan endeks mühendisliğimiz ancak bu kadarına müsade ediyor

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    7 milyon yatırımcı var

Herkes gırtlağına kadar malda
     Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    İktidar bu süreçte borsa için para harcamaya gerek yok diye düşünüyordur..
    bist 250 milyar dolar

KY fazlasından 3 milyar dolar

SPEKÜLATÖRLER (soul dayunun adamları bunnar ) paralarının miktarını tahmin edemiyoru... 10 milyar dolar olsun

MANİPÜLATÖRLER... patronlar yani

230 milyar dolar

sabancılar, şahenkler... ülkenin zengünleri

iktidarın borsa ile ilgilenmesine gerenk yok...

iktidardan önce tam 8 milyar insan sıraya girmiş bekliyor BİST'e denstek atma üçün

ne anlatacaktım... kafam karıştı, karman çorman oldu amk

şeyi diyecektim

ingilizler sene başında gelip, Türkiye tahvillerine 150 milyar dolar basıyorya;

bizde onlara 50 milyar dolar fayiz ödüyoruzya..

1 kişi....

bistten sene başında 150 milyar dolarlık hisse alıp, sene sonunda 200 milyar dolara nasıl satıp-çıkılacağını

bana anlatabilir mi ?
    Son düzenleme : çıtak; Dün saat: 09:55.

5. https://www.youtube.com/watch?v=VgK7...&start_radio=1

kuzu Ajdanın palavra aşk şarkısından borsa yorumlarını gözünün önüne getirerek herkes dinlesin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. Dün akşam yine birşey yazmış sabah sporu kahvaltıdan sonra bir bakayım dedim ben isterdimki yanıldım demesi ama yaralarına pasuman yapıp orta oyunu oynamaya devam ediyor 1 sene önce hepsi burada yazdıkların kayıtlı 16 bin bekliyorum deyip şuanda 12500 kadar düştün, bir sürü seneryo yazdın ABD dahil hepsi tersi çıkmış , 1 ay önce yine geldin 2026 ilk yarısı 24 bin aynı sene için 40 bin yazdın hepsi arkada 2 gün önce geldin 7500 mü 24 binmi yazıyorsun sonuç olarak üst alt rakam veriyorsunki hangisi tutarsa ben demiştim demek için neymiş yeni haberler biliyormuş bildiğin birşey yok onuda burada çok kez gördük saldırıyorlar kemiklerimi kırdılar diyorsun şu yazdıklarıma verceği cevap yok bu yüzden işine gelen msj seni pofpoflayan senelerdir aynı hoşuna giden o msj görürsün bizde millet burada ne dönüyor onu görsün diye yazıyoruz sorulacak soruları doğru sorsun diye don kişot KUZU

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kemiklerimi kirdilar....HIC ACIMIORLAR....

sol bogrumden bi yumruk yedim.....NEFESIM KESILDI....

NE DEDIM BEN....

ne dedimki ben....bu gaddin kizdi bu usaglar....

dedim ki....haziranda 9000 endekste mala girdim.....12 500 e gelince satarim haaa dedim....yuzde 40 kar var dedim....

SUC SENDE....BUNAK LAZ....bana demedin ki....dikkatli ol....bu forumda....

BU FORUMDA KARLA...HELE YUZDE 40 KARLA MAL SATMAK....IHANETTIR...

emme.....zararina....hatta tum parani kaybederde....SATTIM DERSEN....COK EYI BORSACI VE YORUMCUSUNDUR...

kuzu bu oyun sahasına göre zarardasın diğer enstrümanlarla karşılaştırdığında ,senin iddia ettiğin yerden %28 hareket olmuş şuanda %20 desin , hadi diyelim 12500 oldu Aralıkta %36 demek yine zardasın taşıma maliyetin yani hamallık ,stres,mevduta %40-44 arası,ppf,tahviller vs vs bana diyorsun ya senin grafların kısa vade diye oyun kısa vade üzerinden trade ediliyorsa onu oynarsın aç bakalım banka graflarını kanalın içinde gitmiş gelmiş bizde trade ettik şuanda fiyatları nerede aselsn haricinde tahtalar aynı yerde , 2026 öngörünü temel teknik olarak paylaş altını doldur Şile feneri gibi dönüp durma üst alt rakamlar verip hangisi çıkarsa ben dedim demek için analiz olmaz hodri meydan dediğim gibi öngörünü koy buraya net bende gelip öngörümü koyayım başkaları varsa onlarda koysun gerekçeleriyle 6-12 ay içinde bakalım bakalım maçan yiyecek mi net olarak yazmaya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,236
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ELESTIRMEYE DEVAM.....yazilarinizi bekliyorum....kimseye kizmam....alinmam....herseyi yazin....bende....kizma...alinma...gibi duygular yoktur....BILGIYLE FURULMUS HER TOKAT....BENI BUYUTUR....EGITIR....bilgisizce furulmus dokatlar ise....beni guldurur...eglendirir....

INSAN-I MUKKEMMEL olmaga yillarimi verdim....

soru su....

OTORITE.....borsa 24 000 de mi....yoksa 7500 de mi IRAHAT EDER.

cunki....otorite olmadan...hickimse borsayi HICBIRYERE goturemez....
    sn kuzu
    ben öbür köyde yasaklıyım muhtemelen ömür boyu ve hiçbir şekilde üyelik mümkün olmadı bir daha.. sebep mi galiba eleştiri istemeniz değil istememenizdi...
    şimdi derseniz ki o günlerden beri çokkk merhale kaydettim anlarım... ya da sofradan kalkmadan işlem yapmışımdır derseniz o da tamam da sanki verilen cezalar kaybolmadan kalıyor

Sayfa 92/99 İlkİlk ... 42829091929394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •