https://www.borsaningundemi.com/habe...olacak-1876041
Tam emin değilim bazı hisselerde bundan dolayı son 1-2 ay garip işlemler olmuş olabilir.
https://www.borsaningundemi.com/habe...olacak-1876041
Tam emin değilim bazı hisselerde bundan dolayı son 1-2 ay garip işlemler olmuş olabilir.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
VAKFA da 11 milyon lot "borsada işlem görmeyen tipe" dönüştürülmüş gibi gözüküyor, gerçi bu yönde bir KAP açıklaması yok. Halka açıklık oranı %25 den %23.80 e inmiş. Bu hisse aşırı volatil bir hisse, işlem hacmi anormal yüksek. Serbest dolaşımdaki hisse sayısı benim tahminime göre 100 milyon lot ama son 2 haftalık hacim 1 milyar 700 milyon lot oldu. Bu minik tahta ile ne alıp veremedikleri var çözemedim.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
Dünkü grafikte bir doji oluştu. Japon mum analizine göre bir trend değişikliği söz konusu. Swan dive yapıp son 2 hafata en tepeden en dibe %32 düşmüştü hisse. Bu minik tahta ilgimi çekiyor çünkü anormalin de anormali bir hacim eşliğinde hiç anlam veremediğim hareketler var. Bu tahtanın hakim oyuncusunun hedefine nasıl ulaşacağını görmek istiyorum. Laboratuvar fonksiyonu görüyor benim için.
Son dedikoduya göre TERA banka almaya çalışıyordu. Ne dedikodu ama. Alsınlar abi, tabi güçleri yetiyorsa. Böyle girişimci ve ufku çok geniş bir kuruma banka lazım. Kazakistanlılar bile harıl harıl Türk bankası arıyor.
AKBANK ı verelim onlara. %50.1 hisse için 5 milyar euroya olur bu iş. Kurumsal brokır arıyorlarsa ben hazırım. Komisyonum %1, 50 milyon euro karşılığında bu işi çözerim, hatta maliyeti daha da aşağıya çekerim. Bu işte maliyeti borsada işlem gören lotların toplanma ayağı belirleyecek.
Yer İmleri