o işlede ilgilenecem
aşşadan yokarı
o işlede ilgilenecem
aşşadan yokarı
havlayan da sensin başka şeyler de sensin. buldun mu Arap zihniyetiini... Geri zekalı hala aynı perdeden gidiyorsun ama sadece pislik saçıyorsun. arapı yaladın mı bilmem ama başka şeyleri yaladığın açık. yazmayacağım dedi isen yazmazsın. sabah senin havlamalarına cevap verenler oldu ben değil...
Bu ülkede herkese yer var. Eğer alemin afganlısı, suriyelisi, zencisi geldi ise birileri de itleşip durmasın. kökleri müslüman olan bir ülkemiz var. bir şekilde hristiyanı, yahudisi, ateisti vs bir sürü kimse var. kimse kimseye itlik yapmasın. yapanların cevabını da verelim. ama en ufak yazıda dine küfrederseniz sizin soyunuz ortaya çıkar benden söylemesi. ülkedeki bütün sarhoşlar, katiller, hırsızlar bir cemiyete mensup değil. ülkenin bütünü aynı durumda ise herkesin içinden her şey çıkar ve çıkacaktır.
ikiye bir yazanlara söylüyorum. Ben karşısına aldığınız partiden değilim 2003 yılından beri de olmadım, merak etmeyin onlardan olsaydım ya da başka ülkelere satılık bir köpek olsaydım burada üç kuruş emekli maaşına talim etmezdim... araplara en mahrem yerlerde de cevap vermişimdir. bunları sizle paylaşacak değilim. ama artık yeter bu ülkede gerçek müslümanlar da var. ya bunu kabul edeceksiniz ya kabul edeceksiniz. tıpkı onların da sizi kabul edeceği gibi...
Son düzenleme : tovbekar; Bugün saat: 14:59.
Etkili Haber Yeni Sayfa
@etkilihaberyeni
·
2s
AKP ve MHP'nin 2026 bütçe görüşmelerinde reddettiği önergeler:
-En düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılması
-Emeklilerin bayramlarda asgari ücret tutarında ikramiye verilmesi
-Okullarda ücretsiz öğle yemeği verilmesi
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
BoFA ..TOASO yu da itiverdi aşağıya.. 242.2 LONG az-biraz deneyelim...
Çıtak sanki para olunca da halka dağıttılar...
Yerken iyiydi, şimdi dibi siyirilmis halka anlatıyorlar zor günler diye....
TL de kalmaz bizim ahali...Ya altın ya dolar...
Mevduat cozulunce para bir de gayrimenkule gider.
Araba fiyatları çok pahalı artık orasınin cazibe biraz azalabilir diyecem de bizim halkın işi belli olmaz![]()
bistçilere göre, kasada para var
ellemiyom, bir-iki daha gıvraşsınlar... gösterecem ben onlara parayı![]()
Yer İmleri