Yakında FENER bedelli başvurusuna SPK dan onay gelir. Hisse 9.90 da tutunmaya çalışıyor. Onay geldikten ve rüçhan tahtası açıldıktan sonra hisse nereye gider hesaplamaya çalışıyorum.
Yakında FENER bedelli başvurusuna SPK dan onay gelir. Hisse 9.90 da tutunmaya çalışıyor. Onay geldikten ve rüçhan tahtası açıldıktan sonra hisse nereye gider hesaplamaya çalışıyorum.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
19 Aralıkta Bank of Japan faiz kararını açıklayacak. Faizleri artıracakları kesin gibi ama gelgelelim JPY değer kaybediyor, USDJPY 157 ye çıktı, daha da yukarıya çıkmak istiyor gibi görünüyor. 2 yılık Japon tahvillerinin yıllık getirisi müthiş prim yaptı ve %1.07 ye geldi!!!! 10 yıl vadeli olanın yıllık getirisi ise %1.96. Kaos bekleyenler hüsrana uğrayacak.
Japonya menşeli carry trade lerin sekteye uğramasını bekleyenler daha çok bekleyecekler gibi gözüküyor. Carry işi zaten zırt pırt sekteye uğrayan bir iş değil, süreklilik arz eden bir iş. Şark cephesinde ufukta bir sorun gözükmüyor. Garp cephesinde ise FED e Trump ın atayacağı yeni başkanın faizler hususunda ne yapacağı belli, talimat net ve kesin.
Yer İmleri