Bikerede gs baskette YUSUF YUSUF olmuştu
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yanlışlıkla beyinlerini de diktirmişler galiba..
Fanatik : Ali Koç, yarın kurmaylarıyla bir toplantı yaparak durumu değerlendirecek. ‘Efsane Başkan’a bir dönem daha rakip çıkmayalım. Birlik içinde olalım’ görüşü ağırlıkta...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akhisarspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası Finali'nin tarihi değişti. Final, 10 Mayıs Perşembe 20:30'da yapılacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Başakşehir 90+2 de gol yedi 1-1 . Volkan Babacan olmayan poZisyonda elinden topu kaçırdı ve gol ..Şampiyonluğu kaybettiren çok enteresan bir gol ..
Başakşehir’ in puan kaybı süper oldu .. Beşiktaş’a karşı kaderimiz kendi elimizdeydi , simdi basaksehir’e karşıda kaderimiz kendi elimizde .. 3 macimizida kazandık mi 2.ligimiz garanti . Geriye kaldı gs ..
Yer İmleri