valla mb maden buldu...milletin dolarini satiyo...buralar dolarda dip degil bence...
mb imf yerine...doviz mevduatlarini kullaniyo...
valla mb maden buldu...milletin dolarini satiyo...buralar dolarda dip degil bence...
mb imf yerine...doviz mevduatlarini kullaniyo...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
2 saat kadar once viop topaana yazmistim...bu mb katakullisiyle ilgili...buraya da tasiyim...17,5 milyar dolar...gerekirse...sak diye bi on daha...bi on daha alamaz mi?..batirel ekonomisi ahi ahi ahi...ama kimi?..ayse teyzeyi somuruyo...
..................
evet...
biraz once dolar topaanda okudum...
ustad deniz hoca yazmis...
mb...bankalardan swap yoluyla aldigi emanet dolar miktari 17,5 milyar dolar olmus...
millet dolar aliyo bankadan...banka mb ye veriyo...mb milletin aldigi dolari tekrar satiyor...guzel dongu!..
halkin parasiyla kahramanlik yapiyo...iyi is...
boylece imf ye de gerek yok...
halk mb nin imf si olmus megerse...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
damat 2 ayda 10 milyar dolar giriş oldu diyor
dolar ondan düşüyormuş
haftalık dips verilerinde bunu vermediler
dolar faiz indirimi sonrası düşmeye başladı
ne yani faiz indirince mi para giriş olmaya başladı
bu yabancılar salak mı
yoksa biz daha mı salakız
haa benim salaklıgım tescilli o ayrı
borsaya da 1 milyar dolar giriş olmuş
öle diyolar
teb analisti çarşamba
ya yazık 9 milyon yabancı girişi var diyodu çarşamba
kim yükseltiyo ulan bunu durmadan
bi tahminim var da yazmıyım şimdi
dolar ejderfa gibi abi
sakın şort açmayın
yada hiç bulaşmayın
garanti para yok
oyun içinde oyun
bilmeyenen koyun...
ne deniyordu...
tr hemen vakit kaybetmeden imf ye gitmeli...50-60 milyar dolar almali...
doviz mevduatlari 200 milyar dolara yaklasmis...
simdiden 17,5 milyar dolari kullanilmis bu mevduatin...
bi 30-40 milyar daha alamaz mi swap yoluyla mb?..
aganin eli tutulmaz...ver der verir!..
yurdum insani imf ikamesi olduktan sonra...
ki bunu belki iki ay evvel...demistim...siz dolarcilar imf miz oldunuz diye...dolarci reha abiye...forumda bi yerde...
...ytd...by beybaba
wallah benim de aklıma geldiydi....banka euroya %2 faiz verirken dışardan % 7 ile borçlanmak ...
Ama bu çok riskli bi iş değil mi.... vatandaşın parasıyla bu değirmeni nasıl döndereceksiniz? ters bişey olduğunda ( inşallah olmaz tabii) vatandaşa doları nereden bulup da ödeyeceksiniz...
samimi söylüyorum, ben para politikasından anlamam.. (teknik bilgim kafi değil).. bu durumda bile ben korkar böyle bi işe girişmezdim. yanlış mı düşünüyorum?
Son düzenleme : Trumpist; 31-07-2019 saat: 09:01.
xbenk şort devam
yarın için riskli ama indikörümü buldum
kendime ters pozizyon açıyom
devam yani şimdilik
yeni rekorlar gelcekmiş
heryerden dolar fışkıracakmış
hadi len...
Ben yine thy de yatirimci oldum... Topladigim kagitlari max 15 gunde kârla satmayi planliyorum. Netice... Neredeyse sonkuruşa kadar malciyiz. Artik 12.00 alti gelirse alamanci euro bozduracak da alacak...çok tuhaf bi durum zira euro da asagi gidince kâr etme imkanlari da azalmis oldu. Yani 4 ay evvel 2 eur eden thy şu an da 2 eur![]()
yanıyorsun fuat abi
amrika göçtü
onz altın göçtü
fuat abiye yarın bakcaz
hep biz mi dayak yicez
bakalım artık...
Yer İmleri