Hanim eve almayacak vallahi.. Saat 1 daha bağdayım 35ligin bitmesine yaklaşık 2 duble var bitirir dönerken canım çekti yusuf'da sucuk yer eve girerim.(umarım)![]()
Hanim eve almayacak vallahi.. Saat 1 daha bağdayım 35ligin bitmesine yaklaşık 2 duble var bitirir dönerken canım çekti yusuf'da sucuk yer eve girerim.(umarım)![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Az gobecigi eritmek icin, gunde 2 dilim ekmek yiyorum!
Herkes beni tig gibi gormeye alistigindan, ne bu gobek diyor yahu!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yas oldu anasinin XXX azicik gobek olsun degilmi?
Emme fazla salladigimizdan, herkesin derdi olduk!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Eskiden ziyaretçi olurdu sofrada oda yok.. Bir Reha Kaya bir ben..
Abi sendeki göbekse bendeki ne? Sen zayıfsın yemeye dikkat edecek durumda değilsin.. Göbek eritmek için degilde saglik için dikkat edilebilir.. Burada oylanırken yarından itibaren zayıflamaya ilk adımımı attım.. Detoks diyeti4 zencefil, 1 çubuk tarçın , 1 limon birkac tane karanfil
![]()
Yarindan itibaren cumaya kadar.
![]()
Yer İmleri