koç sataşma var neredesin.
yapıştır bir aylık sistemli grafik.
gözüne gözüne.![]()
koç sataşma var neredesin.
yapıştır bir aylık sistemli grafik.
gözüne gözüne.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Pekin'de koronavirüs alarmı! Giriş çıkışlar kapatılıyor
Çin’in başkenti Pekin’de Kovid-19 vaka sayılarındaki ani artış nedeniyle “acil durum” ilan edilmesinin ardından bazı semtlerde giriş çıkışlar kapatılıyor. Yeni Yıl dolayısıyla kutlamalar, şehir dışına yapılacak seyahatler ve kentte toplu halde yapılan eğlence ve dini etkinliklerin iptali kararlaştırılırken. yetkililer, üniversite ve dengi okulların öğrencilerinin Pekin’den ayrılmaması gerektiğini duyurdu.
https://www.hurriyet.com.tr/amp/duny...liyor-41699706
uç noktalarda gezmeye gerek yok.. kimse chat gibi kullanmıyor..ama başlığı kişisel bloğu gibi kullanan sensin.. aynı mesaja 10 tane grafik.. tüm sayfayı sabote etmek filan.. bu sayfalarda grafik de olacak ve hep oldu zaten.. senden önce de bu sayfalarda grafik kullanıldı.. ama suistimal olmaz olmamalı.. ayrıca genel yönü analiz eden metinlerde eşit derecede değerli..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
endex yukseldıkce short24'te gergınlık artıyor... eee normal...
lakın daha anca 1.9 cent olabıldı... 2 cent ıstıyorum sene sonu gelmeden...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Metin yönlü değerlendiren herkesi kusturmuşsunuz..
Neyse yazmıyorum..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mesajlarında 1-2 grafikle istediğin mesajı vermek gayet basit.. her sayfada ayrıca yeni mesajlar atabiliyorsun.. hiç bir engel yok.. ama tek mesaj 10 grafik hoş olmuyor.. bu noktayı tırmandırmaya gerek yok.. ama ben istediğim gibi yapacağım yine 10 grafik koyacağım tek mesaja diyorsan buyur yap.. bir engelin yok buna..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Ingiltere/gove:
Eğer astra zeneca/oxford aşısının yayılması iyi giderse, covid kısıtlamalarını çabucak kaldıracağız
matriks data
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri