Sayfa 425/948 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar dün böyle bir yorum yazmıştım...sanırım dünkü endeks düşüşünün en büyük nedeni suriyede olan o çatışma idi...bu haber esad rejimi kaynaklarınca doğrulandığını ve o sitelere de bu haberin düştüğünü görüyorum...dün tsk ve esad rejimi arasındaki çatışmanın sonuçları türk basının da hala yer almamış...aslında yer alan kısım tsk konvoyunun idlipte görüldüğü ve yine idlipte intihar saldırıs gerçekleştiği şeklindedir...

tsk rejimi tehdit eden bir yere 100 adet zırhlı araç ile yerleşmek istemiş...rus uçakları ve esad topçu atışları ile yolları kesilmiştir..sonrasında tsk nın gitmek istediği yere gitmeyip geri döndüğü haberleri var...

bu haberin önemi nedir ?? öncelikle suriyede rejim ile ciddi manada bir çatışma olursa endeks çok etkilenir...el bab veya afrin harekatı gibi algılanmaz...bu haberleri çok yakından takip etmek lazım...tsk eğer tekrardan inadına ilerlemek isterse sıkıntı olur ...ama şu anda bulunduğu yerde durursa sıkıntı olmaz...sanırım herkesin gözü suriyede...

hem kendim için hem de sizler için edindiğim bilgileri burada paylaşırım dostlar....
    Sayın keko, aslında dün cevap verecek tim ama nasip değilmiş. Türkiye Rusya ve İran Suriye de 4 tane çatışmasizlik bölgelesinde anlaştı. Anlaşmaya göre bu alanlarda Türkiye muhalifler le rejim arasında us kuracak .. idlip bölgesinin etrafı bu uslerle sarilacak. Hatta bunun ilk aşaması gecenler gerçekleşti.turkiye muhaliflerle pkk-pyd arasına 3 tane us kurdu. Rejimin her şey den haberi var gizli yapılan bir şey değil.bu anlaşmadan rahatsız olan Amerika var. bu saldırıların kaynağı ni orada aramak gerekir.

yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar dün böyle bir yorum yazmıştım...sanırım dünkü endeks düşüşünün en büyük nedeni suriyede olan o çatışma idi...bu haber esad rejimi kaynaklarınca doğrulandığını ve o sitelere de bu haberin düştüğünü görüyorum...dün tsk ve esad rejimi arasındaki çatışmanın sonuçları türk basının da hala yer almamış...aslında yer alan kısım tsk konvoyunun idlipte görüldüğü ve yine idlipte intihar saldırıs gerçekleştiği şeklindedir...

tsk rejimi tehdit eden bir yere 100 adet zırhlı araç ile yerleşmek istemiş...rus uçakları ve esad topçu atışları ile yolları kesilmiştir..sonrasında tsk nın gitmek istediği yere gitmeyip geri döndüğü haberleri var...

bu haberin önemi nedir ?? öncelikle suriyede rejim ile ciddi manada bir çatışma olursa endeks çok etkilenir...el bab veya afrin harekatı gibi algılanmaz...bu haberleri çok yakından takip etmek lazım...tsk eğer tekrardan inadına ilerlemek isterse sıkıntı olur ...ama şu anda bulunduğu yerde durursa sıkıntı olmaz...sanırım herkesin gözü suriyede...

hem kendim için hem de sizler için edindiğim bilgileri burada paylaşırım dostlar....
    Üstadım onların hepsi yalan haber, yerel kaynaklı, aslı astarı olmayan haberler. Türk insanının başkasına ait hiç bir toprakta gözü yoktur. Dünyadaki diğer milletlerden daha vatanseverdir, milliyetçi ve namusludur. Savaş halinde bile atalarımız kimsenin ırzına, namusuna hiç bir zaman göz dikmemiştir. Orta doğuda savaş dolayısıyla evsiz kalan insanlara bizden başka bu kadar yardım eden el yoktur. Böyle bir milletin askeri her zaman başı diktir.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. dostum anlaşma olsaydı bu şekilde çatışma olmazdı...demek ki aralarında bir güvensizlik oluşmuş...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku
    Öne almakta fayda var gibi..!
    hocam sız grafık attıktan sonra spek yukarı tasıdı. Destegınızı esırgemeyın lutfen

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kendisini yeni yeni tanıyorum...ama yaptığı paylaşımlardan çok dolu olduğunu görebiliyoruz...ben hem kendisine hem de tüm topiğe başarılar diliyorum..
    Arkadaslar tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın . Kendı capımızda bırseyler karalamaya calısıyoruz. Hepımız bırbırımızden bırseyler ogrenıyoruz. Selamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Biri var ki, çok değerli, (bilgi açısından) kimse alınmasın sizler de değerlisiniz, söz etmeden geçemeyeceğim. Sn. İnhibitor.
    Teşekkür ederim Sayın izci.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum anlaşma olsaydı bu şekilde çatışma olmazdı...demek ki aralarında bir güvensizlik oluşmuş...
    Yapmayın syn keko daha dün Soçi'de yeni anlaşmalar yapıldı.suriye anayasasının yeniden düzenlenmesi için. Tabiki aksaklıklar olmaktadır.olacaktir. bizim Rus uçağını dusurmemiz gibi. Bu yüzden şimdilik büyük bir sorun yok.

yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 425/948 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •