Armada link çok primli dgate iyi hareket çekebilirSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Armada link çok primli dgate iyi hareket çekebilirSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Konuş be hatıp, uyandır bu ky yı.. Yoksa ellerindeki üç beş lotu da alacaklar.. Yok olmazmış faydası yokmuş.. Skıpilasyonolmazmış bakalım kaç tavan göreceğiz ben bu hafta açmaz diyorum.. (elimde yok)..
Kaldıkı bırçok tahtada spekler malda bekliyordu bu fırsatı kullanıp hepsını kaldıracaklardır, deme dı deme.. Yaprk, tkuru o bu hepsı..
Burada esas mesele nereden vedalaşacağına karar vermekte.. Siz vedalaşmazsanız onlar vedalaşacaktır sizinle..
Son düzenleme : kwon3; 18-10-2020 saat: 17:42.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
bence alamazsın tatar. %20 tavanları olsa belki 3. gün alırsın derdim ama %10 tavanında çarşamba zor bence
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Elinde kartn olmayan diğer yüksek bedelsiz beklentili hisselere yönelir durum bu
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Bence 2000-3000 ler hayal..hayal kurmak guzel de..gercekten niyeti olsa zaten once 1xxx lere ceker sonra bombayi patlatirdi elinde bunu yapacak toplu mal var..ewt 3-5 tavan mumkun dolar bazli zirveler gorulecek ama daha ustu icin ekstra sirketin yonetim anlayisi musait degil kanimca..ben 2 senedir tasiyorum 300-500 lot arasi gidip geldim belki en cok ben isterim ucup kacmasini ama temkinli olmak lazim..suru psikolojisi ok bir yere kadar kabul ama bir noktadan sonra patronun yapisi ve surketin degerlemesi devreye girer..bol kazanclar..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Madem konuş dedin konuşayım.......Biz gözlerimizi bu bedelsizlerle açtık......Borsada en büyük paralar bedelsizlerle kaz**nılmıştır.....!!!
Tamam biz de biliyoruz bedelsizle şirkete beş kuruş para girmiyor....Biz de biliyoruz misal 200 tllük banknot bozduruluyor ve elimizde 200 adet madeni 1 tl oluyor.....Bedelsizin özeti bu.......Ama yıllardır Bu bedelsiz hareketi ile her yıl bu hisselerde ortalama % 100 lük yükselişler yaşanılabiliyor......Elalemin adamları bu hisselerde para kazanırken ben niye kazanmayayım?
Spor hisseleri sermayesini yemiş batıkmış.......Almayayım mı femer ,cimbom ,tspor,bjk tan tan?
Aldım......Spor hisselerinden de ,bedelsiz hisselerinden de ......Hatta SİP-YİP-GİP hisselerinden bile aldım sattım.....Yıllardır nerede hareket orada bereket.....Güzel kar edince de SATIYORUM.....En yüksekten satma derdinde olmadım hiç.....!!!!
Borsa tıkandı ....Karton bedelsizi patlattı.....İlk harekette bu hisseleri aldın aldın,yüksekten alınca inişlerde malı kaptırırsın.....!!!
Ben onu bunu bilmem.....Artık stratejim BEDELSİZLER PEŞİNDE koşmak.....!!!
İyi kar edince tekrar spor hisselerine geçeceğim.....Teknolojilerde çok şişmeyenleri de bir gözümün ucuyla seyredeceğim....!!!!
Yer İmleri