Sayfa 55/1004 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. geyik muhabbeti olsun diye,

"0" üzerine,

Yokluk, hiçlik, eksikliğin temsili "0",
    Kullanmaya gerek yokken, ihtiyaca istinaden hasıl olan "0", (Roma rakamlarında bulunmaz.)
    Milyonlarcası toplansa "0",
    Biri çarpsa "0",
    Bölünce "0",
    / / paralel çizgiyle bugünlere gelen "0",
    Mısır'da sembol iken,
    Babile, Yunana, Hindistana, Araplara uğrayıp,
    Harezmi'de işlem gören "0",

0/x=0,
    x/0= Tanımsız
    0/0= Belirsiz

Yokluk kavramını inceden ayıran "0",
    Sayı doğrusuna yerleşip, artıya, eksiye neden olan "0",
    Altın orancı fibanacci sayesinde avrupaya giren "0",
    Sayıları çoğaltmak için araya giren "0",
    Sonradan çıkıp diğerlerine muhtaç olan "0",
    .........
    İçimdeki "0"lardan kurtulmam dileğiyle...

Görüntü attığım grafiklerdeki, pempe indikatörün değeri "0" dır.

eskilerden bir borsa hikayesi vardır, bazılarımız muhakkak biliyordur. bilmeyenler için bi tekrar yapalım.
    üniversitenin bahçesinde borsa uzamanı bir profesör ile yeni yetme borsacı bir öğrenci yürüyorlar ve sohbet ediyorlar. çocuk hocaya soruyor; hocam işlem hacminin ne olduğunu bana açıklayabilirmisin? hoca biraz sessizce yürüyor; şuradaki hayvan pisliğinden bir parmak yersen 20 bin TL vereceğim. öğrenci bakıyor 20 bin iyi para alıyor 1 parmak atıyor ağzına, 20 bin borçlusunuz hocam diyor. devam ediyorlar sohbete fakat öğrencinin kafasını kurcalayan,acaba ben teklif etsem ne yapardı??? dönüş yolunda aynı yerde öğrenci hocaya soruyor. hocam siz 1 parmak yerseniz bende size 20 bin vereceğim. hocada alıyor 1 parmak yiyor. devam ediyorlar yürümeye. öğrenci soruyor; hocam ne siz benden alacaklısınız ne ben sizden, biz bu xoku niye yedik. hoca; 40 bin işlem hacmi yarattıkya oğlum.....

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    mesela mavera nick li bir arkadaş vardı arsan topikde birlikteydik pandemi öncesi. çok doğru tespitler yapan,yaptığı tespiti paylaşan bir arkadaştı. her yeri tarıyorum fakat göremiyorum. belkide yasaklandı,yasaklanacak bir karekteri yoktu. tahminim bazı kendini bilmezlere dayanamayıp yazmayı bıraktı. kendisi burayı okuyorsa yada mavera yı tanıyan varsa bekliyoruz...
    Sayın mavera yasaklı değil, arada bir arsan topiğinde görüyorum, gelse çok çok iyi olur.

toprağım,34jose34 arkadaş sende hala selec var, o yüzden selec gitmiyo sanıyormuş sen uyurken muhabbeti oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    toprağım,34jose34 arkadaş sende hala selec var, o yüzden selec gitmiyo sanıyormuş sen uyurken muhabbeti oldu.
    gördüm toprağım cevabı vermişsin zaten

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    gözüm üzerinde selecin, sayfasında görmüşsünüzdür, 8, 20 den verdim, ertesi gün gitti, beğeniyorum hisseyi, ama tabi ayeni kaçırmanız berbat bi durum
    buldum. 10.sayfada size cevap vermişti komutan.

7. az nefeslenip kulak kabartayım, 2 günde 60 sayfaya ramak kaldı, ben izlemede olacağım biraz.

komutan, senin amiral(arçelik) endekse tepki verip yükselişini sürdürüyo. benim mareşal (arsan) etrafına baktığı falan yok. endeks yükselmiş,düşmüş umurunda değil. bildiğini okuyo meret malda düşüremiyorlar buralardan,aşağıda salamıyorlar... bildiğin hapsolduk 4.95 ile 5.10 arasına. tarafsız gözle bir bak bakalım bu kadar daralmanın hikmeti nedir? sende yokya rahatım aslında

Sayfa 55/1004 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •