Sayfa 638/940 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Az maliyetle çok hisse ayrıca gelen karda cabası ama zararda olsanız dahi sat al yapıyor musunuz hocam ??
     Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    satıp alttan alma fırsatını (maliyet düşürme) fırsatını kaçırmamak da güzel bir meziyet.

bizler kilitlenip kalıyoruz, harekete geçince de (yani satınca da) muhtemelen tam da tepki yerinde (dipte) satmış oluyoruz, "biz satınca gidiyor" repliğini sık kullanıyoruz.
    Dibin dibi vardır herzaman... Tabiki zarardan satıp daha aşağıdan alışlar yapıyorum... Bu maliyeti düşürmek...yada zararı azaltmak anlamına geliyor...
    Sayın mühendis ankara nın dediği de çok doğru...hep ky lar ben sattım kağıt uçtu der...
    Ama benim yukarıda anlatmak istediğim Sat-Al ; örnek vererek anlatayım, bugün 11.70 den sattığım; EREGL (maliyeti düşük olmasına rağmen) 11.32 den yerine koydum...Daha düşmezmi düşebilir bugünkü iskenderi kenara koydum...))
    Duruma göre dediğim mesele böyle havalarda kağıt alıp satarım diye düşünürsen çorbayı speke içirirsin...yukarıdaki örneğin tam tersi olur...
    Bir değişle benim olmayan hisseyle Al-Sat yaparsam zarar edebilirim..Ama benim elimdeki hisseyi satıp yerine koyarsam spek bile şaşırır...
    Sat-Al budur...
    Y.T.D.

2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Yukarı giderken dirençten satıp düzeltmeye geçtiğindede tekrardan alış yapıyorsunuz.Genel düşüşlerdede desteği kırdında satıp ikinci desteğe yaklaştığında tekrardan alış yapıyorsunuz herhalde.
    Doğru... Ama elindeki hisseyle Sat-Al...
    Al-Sat ogünkü sıradan bir hisseyle yapılandır ve tehlikeli olabilir... Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by eski_prof Yazıyı Oku
    dibin dibi vardır herzaman... Tabiki zarardan satıp daha aşağıdan alışlar yapıyorum... Bu maliyeti düşürmek...yada zararı azaltmak anlamına geliyor...
    Sayın mühendis ankara nın dediği de çok doğru...hep ky lar ben sattım kağıt uçtu der...
    Ama benim yukarıda anlatmak istediğim sat-al ; örnek vererek anlatayım, bugün 11.70 den sattığım; eregl (maliyeti düşük olmasına rağmen) 11.32 den yerine koydum...daha düşmezmi düşebilir bugünkü iskenderi kenara koydum...))
    duruma göre dediğim mesele böyle havalarda kağıt alıp satarım diye düşünürsen çorbayı speke içirirsin...yukarıdaki örneğin tam tersi olur...
    Bir değişle benim olmayan hisseyle al-sat yaparsam zarar edebilirim..ama benim elimdeki hisseyi satıp yerine koyarsam spek bile şaşırır...
    Sat-al budur...
    Y.t.d.
    hocam bende oyle yapıyorum

4. Arkadaşlar yanlız daha önce de söylediğim gibi... Herkesin köklü beklentili hisseleri mutlaka vardır... Onları hedeflerine gelene kadar ancak varsa boşta para onunla destekleyin...sonra kaptırmayın...Benim sermayemin üçte biri bunun içindir...ben bununla yapıyorum bu işi...
    Yanlış anlaşılmasın...
    Y.T.D.

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    hocam bende oyle yapıyorum
    Ozaman çorbayı sen zaten kazanmışsın...
    Tebrikler...

6.  Alıntı Originally Posted by eski_prof Yazıyı Oku
    ozaman çorbayı sen zaten kazanmışsın...
    Tebrikler...
    ardyz 34,80 satıp 34,40 yerine koydum vkgyo 3,80 satıp 3,72 yerine koydum ozkgy sabah anlattım.afyon 4,44 satıp 4,39 yerine koydum.az olsa cusandan hızlı bir al sat yapıp çorba parasını orda çıkardım .bende herdaim nakit bırakırım.tecrube kazandık artık.

7.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Ozaman çorbayı sen zaten kazanmışsın...
    Tebrikler...
    Bizede düşer sanırım,şöyle sıcacık bir kase çorba -

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    ardyz 34,80 satıp 34,40 yerine koydum vkgyo 3,80 satıp 3,72 yerine koydum ozkgy sabah anlattım.afyon 4,44 satıp 4,39 yerine koydum.az olsa cusandan hızlı bir al sat yapıp çorba parasını orda çıkardım .bende herdaim nakit bırakırım.tecrube kazandık artık.
    İşte bu...
    Hele şu ARDYZ yi tokat delisi ettiniz...))

Sayfa 638/940 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •