Sayfa 711/985 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Arkadaşlar oldu bittiye izin vermeyelim, benim kardeşim avukat olmazsa tek başıma gireceğim bu işe. Hakkınızı arayın.
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

2.  Alıntı Originally Posted by ERHAN11 Yazıyı Oku
    Çok safsınız, yarın kuvvetle mutemel dip .Bu kadar küçük yatırımcının çok olduğu bir hissede yarın herkes satmaya koşacak . Ama alıcı ????
    Doğan'dan alan küçük yatırımcısının daha ucuza almaz diyorsun yani aşağı salıp tavanada kitleye bilir yatırım tavsiyesi değildir. Hayaller herkez için.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. sayin ironi bende mahkeme sürecinde bulunmak isterim lutfen irtibat numaranizi gonderirmisiniz

4.  Alıntı Originally Posted by fthylmz5400 Yazıyı Oku
    sayin ironi bende mahkeme sürecinde bulunmak isterim lutfen irtibat numaranizi gonderirmisiniz
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

5.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    Memlekette çok kansız var.

6.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun Sn. Erhan, çabuk fikir değiştirdiniz, bol şanslar.
    Sizin adınıza bir küçük yatırımcı ve (insan ) olarak çok üzüldüm .Çünkü yazı- turayı hile yapan adam kazandı.

7. daha önce başka bir hissede başıma böyle bir durum gelmişti spk aksi yönde karar verince ciddi bir zarar etmiştim o yüzden spk ya güvencim olmadığından dolayı kararımı kalan hisselerimi çıkmaktan yana kullandım cüzi bi miktar bıraktım kalan arkadaşlar umarın herşey gönlünüzce olur saygılar...ytd...

8.  Alıntı Originally Posted by Toprak Yazıyı Oku
    Doğan'dan alan küçük yatırımcısının daha ucuza almaz diyorsun yani aşağı salıp tavanada kitleye bilir yatırım tavsiyesi değildir. Halaler herkez için.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    demirörenin alış fiyatı belli dgzte tavanlarken buda dip olacak haa avucunuzu yalarsınız bedavaya hissse yok bende ytd.

Sayfa 711/985 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •