Sayfa 712/985 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by iskilip Yazıyı Oku
    demirörenin alış fiyatı belli dgzte tavanlarken buda dip olacak haa avucunuzu yalarsınız bedavaya hissse yok bende ytd.
    Ben senden yanayım kardeş.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İnsan var gerek olsa ite kurban
    Lazım değil böylesi sakın yapman

3. Sağolun arkadaşlar.. Sn. fthylmz5400 özelden yazışalım.

4. hukuki sürece bende katılırım.dava sürecinin ankaradan açılması gereekir diye düşünüyorum.ankarada olup hukuk bürolarıyla görüşecek arkadaş olursa irtibat kuralım.

5.  Alıntı Originally Posted by Toprak Yazıyı Oku
    Doğan'dan alan küçük yatırımcısının daha ucuza almaz diyorsun yani aşağı salıp tavanada kitleye bilir yatırım tavsiyesi değildir. Hayaller herkez için.

Neyi tavana kitleyecek . Küçük yatırımcıya kitledi işte . Bunları hazmetmesi , sindirmesi aylar, yıllar sürer.
    Son düzenleme : ERHAN11; 16-08-2018 saat: 22:56. Sebep: ilave

6. ÇOĞUMUZ %99 RED GELECEĞİ KANAATİ TAŞIYORDU AMA %1 HİÇ BİRİMİZ HESAP YAPMADI. ŞAHSEN BEN %1 DEN ÇOOOK KORKUYORDUM. ÜZGÜNÜM HEMDE ÇOK

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ERHAN11 Yazıyı Oku
    Neyi tavana kitleyecek . Küçük yatırımcıya kitledi işte . Bunları hazmetmesi , sindirmesi aylar,hatta yıllar sürer. Toprak ; sana tavsiyem : 200 milyon dolara satılan şirketin bu günkü değeri (dolar 5.5 tl alınırsa ) 1milyar 100milyon Türk lirası .. Yıllık %10 kar yazması lazım, en az. O da 110 milyon lira yapar . Bu şirketin ESAS FAALİYET karı , geriye doğru 8- 10 yıl incelersen, hiç 10 - 15 milyonu geçmemiş . Bu şirket yıllarca doğan yayın holdingin garsoniyeri olarak kullanıldı. Gördüğüm kadarıyla şimdide demirören medyanın garsoniyeri olacak. Y.T.Değildir.
    Erhan sen ne istiyorsan onu yap ben mecbur bekleyeceğim kardeş.

8. Elimde hisse yok spk nın bu tür ve vbst ve brüt takas tarafında çok yanlı haksız kararlar aldığına şahit oldum. Elinde olanlar adına üzgünüm inşallah kısa zamanda yanlıştan dönerler millet buraya çoluğunun çocuğunun rızkını yatırıyor şu anda içimden gelen bu kararı alan ve uygulayanları kafasını gözünü dagıtıp o yönetmeliği gözüne sokmak geliyor içimden.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 712/985 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •