Artan

11,44 10 18:10
253,00 10 18:10
221,10 10 18:10
43,34 10 18:10
127,60 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

120,60 -10 18:10
45,00 -10 18:10
7,03 -9.99 18:10
33,34 -9.99 18:10
27,26 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.255.695.986,50 18:10
8.740.860.661,40 18:10
8.691.701.587,58 18:10
7.807.476.038,38 18:10
7.549.236.341,52 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 90/427 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 3437 madde; 713 - 720 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Tiksindim artık hakiki manada..
    Siyasal Islamcı yöneticilerinden de, Ulu Önderin arkasına saklanıp siyaset yapanlarından da ... Zihniyet değişmedikçe düzen hep aynı olacak düzülende....
    Bu ülke bizim sahip çıkmakdan başka çaremiz yok....
     Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Artık sözün bittiği yerdeyiz.Hayatımda ilk kez bedfua edeceğim ama onu da adil olarak yapıyorum.Şu süreçte yaşadıklarımız da yatırımcı olarak ben kötü niyetliysem ve haykırışımda haksızsam Allah beni sevdiklerimle imtihan etsin.Tam tersi bu yaşanılanlarda art niyet,görmezden gelme,aldatmaca adını siz koyun her ne suistimal varsa Rabbim buna neden olanları sevdikleriyle sınasın ve gün yüzü görmesinler.Artık yazacak ta başka birşey kalmadı.
    SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Tiksindim artık hakiki manada..
    Siyasal Islamcı yöneticilerinden de, Ulu Önderin arkasına saklanıp siyaset yapanlarından da ... Zihniyet değişmedikçe düzen hep aynı olacak düzülende....
    Bu ülke bizim sahip çıkmakdan başka çaremiz yok....

SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yabancı yatırımcı gelmezse de vay halimize diyebiliriz.insanlar artık günlük geçim kaynaklarına bakıyor.
    yabancı yatırımcı güven olmazsa gelmez. baştan kendi insanımız güveniyormu?
    gözlerimiz kapattık hiçbir değişen yok.
    peki neden bu durumu maruz kalıyoruz?
    neden mi? saygımız yok, insanlığımız bitmiş.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

3. borsanın tadı kaçtı.2021 yılı aynı tarihlerdeki olmaz diye umarım. froto 'da 7 ay zararda beklemiştim. artık burda ne kadar zaman belli değil gözüküyor.
    dün demek ki, yatırım firmalarında doas için mal boşaltma zamanıymış.
    bu seferde uzun zaman bekleyeceğimizi düşünüyorum. bu bekleme doas ile ilgili değil. borsa iyi değil.
    ben paranın borsadan kazanılacağı taraftarıyım her zaman.
    altın döviz mevduat pek sevmem.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

4. Felaket felaket üstüne geliyor

Allah daha beterinden korusun

Şimdi de sel felaketiyle karşı karşıyayız
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. Ben seçime kadar borsadan ümidimi kesdim.Yine 4800 leri gösterecekler gibi....

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Dow Jones endeksi 27.000-28.000 arasına gelsinde rahatlayalim . Umarım cuma akşamı gelir oraya ki pazartesi vadeli endeksler artından başlasin.
    Bu sefer hem seçim öncesi siyasi baskı hemde Mart ayı ekonomik krizine yakalandık.
    Birde deprem felaketi mahvetti.
    Bu sefer uzun vadeli yatırımcı olduk.
    Sayfada takiliriz artık

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Avrupa vadeliler kapanış sonrası %2 artıya geçmiş. Abd tarafı büyük oranda dünkü kayıpları geri almış.

Endeks 5000 lere yaklaştıkça maliyetlenen bir Ziraat portföy görüyoruz. Kim acaba 🤣🤣

Neyse bugün endeksin toparlaması lazım. Xu30 dışı şirketler iyi dayak yedi. Yan tahtalar zaten endeks 4000 seviyesine indi

8. Dow jones bu akşam %10 düşse 28.000 civarı olsa rahatlardık. Bu ay çok zorluyor bunlar.
    Bankalar batıyormuş banane diyemeyeceğim bizi de etkiliyor.
    Almanya krizi çözerse iyiyiz.
    Rusya Ukrayna savası bu krizin tuzu biberi oldu.

104 milyar dolar deprem zararı gözüküyor.

İyi taraf şu ; Türkiye'de üretim dünyanın en ucuzu bu yüzden büyüme düşük geleceğini düşünmüyorum.

Ülkemizde araba en büyük yatırım aracı oldu.nedeni ise kimse ev alamıyor (çok para), dolar alamıyor ( yasak ve arbitraj) altın almıyor ( arbitraj )
    en iyisi araba. Fiyat düśmüyor hep yükseliyor.sürekli bir arz da sıkıntı var.elektrikli araçta olsa benzinli araçlar bitmez.kolay değil.herkes araç sahibi olmak istiyor. Cep telefonu gibi ihtiyaç.
     Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    Dow Jones endeksi 27.000-28.000 arasına gelsinde rahatlayalim . Umarım cuma akşamı gelir oraya ki pazartesi vadeli endeksler artından başlasin.
    Bu sefer hem seçim öncesi siyasi baskı hemde Mart ayı ekonomik krizine yakalandık.
    Birde deprem felaketi mahvetti.
    Bu sefer uzun vadeli yatırımcı olduk.
    Sayfada takiliriz artık

Sayfa 90/427 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •