Sayfa 90/427 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 3416 madde; 713 - 720 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Tiksindim artık hakiki manada..
    Siyasal Islamcı yöneticilerinden de, Ulu Önderin arkasına saklanıp siyaset yapanlarından da ... Zihniyet değişmedikçe düzen hep aynı olacak düzülende....
    Bu ülke bizim sahip çıkmakdan başka çaremiz yok....

SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yabancı yatırımcı gelmezse de vay halimize diyebiliriz.insanlar artık günlük geçim kaynaklarına bakıyor.
    yabancı yatırımcı güven olmazsa gelmez. baştan kendi insanımız güveniyormu?
    gözlerimiz kapattık hiçbir değişen yok.
    peki neden bu durumu maruz kalıyoruz?
    neden mi? saygımız yok, insanlığımız bitmiş.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

2. Felaket felaket üstüne geliyor

Allah daha beterinden korusun

Şimdi de sel felaketiyle karşı karşıyayız
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ben seçime kadar borsadan ümidimi kesdim.Yine 4800 leri gösterecekler gibi....

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Dow Jones endeksi 27.000-28.000 arasına gelsinde rahatlayalim . Umarım cuma akşamı gelir oraya ki pazartesi vadeli endeksler artından başlasin.
    Bu sefer hem seçim öncesi siyasi baskı hemde Mart ayı ekonomik krizine yakalandık.
    Birde deprem felaketi mahvetti.
    Bu sefer uzun vadeli yatırımcı olduk.
    Sayfada takiliriz artık

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

5. Avrupa vadeliler kapanış sonrası %2 artıya geçmiş. Abd tarafı büyük oranda dünkü kayıpları geri almış.

Endeks 5000 lere yaklaştıkça maliyetlenen bir Ziraat portföy görüyoruz. Kim acaba 🤣🤣

Neyse bugün endeksin toparlaması lazım. Xu30 dışı şirketler iyi dayak yedi. Yan tahtalar zaten endeks 4000 seviyesine indi

6. DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS, bugün yukarı dönmüş gibi duruyor,halde bakalım bı tavan çek,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.

7. *Ak Yatırım, DOAS-Doğuş Otomotiv için hedef fiyatını 235 TL, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak korudu...

16.03.2023...[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bizden aldıkları piyasa değerinini , GYO nun üzerine eklediler.. Bravo pes !!

Sayfa 90/427 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •