Sayfa 915/1002 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. AFT dağılım geldi.

Benim gördüğüm "evde kal" hisselerinden biraz satış yapılması oldu. NFLX ve FB gibi. Ama hepsi devede kulak.

2.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    TGE pozitif kapatabilmis dikkatlerden kaçmasın.
    Petrol etkisi olmuş.

3.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    TGE pozitif kapatabilmis dikkatlerden kaçmasın.
    TGE'nin potansiyeli var gibi.
    3-4 ay önce Eregli'nin bilancolari duzelmeye baslayinca bu fona da ilgimi kaydirmistim.
    Kucuk bir yuzde ayirabilirim belki.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    İsimleri ne hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Buradan bakabilirsiniz https://www.ziraatportfoy.com.tr/tr/...atirim-fonlari

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    AFT dağılım geldi.

Benim gördüğüm "evde kal" hisselerinden biraz satış yapılması oldu. NFLX ve FB gibi. Ama hepsi devede kulak.
    Sunun yerine teknoloji etfleri bulup alsalar daha iyi olurdu bence. Tek tek zaten ugrasmiyorlar.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

6. Bugün NASDAK taki hisselerimi seans açılışında gömdüm. NASDAK ta büyük bir düşüş süreci bekliyorum. Hisse fonu olarak şimdilik sadece AFS taşımaya devam edeceğim. ABD de borsayı çok uzun süredir Turp turuncu kafa yükseltiyordu. Turp gitti iş bitti. Turp un adamları destekleyenleri hisse olarak artık ne var ne yok satar nakte geçer, bir süre sonra da hepsi fiziki sarışının cazibesi ile fizikiye dönerler.

Demedi deme ibrahim.

Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    AFT dağılım geldi.

7. MPS'nin yakın zamanda üç portföy yöneticisinden 2'si değişmiş. İki yeni yönetici de garantiden gelmiş. Şimdi anlaşıldı. O katılımların ardından, ellerindeki hisseler iyi seçim ürünü olduğu için ayrışmaya devam etmiş doğal olarak bir süre daha. Sonrasında nitelikli hisse seçimleri yapılmamış muhtemelen. 2019'da ve 2020 ilk yarısında yönetip ayrılan iki yönetici kimdi acaba. Hangi kuruma geçmişler ?

Bunu önceden farketmek lazımdı, es geçmişim. Çok kızdım kendime. Boşuna fazladan 1-2 ay taşıdım.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. Gecen hafta 6 aylık serüvenimi tamamladım kendisiyle. Karma bir fon kıymetli madenler ve endüstriyel birbirini dengeliyor. Alternatifi de tefas da şimdilik yok maalesef.
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    TGE'nin potansiyeli var gibi.
    3-4 ay önce Eregli'nin bilancolari duzelmeye baslayinca bu fona da ilgimi kaydirmistim.
    Kucuk bir yuzde ayirabilirim belki.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 915/1002 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •