tiwiterda okan aybar var
@okanaybar
öngörüleri genelde çıkıyor
tiwiterda okan aybar var
@okanaybar
öngörüleri genelde çıkıyor
Ak petrol fonu 0,071 ortalama ile beklemece, kısa vadede 0,11 orta vadede 0,15 leri görürse satış veririm. Toplantının ertelenmesi söz konusu ama petrol savasinin galibi yok gibi. Pazartesi fon fiyatı 0,09 larda olacaktır sonrası dolar ve petrolun yönüne göre değişir düşüş görürse ortalamama değdiği yerlerde fuller uzun vadeli beklentiye dönerim. Zaten borsada yamuldum beceremiyorum oynamayı yüzde 15 zarardayim
petrol fiyatları yüzünden,
savaş çıkaran, insan öldüren ülkelerin başkanları devrede
amerikada, milyon dolar ver makine al
arazi al
toprağı del
adam çalıştır
petrol 50 dolara geliyor
şimdi burdaki adam yarı fiyatına
elini kirletmeden gidiyo bangaya alıyon
ne zamana kadar alırsın bedava fiyata
adamlar bildiğin katil
aralarında kavga çıksada
sonuç bence kaçınılmaz
Hocam ben şahsen borsada oynayıp kazanmayı mümkün ve sürdürülebilir görmüyorum, makinaların karşısında şansınız yok.. gene şahsi görüşüm borsa ve diğer piyasalarda kazanmanın yolu temel analiz, değer yatırımcılığı, orta ve uzun vadeli yatırım olarak görüyorum. tsk.., syg.
yatırım tavsiyesi değildir.
Haklısınız, bu donanımlara sahip değilim piyasa yönünde giden kağıtlara yatırım yapayım dedim o bile toparlamaya yetmiyor teknik donanımda olmayınca hep içeri giriyorum. Şimdi googyear a koydum parayı yok yine eksi. Bu tarz orta uzun vadeli yatırım araçlardan daha sağlıklı sonuçlar alıyorum, 5 senelik bes yatırımı altın fonu ne güzel getirisi, petrol için güzel rakamlardan giriş yaptım, gümüş için de düşüncem var ama dolar yükseldi biraz gevserse 3 liralardan kademeli almak istiyorum uzun vadede mutlaka getirisi olacaktır. Çok ufak bir american airlines hissesi almayı düşünüyorum 1000 dolarlık 5 doların altına gelirse ki çok gevşedi gelmesi zor değil, 2 sene bakmam ne olduğuna getirisi olur düşüncem. Borsadaki zararimi kurtarabilsem çok rahatlardim ama zor görünen artık hayırlısı olsun
aes de şubat ayında,yatırımcı sayısı 1700 iken
su anda 8100 kişiye ulaşmış
bakalım ky kazanacak mı...
umarım v çıkışı olur da
dökülmeden bir kaç kuruş kazanır...
tersi olursa...
o zati hep oluyor
uzun vadeci oluruz
|
|
Abi anlaşma olmuş...
19 milyon civarı kesinti onaylandı. ..
Bu hafta bizim olsun...
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri