Sayfa 567/567 İlkİlk ... 67467517557565566567
Arama sonucu : 4534 madde; 4,529 - 4,534 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Vakıfbank, 3-0 kaybettiği maçın rövanşında

Fenerbahçe'yi altın setle 4-1 mağlup ederek

CEV Şampiyonlar Ligi'nde final four'a yükseldi.

.......
    Başkan Ali ve çevresi klübün tarihine

finansal çöküşün aktörleri olarak geçecek...

F.Bahçe'ye yazık oldu ???

2 farklı avantajla başlayan Rangers kötü, Fener iyiydi. Szymanski 45'te voleyle, 73'te tek dokunuşla attı. Uzatmaya gitti, bitiremedik. Tadic, Fred, M.Hakan penaltıları kaçırdı, Rangers ise Bilbao ile eşleşti.

2 farklı avantajla başlayan Rangers kötü, Fener iyiydi. Szymanski 45'te voleyle, 73'te tek dokunuşla attı. Uzatmaya gitti, bitiremedik. Tadic, Fred, M.Hakan penaltıları kaçırdı, Rangers ise Bilbao ile eşleşti.

F.Bahçe ilk yarıda tek isabetli şutunda golü buldu.

Avrupa'da suskun olan Szymanski 2 gol birden attı.

Kendi imparatorluğunu kur

F.Bahçe 2-0'ı yakaladıktan sonra çok pozisyon kaçırdı.

Kadıköy'de ilk maça göre F.Bahçe daha akıllı ve dikkatliydi. Rangers, enerjisi yüksek şekilde oynarken hocaları Ferguson takımına, 'Sakin olun' uyarısını yaptı. F.Bahçe klasik Mou futbolunu oynadı, rakibinin hata yapmasını bekledi. İlk yarı Nesyri ve Talisca'nın cılız denemeleri dışında yayda boşta kalan Szymanski, usta işi golle avladı, Fener tek fırsattan golü buldu. İkinci 45'e yenik başlayan Rangers daha agresifti ama Kanarya savunmada disiplin gösterdi. Rakibinin panik halinin farkında olan Sarı-Lacivertliler; yine derinden yine Szymanski ile golü buldu. Peşinden 3 de gelebilirdi. Rangers hocası Diomande ve Dessers'ı çıkararak hata yaptı. 2-0'a erişen temsilcimiz, ilk 90'da fişi çekebilirdi ama oyun kurgusu iyi olan Mou, hamlelerinde garantici olmayı seçti. Seri penaltı atışlarında ise Tadic, Fred, Mert Hakan kaçırdı, çeyrek finale Rangers çıktı.

https://www.msn.com/tr-tr/spor/other...2a8a7f9ec&ei=9

Stresbahçe ikinci yarıyılda toplamaları bir işe yarmadı yaramayacakta....

Acaba Koç ailesinden Ali bey kendi şirketlerinde de böyle dışarıdan tavsiyelerle iş yaparsa ,Holdingin durumu nece olur ?

Arkadaş ne başarı var ne maç günleri rahat rahat uyanmak yok AMK....

Ama BOK gibi BORÇ var...

Umalımda Fenerin kayıtlı sermayesini piyasa fiyatından bedelli artırıda hiç olmazsa BORÇ yükü azalır...

..........

Aslanım ,yiğidim nasıl da iş bitiriyor...

eminim ki dedesi onunla gurur duyardı

Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk stoper hediyesi! İlk görüşmede işi bitirdi

https://www.aksam.com.tr/sporplus/25.../haber-1325467

maşallah Fenere gelenler hepsi dünyaca meşhur...

hepsi transfer olduktan sonra dinlenme tesislerine gelmiş gibi...

.................................

Ali bey ya yarattığın borçları üslen ya da piyasa fiyatından sermaye artışı yaptır...

Türk takımlarının UEFA geliri belli oldu!

GALATASARAYIN PARA ÖDÜLÜ 17,61 MİLYON EURO

FENERBAHÇENİN KAZANCI 14,88 MİLYON EURO

BEŞİKTAŞIN GELİRİ 9,26 MİLYON EURO

https://www.msn.com/tr-tr/spor/other...0330c455&ei=55

Hasretbahçe'nin borcu/potansiyel ödemeleri nicedir ?

acaba yine Ziraat Bankası bir iyilik yapacak mı ?

Ali Koç ve arkadaşları taraftara DURMAK YOK İŞKENCEYE devam kararı vermişler...

Adım HIDIR elimden gelen budur pozu

Fenerbahçe'de Jose Mourinho için karar verildi

Şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun durumu masaya yatırıldı. Sarı lacivertli yönetim Portekizli hocanın geleceği ile ilgili ortak karara vardı.

Fenerbahçe’de Samsunspor beraberliği sonrası eleştirilerin odağına yerleşen Jose Mourinho’nun geleceğiyle ilgili karar verildi. Sarı-lacivertli yönetim, tecrübeli teknik adamla yola devam etme kararı aldı.

ALİ KOÇ VE YÖNETİMİN ORTAK GÖRÜŞÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulunun büyük çoğunluğu, Jose Mourinho’nun takımın başında kalması gerektiği konusunda hemfikir. Yönetim, Mourinho’nun Süper Lig’i ve takımı daha iyi tanıdığını ve gelecek sezon çok daha güçlü bir kadro oluşturularak başarıya ulaşılabileceğini düşünüyor.

Sözleşme uzatma planı şimdilik gündemde değil, ancak yönetim yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurarak Mourinho’nun elini güçlendirmeyi hedefliyor. Yönetim, Portekizli teknik adamın sistemini daha iyi oturtabilmesi için destek verilmesi gerektiğini savunuyor.

MOURINHO'NUN PERFORMANSI VE YOL HARİTASI

Jose Mourinho, şu ana kadar Fenerbahçe’nin başında çıktığı 45 maçta 2.11 puan ortalaması yakaladı. Sarı lacivertli kurmaylar bu performansın gelecek sezon daha iyi bir noktaya çekilebileceğine inanıyor.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarının şimdiden başladığı belirtilirken, Mourinho'nun da takıma yapılacak takviyeler konusunda detaylı bir rapor hazırladığı öğrenildi.

Bu kararla birlikte Fenerbahçe, teknik ekipte bir değişikliğe gitmeden Mourinho yönetiminde şampiyonluk hedefini sürdürecek. Sarı-lacivertli camiada, bu kararın nasıl karşılanacağı ise merak konusu.

https://www.sozcu.com.tr/fenerbahce-...erildi-p151945

6. Hasretbahçe taraftarları ne diyonuz ,sevinek mi ?
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:VEREK ,ŞANSE KAHPEYE...o kadar...i

Sayfa 567/567 İlkİlk ... 67467517557565566567

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •