Sayfa 930/932 İlkİlk ... 430830880920928929930931932 SonSon
Arama sonucu : 7450 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    17,650
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    6 milyar tl borcu varken hisse değeri 7.50 tl şimdi borcu kalmadığını söyleyen Başkan Ertuğrul Doğan hisse değerinin nominal değerler olan 1.00 tl ve altında süründüğünü itibarı yerle yeksan olduğunu her nedense görmüyor görmek istemiyor küçük yatırımcıları da ahmak enayi sanıyor..Allah seni ıslah etsin..Refko,sahi senin buralarda yatıp kalkman pek hayra alamet değil yoksa Ertuğrul Doğan'ın özel kalemi yada sözcüsümüsün hem çok yalan konuşuyorsun insanların kafalarını karıştırmaktada pek ustaymışsın
    Ne yalanı,ben hayatımda yalan konuşmadım hep gerçekleri yazdım yol gösterdim,mesela bugün tavan çekti ama hissede pek yoktum,çok az lotum vardı,ağırlığımı BJK ve GS verdim,ben ertuğrulu ne gördüm nede tanıdım,sadece damat tırabzonlu o kadar kendiside fanatik TS'li,ama borsayı pek bilmez,sadece araba hastasıdır babasıylan,devamlı araba değiştirirler,çağlayan mahallesinin çoğu,akçabatın bir kısmıda onlara aittir,bizimde var akçabatta yerlerimiz,ama az sayılır,sadece m aliyi tanırdım oda eski sporcu olduğumdan,üç kağıtçı sadriyi ise hiç tanımam,ben fanatik borsacıyım nerede beleş oraya yerleştir pirensibim

2. Demek oluyor ki oralara yabancı değilmişsin .. Neyse öyle olsun bakalım..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    17,650
    124 yaptı geri geldi,zaten fason yükselişti,en ilginç olanı havalarda milyonların uçuşması

4. Adam kulüp başkanı yada yöneticisi değil ki resmen borsa soyguncusu yani harami başı da diyebilirsiniz 7,5 tl'lik Trabzonspor Sportif AŞ hisse fiyatını,değerini,kıymetini indirdi kuruşlu rakamlara küçük yatırımcıların ocaklarına incir ağacı dikti alın teri paralarını gasp edip söğüşledi mağdur etti ama kimse ses çıkarmıyor..Sayın Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yetkililerine iş düşüyor çağrı yapalım şikayet edelim diyeceğim ama onlarda ne yapsınlar adam işi yukarıdan bağlamış kimselere aldırmıyor bile kimselere eyvallahı yok kasırga gibi var gücüyle istediği yöne esiyor önüne ne gelirse talan ediyor..Allah ıslah etsin..Al yada sat tavsiyesi değildir...

5. Harami soyguncu başı Hamsiköy kalaycısı, hiç ettiğin mangıra çevirdiğin itibarı yerle bir olan hisseleri daha da düşürmezsen hatırım kalır

6. Bak bakalım borsa istanbul da işlem gören yaklaşık 550-600 şirketlerin hisse fiyatlarına senin başkanlığını yaptığın Trabzonspor sportif AŞ hisselerinden başkada rezil,itibarsız,cüzzamlı , yerlerde sürünen başkada şirket hissesi varmıdır..

7. Trabzonspor'un sözde 6 milyar borcu var dediklerinde hisse fiyatı 2.71 tl idi şimdi ise trabzonspor'un borçları ödendi borcu yok diyorlar hisse fiyat 1.oo tl bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sn.başkan efendi sahi sen Trabzonspor'u mu yoksa borsadaki Trabzonspor hisselerini ve Fan Token Coinlerimi yönetiyorsun yani tamamen duygusal bir başkan..masallah..

*TSPOR-Trabzonspor Sportif 2024 yılı 6 aylık konsolide net dönem zararı -477.437.783 TL (Önceki -281.301.938 TL)

Sayfa 930/932 İlkİlk ... 430830880920928929930931932 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •