Millet paranın .. ne desem.. bi şeyi olmuş.
Neyse konum o değil zaten.
Konu başlığı okunuşları aynı olup anlamları farklı olabilen cümleler.. olsun.
Mesela örneğin ():Çok bilindik.. "Oku oku da baban gibi eşşek olma.." doğrusu eşşektir bence.. hatta eşşşek.. eşek ne ya.. hatta bi de bastıra bastıra şşşş diyecen ki mertebesine de vurgu olsun..
İkinci mesela örneğin: ALAMA SATAMA
Aha işte benim grafiklere dümdüz uyan tabir budur.
Uygulamamım eksikleri - 1: bi sonraki bara ait (fiktif bar (doğmamış çocuğun poposuna göre don)) pivot değerler; akşamdan hesaplanacak gün içinde takip edilecek. Bunu bunu aşağı kırarsa sat, bu değerin üzerine çıkarsa al falan.. klasik yaklaşım.. ya da ALAMA SATAMA.. al ama sonra sat (ama) ben satma özürlüyüm.
Bu durumda bi yatırım şirketi, finans aracısı bulmam lazım.. cepten banka mobil uygulamasıyla olmuyo bu iş..
Beş altı yıl aradan sonra geçen ayın 25'i itibariyle başladığım hisse işlemlerinde bugünkü düşüşle beraber geçen haftaki bir iki günlük düşüşü de gözden geçirince; yazıyla on sekiz bin, ve yine yazıyla 18k TL falan kardan buhar olmuş.. geriye kalan +14k
25 hissede hele ki cepten satış takip etmem mümkün olmuyor.
O yüzden akşamdan hisselere şartlı pivot alım satım değerlerimi girebileceğim bi kurum lazım. Muhakkak hisse alım satımında bu türden bir hizmeti veren ve de on binde 21 komisyondan daha azına razı olan bi kurum vardır.. Nerden bulacam ya. Off.
Uygulamamım eksikleri - 2: Tabii bana o da yetmez.. ham anlık veriyi de bana satması lazım.. Aa efendim o iş için bizim kendi uygulamamız var. Cepten, tabletten, mak muk, billy the kid.. Yok. Benim kendi uygulamam var, verin bana parasıyla ham verinin linkini yeter bana. E o zaman podyumdaki mankenlerin anlık uzayıp kısalan topuklu sandaletleri olur ayaklarında, ben de backgroundworkerlarla bitiririm işlerini.. AL AMAA.. SAT AMA.
Uygulamamım eksikleri - 3: Renklendirme yetersiz ve anlaşılması kolay..
Yer İmleri