Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
Arama sonucu : 37 madde; 9 - 16 arası.

Konu: Amibroker

  1. #9
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Duhul : 20-10-2005
    Gönderi
    2,399
    Programı nereden indireceğiz?
    “Başarısızlık, daha zekice başlama fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

  2.  Alıntı Originally Posted by vVvendetta Yazıyı Oku
    Uzun zamandir kullaniyorum muthis bir program data icin asagida ki programi kullanabilirsiniz. Ucretsiz guzel bir program.
    Internette sayisiz kod var sistemin adini yazip yanina afl diye yazip tum kodlara ulasabilirsiniz.Yalniz cok fazla gereksiz kod var dogru sitelerden ve forumlardan dogru kodlara ulasabilirsiniz.
    http://yloader.com/dload/
    yloader nasıl kullanacagız. ayarlar nasıl olacak . bir de gün içi veri alabilirmiyiz bundan tesekkuler ilginize

  3.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    Paylaşım için teşekkürler iyi çalışmalar.
    yloader nasıl kullanacagız. ayarlar nasıl olacak . bir de gün içi veri alabilirmiyiz bundan tesekkuler ilginize

  4. #12
    ufuuk hocamın sorulan bir soruya matriks formülleri sayfasında verdiği cevabı amibroker formülü olarak düzenledim.

    ana konu burada
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...37#post1614337


    Kod:
    //fibo %100 seviyesini 1 gün önce test eden ve kıran hisselerin taraması
    //soru= eksper-34 cevap= ufuuk tarih= 27/01/2018
    Plot( C, "Close", ParamColor("Color", colorDefault ), styleNoTitle | ParamStyle("Style") | GetPriceStyle() ); 
    
    //%2lık trend için tepe dip zigzagı..%2 yi degişebilirsin...
    perc= Param("yuzde",2,1,30,1); 
    diffHi= H-Ref(H,-1); 
    diffLo= Ref(L,-1)-L; 
    a= iIf(diffLo>diffHi,L,H);
    z= ZIG(a,perc); 
    ////////////////////////////////////
    
    zp=iif(z>ref(z,-1),1,-1);//Küçük geri çekilmelerde poz degişmesin diye önlem
    
    ////////////////////////////////////////////
    //Son ve önceki trend seviyeleri ile verdigin yüzdeden ufak trendleri eleyen ,repaint engelleyen önlem..
    
    last =ValueWhen( ( Z > Ref(Z,-1) AND Ref(Z,-1) < Ref(Z,-2) ) OR ( Z < Ref(Z,-1) AND Ref(Z,-1) > Ref(Z,-2) ), Ref(Z,-1),1);
    last2 =ValueWhen( ( Z > Ref(Z,-1) AND Ref(Z,-1) < Ref(Z,-2) ) OR ( Z < Ref(Z,-1) AND Ref(Z,-1) > Ref(Z,-2) ), Ref(Z,-1),2);
    pc =(100*abs(C-last)/ last)>=perc; 
    
    //İstedigin al
    al =Cross(c,last2) and pc and zp=1;
    //---------------------
    //Cabası sat üstüne beleş...
    
    sat =Cross(last2,c) and pc and zp=-1;
    
    Plot(last2,"last2",colorRed);
    Plot(z,"zig",colorGrey40);
    PlotShapes(al*shapeUpArrow, colorGreen);
    PlotShapes(sat*shapedownArrow, colorred);
    
    
    Buy =Cross(c,last2) and pc and zp=1;
    Sell =Cross(last2,c) and pc and zp=-1;
    
    Filter=Buy OR sell;
    
    AddColumn(Buy,"Buy",1.2,colorGreen);
    AddColumn(Sell,"Sell",1.2,colorRed);
    Formül ile tarama da yapabilirsiniz.


  5. #13
    selamlar amibrokarı yeni kullanmaya başladım. sistem tester bölümünde verileri 5 dklık veya diğer periyotlarda test etmiyor. daily grafiklerde test ediyor bunu nasıl 5 dklık test edebilirim.
    Yazdıklarım yalnızca JACK'i bağlar.

  6. #14
    emlak amibroker ilaçlıysa (key) bi doz da bana atıver

  7. #15
     Alıntı Originally Posted by EWP Yazıyı Oku
    emlak amibroker ilaçlıysa (key) bi doz da bana atıver
    olsa tükkan senin normal kendi web sitesinden indirdim. süre kısıtlıdır belki bende yeni kullanmaya başladım
    Yazdıklarım yalnızca JACK'i bağlar.

  8. #16
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    olsa tükkan senin normal kendi web sitesinden indirdim. süre kısıtlıdır belki bende yeni kullanmaya başladım
    eyvallah, 15 gündü sanırım, arap forumlardan bulurum nema problema

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •