Special Days Image
Sayfa 215/852 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Bana kalırsa.

  1. Görüyoruz ki Ali Cemal kardeşimiz de siyonistlerin jargonu etkisi altında kalmış. Zaman zaman kendisiyle çelişmekte ve sağa sola yalpalamakta bir beis görmüyor. Çok konuşan çok hata yapar diye boşuna dememişler.

    "Kuzey Suriye" değil, "Suriye'nin kuzeyi" diyeceksin Ali Cemal kardeşim. Kelimelerini seçerken biraz daha itinalı olmaya çalış, emperyalistlerin oyununa, neo-con'ların tuzağına düşme. Benden sana bir Hacı Abi tavsiyesi. Kal selametle.

  2. #1714
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,399
    Hep böyle oluyor. Ne zaman chp nin kötü yönlerini yazsam, diğer partililer mutlu oluyor. Yaw chp diğer partilerin yanında en küçük zararlı kalıyor. 50 kere yazdık anlatamadık.

    tüm partilerin yuları abd ve ingiliz gizli servislerinin elinde. bırakın bu parti tutma olayını. tutacaksanız, doğrunun yanında olun.

    diğer partiler 10 zararlı ise, chp 1 zararlı, aradaki fark bu kadar büyük.

    BENİM STANDARTLARIM AŞIRI YÜKSEK olduğu için chp'yide kötüler arasına koyuyorum ve elimden gelse hepsini kıtır kıtır keserim diyorum. O kadar yüksek standardım var. Halkın 1 TL sini çalanın gözlerini oyarım, o kadar doluyum.

    Boşa yazdığım bir yazı daha... çok sinirlendiriyorsunuz çoook.

    Şu senetleri göndereyim, dahada uğramam buraya.

    özaldan beridir artan oranlarda soyuluyoruz. Millet kendini soyanları kral sanıyor. Cehaletin böylesi inanılmaz.
    Birde soyan grupta olanlar var. onları direk gömeceksinde, yerim dar.

    Cehaletle ilgili bir atasözü vardı, bi ara aradım bulamadım.

    Aptalla şunu yapma, cahille bunu yapma filan diye... çok güzel sözdü, bulsam yazıp yapıştıracam karşıma.

    Tabi şuda varki belki ben aptalım hepiniz süpermensiniz... Onuda göz ardı etmiyorum. Arada sırada şüpheye düştüğüm oluyor.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  3. #1715
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,399
    BIST için bi kaç iyi haber gördümde kendime geldim.

    Az önemli haber, asya ülkelerinin TR ye yatırımları hızla artıyor.

    Ons altın için dolayısı ile gram altın için kötü haber, Çin ve abd arasındaki görüşmelerde kısmi anlaşma sağlanmış. Hani birbirlerine girdiklerinde ons altın uçtu kaçtımıki tersinde çakılsın.? Söylediğimgibi, altının kontrolu londra da 5 yahudi bankanın elinde. Onların pozisyonuna uygun hareket ediyor. Belliki 2bin USD den boşalttıkları altını, ucuza geri yerine koymak istiyor olmalılar. Şartlar şimdilik, bu işi becermelerine engel oluyor.

    Çok önemli haberse, FED yeniden para genişlemesine başladı. Ayda 60 milyar dolarlık tahvil alımı yapacakmış.

    Kuralımız neydi. Üretim artmadan birilerinin cebine ekstra para giriyorsa, bu para diğerlerinin cebinden çıkıyordur. Parayı Matbaada bile bassan aynı, kuyuda bulsan aynı. Sonuç değişmez, diğerleri fakirleşir. Nasıl olduğunu köy örneğinde çok güzel açıklamıştım.

    FEDin matbaada basacağı paralar sadece finans şirketlerine gidiyor. Bu şirketler ise 2bin li yıllardan beri ABD ye yükler. Ama trilyonlar içinde yüzüyorlar. Neden.? Maymunuzda ondan. Her neyse konuyu dağıtmayayım.

    FED genişleme yaptığında, bizim borsa göbek atmaya başlıyor. Yine göbek atarmı bilinmez. Aynı sebepler aynı sonuçları doğurmayabilir, eğer zemin-ortam-şartlar değişmişse.

    Her ne kadar abd ve Rusya'nın kontrolu ve izni ilede girsek, Suriye de hedefi genişletmiş ve büyütmüş durumdayız. Sınırda 30 km lik bir alanı, süresi bellisiz şekilde kontrolumuz altına almaya çalışıyoruz. üstüne evler yapıp el nusra, el kaide, işid elemanlarını ve ailelerini yerleştireceğiz.
    Bu üç örgütte aynı ve abd ingiltere kontrolunde. Onlar yarattı, onlar besledi, onlar kullanıyor. Araplar sadece aracı ve hizmetkarlar. Bi ara bizde o işe soyunduk.

    Konuyu dağıtmayı yine başardım.

    Şimdi Suriye sebebi ile zemin değişik, FED sebebi ile uçar kaçarmıyız.

    Sanmıyorum ancak en azından aşağı devam etme ihtimalimiz dahada azaldı. Suriye konusunda en küçük iyi haberlede günlük %3 - 5 lik artış ihtimali epeyce arttı.
    Doğu fırata girmesek, 105 binlerdeydik, bu haberle 110bini devirirdik.

    Girip girmemek siyasi karar ben sadece BIST açısından baktım.

    Bana kalsa, en başında abd emri arap parası ile suriyeye savaş açmak yerine Suriyenin, Irakın, İranın, Azerbaycan'ın yanında olurdum. Olaylar buraya gelmezdi.

    Her neyse. Elimizdeki siyasetçiler bunlar, halk malum, mecbur bunlarla idare edeceğiz.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  4. #1716
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,399
    "Küresel fonlar altın yatırımında rekor kırdı" diye haber var.

    Ancak altın fiyatını görüyorsunuz.
    Ülkeler 2 yıldır altın alıyor, fonlar son dönemde altın alıyor hemde artan oranda, ama altın fiyatları yerinde sayıyor.

    Alanlar için iyi haber, almayı sürdürdükleri sürece. Uygun fiyattan alıyorlar gibi görünüyor. Ancak alım bir yerde kesilirse, londralı, altını olmayan ama altın fiyatını kontrol eden yahudiler, altın fiyatını aşağı çekmek için bahane kollayacaklar.

    Tabi gelecek yıllarda yahudilerin dünya finans sistemindeki rolleri azalırsa o başka.

    Asyada kurulan ve geliştirilmeye çalışılan sistemler başarılı olursa, yeni bir çağ başlayacak. Katliamcı soykırımcı işkenceci yahudilerin sonu. Yeni katliamcıların başlangıcı. Bizimkiler gıçlarını bu sefer asyada bi ülkeye dayamak için yarışacaklar.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  5. #1717
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,399
     Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    BIST de mecburen bekliyorum.

    Kuzey suriyeden şimdilik ani bir şok çıkmayacak. BIST 100bin altına boşuna indi. Boşta bolca nakit olsa tekrar senet alırdım. Dün niyetim vardı. Sonra yeterince senettesin zaten dedim.

    Kötü tarafı. Suriyeye hareketi yaptın, PYD yi attın. Bu iyi günler.

    Sonra karşına Suriyenin gerçek ordusu ve arkasında Rusya gelecek.


    İdlib de paramızı harcadın. pkk dan boşalttın. Suriyeye devretsende paramızı harcamadan pkk oradan çıkacaktı. Karşılarında Rusya vardı. Ama parayı biz harcadık, şimdi Rusya ve Suriyenin gerçek devletine teslim ediyoruz.

    Aynısı doğu fıratta olacak.

    Parayı biz harcayacağız, ortalık düzelince Suriye ordusu arkadında Rusya ile gelecek. Atacak 2 füze, vuracak konvoyunuz. Ağlamaya başlayacaksın. Hemen Rusyaya gidip uçak satın alma anlaşması yapacaksın. Aynen idlib de olduğu gibi.
    Rusyadan 2 kat pahalı gaz alıyoruz..

    İşin kötü yanı bu. Harekata başlamakla bitmiyor, orası dipsiz kuyu. Mucize oldu abd oradan çıktı diyelim..

    E ibibik, oraya bizim paramızla yerleşiyorsun. karşında Rusya var. Abd gidecek Rusya dikilecek karşına.

    Belkide adamın derdi sadece inşaata başlamaktır. paralar verilecek, inşaat bitmeden çıkmışız önemli değil. Belkide milyarlarca lirayı hazineden resmi olarak çıkarmak önemlidir tayyip için. Deftere suriye için yazsın yeter. Yoksa o para nerede ne önemi var.

    somali filistin sudan fakirleri diye hazineden çıkan milyarların gittiği yeri bilen varmı.?
    Bunu yazalı 3 gün olmuş. Düşündüğümden erken gerçekleşiyor. Aslında ne kadar sonra gerçekleşir diye kafa yormamıştım ama bu sürpriz oldu.

    Ne demişim, idlib de ne oldu. pkk yı attın ordan karşına Suriye ordusu ve Rusya çıktı.

    Aynısı fıratın doğusundada olacak. Bunu görmemek için hakkaten gerizekalı olmak lazım. Yada gizli amaçların olması lazım.

    İdlibde bizim konvoya Rus uçaklarının füze fırlatmasının üzerinden kaç ay geçti.? Olay taze. tayyip ağlayarak Rusyaya gitti orada ne halt yedi bilinmez Rusya füzeleri kesti. Ama Suriye gerçek ordusu o bölgeye yerleşti. Bizim askerler gözlem bölgelerindr hapis bekliyor.

    İşin DÜŞÜNDÜRÜCÜ YANI

    Rusya bekliyor bekliyor, Türkiye ordusu bir bölgeyi temizliyor, tonla bu milletin parasını harcıyor, orayı sakin hale getiriyor, ardından Rusya geliyor o bölgeye.
    Kendi elini kirletmiyor, pis işleri bize yaptırıyor, sonra 2 füze, Türkiye güle güle.

    abd de çok kolay çekildi, bizi onbinlerce tır silah verdiği kuzey ırak kürtleri ile savaştırıyor.
    Ne rus ordusu savaştı, ne abd ordusu.
    Bu 2 orduda tüm harcamalarını geri alacaklar. Bir tek biz geri alamayacağız.

    Uzun vadede bakarsanız, Türk halkı 500 milyar dolar borçlu. Aynen Osmanlı döneminin yıkılışında olduğu gibi.
    Yabancılara durmadan imtiyaz veriliyor.
    Maden hakları verildi, en son wolksvagen e araba alım garantisi verildi. Pahalı üreten kazık satan bir firmayı başımıza aldık. Eldekiler yetmiyormuş gibi. Parasını arabası olmayanlar da ödeyecek. Her yıl.
    Aynen osmanlı nın batış döneminde olduğu gibi gidiyor herşey.

    osmanlı kafalı gericiler, osmanlı gibi batıracaklar ülkeyi.

    Neyseki ben varım. Fekat yıllardır bir tek eblehin bile aklını başına getiremedim. Okuyanlar zaten aklı başında olanlar. eblehler değişmedi aynı kaldı.
    hala chp rezil dediğimde atlıyorlar. chp nin kötü olması diğer partileri iyi yapmaz yaw ibibikler. İlkokul eğitimi bu. Ahmetin kötü çıkması Mehmet'i iyi yapmaz.

    Kafa gitti yine.

    Netçede Suriye hemen karşımıza dikildi. Rusya sessiz, tayyip ne anlaştı bilinmez ama son 4 yılda Rusyaya o kadar çok kazık attıkki, Putin zerre acımaz. İşine gelmedimi füzeleri yollar.

    Bu savaştan para kazananlar çok Türkiyede. Her savaşın para ile ceplerini dolduranları olur.

    Şu an tayyip bilerek yada bilmeyerek sadece onlara hizmet ediyor, onlar kim ise. Geçen yıl, Bu yıl açıklanan milyarder isimlerinden onları bulabilirsiniz. Tabi parayı yurt dışına kaçıran siyasiler hariç. Onlar bu ülkede ortaya çıkmazlar. Sadece iş adamı olupta cengiz gibi sancak gibi bu milletin kanını emenler ortaya çıkarlar. Ama hesap soran olmaz. Olsada paranın çoğu zaten yurt dışında istiflenmiştir. Aynen uzan ailesinde olduğu gibi.

    Sorada tasaarruf yok diye çalışanın maaşına göz dikerler yahudi medya eşliğinde.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  6. #1718
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,399
    Suriye savaşının Türkiyeye tek faydası, silah sanayisi gelişiyor. Gelişmiş silah kullanmayı öğreniyoruz.

    Ancak bu 1 saniyede elden gidebilir.

    SSCB yi hatırlayın. Silah sanayisi süperdi, dünyada yenecek güç yoktu, bi abd ile çekişirdi, ancak diğer her şey berbattı. SSCB Bir günde battı dağıldı. Silah sanayisi SSCB yi kurtarmadı.

    Türkiyede ithalata dayalı dağ gibi borçla ve har vurup harman savurma sistemi ile sonu kötü. Sanayiin yahudi elinde, silah sanayinide tek tek çember sakallılara devir ediyorsun.

    TR nin elinde gelişmiş teknolojili bir kaç şirket var. Onların içinede tarikatlar dolduruluyor ve teknolojilerini siyasilerin çevresine aktarılıyor. Daha ne kadar dayanırlar bilinmez.

    Devlet şirketlerinden yasal gibi görünen yöntemlerle özel sektöre aktarılan teknolojiler.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1. IHA teknolojisi. -- > TUSAŞ tan bayraktar ailesine.
    2. Motor teknolojisi. -- > TEİ den ethem sancak, kale holding, tr motor firmalarına.
    3. Elektromanyetik fırlatıcı -- > ASELSAN dan yeteknoloji isimli firmaya.
    4. Baz istasyonu teknolojisi -- > ULAK dan HTK ya.

    Düzgün bir ülke ortalığı ayağa kaldırır, hatta tonla adam öldürürler. Biz seyrediyoruz. Sığır gibi.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  7. #1719
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,399
    BIST e gelirsek, Suriye ordusu ve Rusya ile Suriyede çekişme, ancak çok kısa süreli sorun yaratır. trend döndürmez.

    Ancak abd ile bozuşma, biz de orta uzun vadeli kırılma yaratır. Sebebi ülkeni yahudi lere teslim etmen. Sanayin, bankaların, medyanın etkin bir kısmı yahudinin elinde. Maymun gibi oynatıyorlar.

    tayyip bizi Suriye de abd nin kucağına iyi yerleştirdi ise, 90 bine inişlerde kademeli senet alımı yapmak gerekir.

    Yok kuyruğu kaldırıp, kendimizi dev sanıp abd yi görmezden gelirsek. O senetler bi tarafımıza girer.

    "Şimdi eblehler burdan, abd ye teslim olmamızı istiyorsun ha" diye sonuç çıkarırlar. Oyarım la sizi. En azından denerim, yada niyet ederim. daalın.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

  8. #1720
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,399

    trump la tayyip aynı kafa yapısındalar. Ne yapacakları belli olmuyor.

    Doğrusu trump daha yetenekli.

    BM deki kınamayı Rusya ile beraber engelleyince, tayyip ikisi ilede anlaşmış gibi görünüyordu.

    Şimdi yaptırımlar çıktı karşımıza.

    USD çok daha uyduruk senaryoda 7.20 yi görmüştü. Şu an daha rezil bir haldeyiz gibi görünüyor ama USD 6 civarı.?

    Hani adamın kuzey Suriye ye ev yapıp insan yerleştirecem planı olmasa. pkk dan temizleyip Suriyeye devretse, netçede onların toprağı. Sorun olmayacak. Kısa süreli birr kaç ay ekonomik zorluklara katlanırız geçer.

    Adam kuzey Suriyede ev yapıp insan yerleştirecem diyor. Onlara okul yapıyor. 60 bin kişinin maaşını veriyoruz.
    Oraya yerleştirdikten sonrada beslemeye devam etmemiz gerekiyor, işsiz güçsüz eğitimsiz tonla insan. esad ıda o bölgeye sokmayacağız ki plan işlesin. Hali ile bir kaç yıl veya daha uzun o başka bir ülkenin topraklarını sahiplenmiş oluyorsun.

    TR için resmen delilik.

    Sonra pkk yeniden hortlar çünki pkk yı yaratan abd.

    abd nin emelleri bitmediğine göre, kuzey ıraktan pkk yı tekrar sokacak ükeye. Asıl olay Irak ta. Sen suriyeye bi nedenle savaş açtın esad ı devirecem şamda çay içecem dedin.

    İnanılmaz..

    tayyipin ne yapacağı görülse, atlatılır. Ancak her geçen ay daha delice gelen şeylere karar veriyor. suriye başka ülke, ne zaman anlayacak acaba.?

    pkk nın kökü Irak ta, ama onları çiçekle karşıladın bayraklarını çektin bizim Meclise...

    Her neyse...

    Kısa vadede, yaptırım açıklandı, trump oyacam dedi, USD 7.20 yi görmedi...

    Bu sefer bankalar acaba yalamamı oldu. Fikirmi değiştirdi. abd den emirmi geldi, herşey bizim lehimize işliyor gıpraşmayın diye.

    Aynı olayların etkisi giderek azalır.
    Ancak normal olaylar için geçerli. İşin içinde TR nin yıkılması var. Bankalar da yahudilerin. Yıkmak parçalamak ve yahudi kölesi yapmak isteyenlerde onlar.

    Bu sefer 7 yi değil 10.0 u geçirmeleri lazım, ama şu saate kadar, 7,20 ile kıyaslayınca hareket yok sayılır.

    Yarına bakmalı.
    ABD ile topu topu 20 milyar dolar iş hacmimiz var. Asıl olay bizim bankaların yurt dışı borçlanmasında.

    TR gırtlağa kadar borçlu. Borcu borçla çeviren ülke suriyeye girdi. Gireceksen Irak a gir. pkk nın kökü orda.

    esad buna ağır küfürmü etti nedir. Resmen taktı. Yada suriyede sorun oldukça bazıları zenginleşiyormudur nedir.? AB den gelen suriye parasındamıdır gözler.?
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 215/852 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •