Sayfa 785/785 İlkİlk ... 285685735775783784785
Arama sonucu : 6274 madde; 6,273 - 6,274 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    2009 - 2013 hareketini incelerseniz dolar bazlı benzer hareket bekliyorum. Artı bu sirket 2013 deki halinden çok çok daha değerli bana göre. Bakalım. 3 4 yıl kipirdamam artık hedefim yukarılara.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ülker hareketlenince başlık da hareketlenmiş.

Ben bu kağıtta hiç kahır çekmedim. Ben bunda çekmediğim kahrı 15 senedir borsada çekiyorum. Artık kaşarlandım, yediğim dayak buradan köye yol oldu. VIOP da milyonlar kaybettim / kazandım. Çok şükür borsadan pek çok şeyimi de zamanında aldım, hala da aktif borsacıyım her bilançoyu okurum portföyüm eskisi kadar olmasa da var işlem yaparım kaybederim kazanırım.

Net söylüyorum.

Bu fiyata böyle kağıt olmaz.

14 lirayken bana akıl öğreten çoktu bu başlıkta açın bakın tarık1234 abeyim filan vardı. Olabilir iyi niyetle kötü niyetle ben niyet okuyamam kim neyi neden diyor bilemem.

Bu kağıt belki yarın terse döner 25 30 liraya gider kimse bilemez ben de bilemem.

Ben şunu biliyorum bu kağıt şu an bütün borsadaki en ucuz kağıtlardan 1 tanesi. Öyle böyle patron şöyle patron böyle konuşulur tartışılır ama bakın şirket değerlemenin 50 yöntemini yaptım ina lar exceller phyton lar tonla uğraştım hiç birini burada size anlatma derdine girmeyeceğim.

Biraz piyasayı biliyorsanız Gidin herhangi bir kobiyi almaya çalışın patron size ciro x5 fiyat çeker.

Açın ülker cirosunu.

Öyle o almış bu vermiş hangi kurum nereyi kırdı falan filan derken ekrana bakarken malı elinizden tereyağdan kıl çeker gibi alırlar.

En başarılı borsacılar, genelde işlem yapamayan ölmüş borsacılardan çıkarmış.

Tesadüf değil.

Diyeceklerim bu kadar.
    He he hedef biz 14.6 lirada çok zengin olacaz yazdık bak zengin oluyoruz canlı canlı is yatırım malsiz kaldı ise bizim suçumuz değil 60 a alamazsa 100 e alsınlar bas devam keee
    100 demiyorum yanlış olmasın

MEVCUT FİYATA sıfır eklemesi gerekir,

diyorum,

naçizane
    Ülker 14 lirayken bu başlığa ilk yazan benim, övünmek gibi olmasın.

50 liralarda da bunları yazdık.

Tabi sonuçta piyasa bu çıkar düşer oraya gider buraya gider.

Ama ana yön bana göre bu kağıtta bellidir, bunu paylaştım. Kimse etkilenmesin kendi baksın düşünsün halka açık şirket bilançoları ortada.

Ama bazı yazan kişilere çok gülüyorum. 14 lirayken gelmiş ülker kötülüyor, amacın ne senin SIFIR mı olacak koskoca şirket?

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ülker 14 lirayken bu başlığa ilk yazan benim, övünmek gibi olmasın.

50 liralarda da bunları yazdık.

Tabi sonuçta piyasa bu çıkar düşer oraya gider buraya gider.

Ama ana yön bana göre bu kağıtta bellidir, bunu paylaştım. Kimse etkilenmesin kendi baksın düşünsün halka açık şirket bilançoları ortada.

Ama bazı yazan kişilere çok gülüyorum. 14 lirayken gelmiş ülker kötülüyor, amacın ne senin SIFIR mı olacak koskoca şirket?
    Favök artışı,duran varlıklarda ki artış,yeni iştirakler,v.s 20 yıl önceki dolar bazlı fiyatına göre oldukça pd ucuz kaldığı bir gerçek..Bir yıl sonra çok farklı yerlere gelebilir..

Sayfa 785/785 İlkİlk ... 285685735775783784785

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •