Sayfa 991/995 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon
Arama sonucu : 7954 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Varyantın kurbanı her zamanki gibi yine biziz, diğerleri 7 liralardan, 20 liralardan nerelere yükseldi. Onlar yarıya bile dusseler, yine bundan fazla kazandırmış olacak. Bizimki biraz daha değil çok daha sefil maalesef.. ytd
    Bir bakmışsın onların kazandırdığını bu bir çırpıda kazandırmış olur belki ,bunun geride kalması yatırımların karşılığını daha almadı daha 2025 çok önemli ceo dergilerde boy göstermeye başlamış yağlama cilalama işleri 😂
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

2.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Bir bakmışsın onların kazandırdığını bu bir çırpıda kazandırmış olur belki ,bunun geride kalması yatırımların karşılığını daha almadı daha 2025 çok önemli ceo dergilerde boy göstermeye başlamış yağlama cilalama işleri 😂
    Cilalı taş devri bunun bitmiyor ki! Yine çok çarpıldı. İstediğin seviyelere geliyordur umarım. Balta gibi olduk bekleye bekleye! Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Cilalı taş devri bunun bitmiyor ki! Yine çok çarpıldı. İstediğin seviyelere geliyordur umarım. Balta gibi olduk bekleye bekleye! Ytd
    Bu kadar geri geleceğini ben de tahmin etmemiştim spenc ,varyant derken bugün bir de duzelttiler bizi hangi yarayı bantlasak bilemedim ama bugün biraz daha aldım ytd

4.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Bu kadar geri geleceğini ben de tahmin etmemiştim spenc ,varyant derken bugün bir de duzelttiler bizi hangi yarayı bantlasak bilemedim ama bugün biraz daha aldım ytd
    Biraz bekleyip dönüşünü gözlemlemek gerekirdi diye düşünüyorum. Tabi dönüş yaptığı zamanlarda da fake yedirttigi olmuştur. Biraz ortamın sakinlesmesini beklenebilir, yani acelemiz yok diye düşünüyorum. Arkamızdan atlı da kovalamiyor. Tabi yine de kimse ne olacağını bilemez, takdir sizin. Yılların surungeni diğer havacilara göre ama bu şekilde olmasıda iştah kabartmamali. Su akar yolunu bulur elbet. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Biraz bekleyip dönüşünü gözlemlemek gerekirdi diye düşünüyorum. Tabi dönüş yaptığı zamanlarda da fake yedirttigi olmuştur. Biraz ortamın sakinlesmesini beklenebilir, yani acelemiz yok diye düşünüyorum. Arkamızdan atlı da kovalamiyor. Tabi yine de kimse ne olacağını bilemez, takdir sizin. Yılların surungeni diğer havacilara göre ama bu şekilde olmasıda iştah kabartmamali. Su akar yolunu bulur elbet. Ytd
    Ben 2025 'i görmek istiyorum şahsen yatırımlarının karşılığını alacaktır muhakkak, maliyetlendigim yerlerde hemen hemen buralar az az devam ederim gerisi tahtaciya ve patrona kalmış götürürse hep beraber kazanırız 😀

6. Bu kadar darbeye biraz utandı sanırım. Ytd

7. Ak bugün 165 den 220 ye yükseltip hedef fiyatını cilalamış mı olur? Cila pasta ile olur! Önce pastayı çekmek lazım, pastasını bir görelim😊 ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ak bugün 165 den 220 ye yükseltip hedef fiyatını cilalamış mı olur? Cila pasta ile olur! Önce pastayı çekmek lazım, pastasını bir görelim😊 ytd
    Buldu tabi yatırımlık hisse yükseltir, önce CEO cilalar sonra aracı kurumlar yağlar 😀 Bakanın da açıklaması vardı varyant ile ilgili sıkıntı oluşturacak bir durum değil diye ,yarın bir güzellik yapar artık .

Sayfa 991/995 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •