Sayfa 271/290 İlkİlk ... 171221261269270271272273281 ... SonSon
Arama sonucu : 2317 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Serbest Kürsü

  1.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    İnternette dolaşıyorum PKK/hdp'li Kürtçüler Putin'in karşısında ABD destekli Ukrayna nazi çetelerinin yanında saf tutmuş neden acaba! Putin Suriyede Kürdistana hayır deyip Esad'ı destekleyince sözümona Marksist PKK/hdp, ABD destekli Nazilerle pişti olmuş..
    Sadece bu terörist köleler mi?

    Ben solcuyum, komunistim, sosyal demokratım, çağdaşım ve hatta utanmadan ben Atatürkçüyüm diyen her tırnağımın içindeki aydıncıklar Batının müştemilatı için birbirine girmiş.

  2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Bahçeliye git de Apo heykeli dikicisi Demirtaşı ziyaret et diyen adam,"höt diyene al sana .öt " karakterindedir... Bu tip salon adamı karakterinden tabii ki komutan/savaşçı olmaz ama 'Ege'miz kendini general sanıyor, BHT ekranında şimdiden belli ABD yendi Rusya yenildi diye ahkam kesiyor.! Bildiği işi ekonomiyi konuşmuyor, bilmediği işe karışıyor bokunu avuçluyor....
    Batının Rus öğrencilere ambargo koyması ve kayıtlarını silmelerine o kadar sevindim ve kıskandım anlatamam.

    Darısı bizim başımıza...

    Böylece bir iki nesil sonra TVlerde beyni tecavüze uğramış Egelerden kurtulmuş oluruz diye düşünüyorum.

  3. M.Muratoğlu da aldığı AngloSakso eğitimiyle yıllarca Altını faiz vermiyor diye kötüledi bugün bokunu avuçladı. O da Ege gibi Anglo Sakso Sever olarak ABD/Ukrayna safında yerini almış.. Bir de A.Yeşilada diye AngloSeverimiz vardı o da yıllarca insanların birikimlerini BES'e gömdürtmüştü sağolsun!

  4. Rusya, Warşova paktı üyelerini bana karşı silahlandırmayın demiş dinlememişler SSCB devletlerini silahlandırmayın demiş onu da dinlememişler enson sıra Rus devletlerine gelince sırtı duvara dayanmış ya herru ya merru demiş.. Ben NewYork'u beş dakikada yokedecek nükleer silahları Kübaya koyamayacığım ama ABD Moskovayı beş dakikada yokedecek nükleer silahları daha düne kadar Rusyanın parçası olan bir Rus devletine koyacak öyle mi, ben bu oyunu bozarım demiş ve bozmuş, olan biten bu.. Bunu dallandırıp budaklandırıp da Çakma Asena gibi Rusya, Avrupayı Türkiyeyi işgal edecek diyenler de palavra sıkıyor, Rusyanın öyle bir gücü ve niyeti olsaydı bıçak kemiğe dayanacak kadar beklemesi ahmaklık olurdu..

  5. Diyarbakır Annelerinden Rukiye Canbey Kılıçdaroğlu'na seslendi : "Biz seni buraya HDP Diyarbakır il binası önüne bekliyoruz. Otele beklemiyoruz. Bizim çocuklarımızın kaçırıldığı yer burası. Otel değil. Görüşeceğimiz, sorunlarımızı anlatacağımız yer burası. Burada 260 ailenin çocuğu HDP il binasından kaçırıldı. Buraya gel, bizi burada dinle.."
    Diyarbakır annelerinden Sabire Aydın: "Diyarbakır'a geldi Kılıçdaroğlu ve bizim yerimiz çadırdı. Otele geldi, 'sizi dinlemek için geldim' dedi. Biz onu protesto ettik, dinlemedik. Bizim yerimiz burası değil çadıra gelin dedik ona ve bu konuyu gelmiş gibi anneleri dinlemiş gibi dile getirerek paylaşım yaptılar. Yani bu haber yalandır. Kimse inanmasın, bizi ziyarete gelmemiştir."
    Olay bu ve Cumhuriyet gazetesi bundan Kılıçdaroğlu, "Diyarbakır Anneleriyle görüştü" diye ahlaksızca yalan haber çıkarıyor haberhttps://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/kilicdaroglu-diyarbakir-anneleriyle-gorustu-1914723

  6. Dersimli Kemal HDP kapısında Diyarbakır annelerini dinleyemez çünkü kendisi gerçekte HDP'li truva atıdır..
    Bu arşiv son 10 yılda neden Türk/Atatürk düşmanı PKK/hdp'li Kürtçülerin Dersimli Kemal önderliğinde EskiCHP'yi fethedip PKK/hdp şubesi YeniCHP yaptıklarını kanıtlıyor.. Dersimli Kürtçünün T.C'ne Türk/Atatürk'e kini ve PKK/hdp sevgisinin kökleri çok eskiye dayanıyor.. İşte 'Bizim Kemal'in Tunceli'sine karşı "Ben Dersimli Kemal'im.." diye meydan okuyan bu adamın 10 yıldır ardında bıraktığı ayak izleri;
    - Kılıçdaroğlu'nun eşi, gazeteci Amberin Zaman'a KK'nın 40 yakını Dersim ayaklanmasında öldürüldü dedi.. Dersimli Kemal, "Seyit Rıza bölgede sevilen bir insandı", "Türkiye otuzların Türkiyesi değil dedi, Onur Öymen'i Birgül Ayman'ı Dersim isyanı bastırılmalıydı dedikleri için partiden kovdu.. Atatürk'ün emrini verdiği Dersim isyanının bastırılmasına katliam diyen M.vekili Orhan Sarıbal'ı kovmadı çünkü İ.Sabri.Çağlayangil'in "Rivayet.. Gözümüzle görmedik ki" sözlerinin kesilip atılarak soykırım yalanının tezgahlandığı o röportajı yapan da Dersim kitabının önsözünü yazan da o genç memur K.Kılıçdaroğlu idi..
    - Dersimli Kemal, Atatürkçü vekilleri özenle temizledi, Kürtlerin bindebiri bile CHPye oyvermediği halde Türk seçmene Murat Özçelik ve S.Tanrıkulu gibi hdp'e oyverenleri M.Vekili seçtirtdi..

    - Dersimli Kemal, Tunç Soyer,Sema Pekdaş,Alper Taş,Şerdil Dara Odabaşı,Erdem Gül gibi hdp-Sevicileri belediye başkanı yaptı......
    - Dersimli Kemal, Ergenekon kumpasına düşürülen Atatürkçüler için "Yargıda FETÖ kadrolaşması vardır demeyi doğru bulmuyorum" "Darbeciler cezalandırılsın" dedi.....
    - Dersimli Kemal, Kahire Ticaret Müşaviri Hasan Ali Erdem'e Balyoz/Ergenekon davalarında hapishanede veya dışarıda bedel ödeyen askerler için “Onlar da bunu hak ettiler” dedi..
    - Dersimli Kemal'in aklına Ergenekon kumpasına düşürülen Atatürkçüler için adalet yürüyüşü hiç gelmedi ama FETÖ ve hdp'li tutuklular için utanmadan "Adalet yürüyüşü" yaptı...
    - Dersimli Kemal, SeyitRıza'yı ŞeyhSait'i öne atıldı savundu, ama "Andımız" ve "T.C" tartışmalarında arazi oldu.....
    - Dersimli Kemal, Apo'nun "Eşit yurttaşlık" sloganını CHP bildirgesine soktu... Yerel yönetimlere özerklik çekincesini kaldıracağız dedi.
    - Dersimli Kemal'in Akapeye Açılım yıllarında tek eleştirisi "Bizi niçin Açılım masasına oturtmuyorsunuz!."oldu.....
    - Dersimli Kemal, PKK'nın kanalı İMÇtv'de "Liderler imç'de" programında Anayasanın İlk 4 Maddesi değiştirilebilir dedi.
    - Dersimli Kemal, "Barış için demokrasi" adı altında "PKK'yı Kurtarma " bildirisine imza atan 22 M.Vekili ve Yöneticiyi CHP'ye sokan adamdı..
    - Dersimli Kemal, 'Kürdistan 24' kanalında Kürtçenin yasal olarak kullanılması, öğrenilmesi, okutulması yasallaşmalı dedi...
    - Dersimli Kemal, Çözüm sürecini HDP ile devam ettiririz, çözüm süreci yasallaşmalı.. dedi..
    - Dersimli Kemal, Mustafa Armağan denilen Atatürk düşmanının yönettiği Derin Tarih dergisinin danışma kurulu üyesi Ekmeleddin'i C.Başkan adayı yaptı.
    - Dersimli Kemal, "Babacan ve Davutoğlu ile benzerliklerimiz yüzde 99" dedi..
    - Dersimli Kemal, “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum” dedi (29 Ekim 2019)
    - İşte Dersimli Kemal'in başdanışmanları , CHP'ye birlikte gelip özel kartla çıkılan 14. kata yerleşen ve Kılıçdaroğlu’nun özel ekibi yaptığı Şükrü Karaca ve Rasim Börücek, CHP'deki en yetkili FETÖcülerdi.. Rasim Bölücek, CIA/Fetö ajanı Enver Altaylı ile sadece bir telefon hattından tam 1022 kez görüşme yaptı..
    - Dersimli Kemal, Hendeklerde ayaklanan Kürtçüleri kurtarmak için hazırlanan "Barış Bildirisi”ni imzalayan PKK ile “Çözüm Süreci”ni savunan FETÖ'nün "Taraf"ında yazarlık yapan Yüksel Taşkın'ı Gnl.Bşk.Yardımcısı yaptı..
    - Dersimli Kemal Mahmut Tanal,Faik Tunay,Muhammed Çakmak,Aykan Erdemir,Ali Erdoğan gibi FetöSevicileri aday gösterdi vekil seçtirdi..

    - YeniCHP’li vekiller Eren Erdem, Sezgin Tanrıkulu, Şafak Pavey, Barış Yarkadaş "Zaman gazetesi kapatılmasın" eylemine katıldı.
    - İşte Dersimli Kemal'in imamoğlusu; CHP-HDP ittifakında eşler devreye sokuldu. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Demirtaş'ın eşleri biraraya gelip pasta kestiler. ...Demirtaş'ın öykülerinden oluşan okuma tiyatrosunu, Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, K.Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve E.İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte izledi.. ....İmamoğlu, "Hdp'li Selahattin Demirtaşın tutuklu bulunmasını tasvip etmediğini belirterek Bence siz yargısız infaz yaptınız. Şu anda on binlerce yüz binlerce HDPli vatandaşı terörist ilan ettiniz. Bu şehrin ve bu ülkenin milyonlarca Hdp'li vatandaşının hiç kimsenin terörist ilan etmesine hakkı yok. Demirtaş içeride yatıyorsa suçunu açıklasınlar sonucunu bildirsinler. Böyle bir tutuklama olmaz. Terör örgütlerine yakın olmayız. Hdp Türkiyenin siyasi partisidir." dedi... İmamoğlu, Aslı Aydıntaşbaş, Mert Fırat, Zeynep Tanbay gibi PKK/hdp Sevicilere Belediyede görev verdi... İmamoğlu, PKK/hdp belediyelerine kayyum atanmasına karşı çıktı destek ziyaretleri yaptı.. ".. İBB Şehir Tiyatroları'ndaki Teatra Jiyana Nû (Yeni Yaşam Tiyatrosu) adlı grubun oyunu, PKK propagandası yaptıkları için yasaklandı İmamoğlu'ndan tepki geldi.
    - İşte Dersimli Kemal'in İst.Mv.Prof.Dr.İbrahim Kaboğlu'su; Kaboğlu’na hazırlatılan anayasa değişikliği kitapçığında 'Atatürk milliyetçiliği'ne sansür uygulandı ve 'Türk' ifadeleri çıkarıldı.
    - İşte Dersimli Kemal'in meclise sokmak istediği Serok Ahmet Davutoğlu; "Esat devrildikten sonra Suriye'de kurulacak olası
    bir özerk Kürt bölgesine Türkiye karşı değil." dedi, Suriye'nin kuzeyinde Kürdistan'a yer açmak için 5 milyon Suriyeli Arab'ı Türkiye'ye boşalttı.
    - İşte Dersimli Kemal'in Ünal Çeviköz'ü; Ege adalarıyla ilgili M.vekillerinden soru önergesi vermemelerini istedi S400 etkinleştirilmesin dedi
    Karabağ'da Azarbaycan ordusu değil Türkiyeden giden Cihatçılar savaşıyor dedi. "PYD, Suriye Kürtlerinin temsilcisi bir siyasi oluşum, YPG de onun askeri boyutudur” dedi. 08.11.2018
    - İşte Dersimli Kemal'in Canan Kaftancıoğlu'su, “Atatürk” yerine sadece “Gazi Mustafa Kemal” demesini “Bu şekilde ifade etmek, kendimi ait hissettiğim bir ifade olduğu için tercih ediyorum” sözleriyle açıkladı.". İşte “Atatürk” diyemeyen Canan Kaftancıoğlu'nun günah galerisi;Kürt sorununun Kürdistan peşinde olanların çıkardığı bir sorun olduğunu bile bile HalkTv'de;"Kürt sorununun Mecliste kurulacak bir heyet, sivil toplum örgütleri ve akillerin olduğu yapıların yer aldığı bir süreçle rahatlıkla çözülebileceğini söyledi. Kaftancıoğlu yeni bir anayasanın da tesis edilmesi gerektiğini ifade etti.""M.Kemal'in askeri değiliz" dedi.. Apo Heykeli dikicisi Demirtaş'a bin selam gönderdi. "CHPyi HDP ile aynı yola girdi diye eleştiren gerzekler, yol doğru yol, ona bak sen"dedi.. PKK'yı ABD'nin karagücü olarak Ayn-el Arab'da(Kobani) destekledi... "Tarihte Bugün: Ermeni Soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz, 19.15'te Taksim'de" dedi.. "Sakine Cansızı terörist olarak görmüyorum!."dedi..YPG´ye terör örgütü diyemedi.. PKK'lıların sevgi kelebeği olarak sunulduğu Bakur Belgeselcilerine destek verdi.. "CHP İstanbul İl Başkanlığı; Dr. Canan Kaftancıoğlu, Bakur Belgeseli yönetmenleri Çayan Demirel ve Ertuğrul Mavioğlu'na verilen hapis cezasına ilişkin düzenlenen basın açıklamasına katıldı."

    - CHP İl Bşk. Ali Rıza(2017), Seyit Rıza heykeli önünde anma etkinliğinde “1938 Dersim, T.C’nin cinnetidir dedi..
    - İşte Dersimli Kemal'in CHP G.Bşk.yardımcıları; Tuncay Özkan Veli Ağbaba, C.Başkan adayı M.İnce, ve M.Vekilleri Öztürk Yılmaz,
    Zeynel Emre, Bayram Yılmazkaya Erdal Aksünger, İlhan Cihaner, Mehmet Bekaroğlu,Utku Çakırözer, Sezgin Tanrıkulu,
    Fikri Sağlar,Orhan Sarıbal, Ali Şeker, bunlar PKK/hdp EşBaşkanı Demirtaş'ın ziyaretine gittiler.......
    - İşte Dersimli Kemal'in Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yanına gelen PKK/hdp'li Fettahoğluna "Fettahoğlu neredesin bu sefer oylar bize" diyor. Fettahoğlu Yok abi bizim oy Kürdistan'a diyor.Selman anlayamıyor "Ne" diye tekrar soruyor yanındaki eski Bel.Başkanı Cahit İnceoğlu "Kürdistan'a verecekmiş.." diye tekrarlıyor bu kez Selman "Haa.. bize verecekmiş.." diye karşılık veriyor..
    - İşte Dersimli Kemal'in Tunç Soyer'i; Diyarbakır’a bağlı Sur ilçesinin sözde ‘öz yönetim’ ilan etmesinin ardından kayyum atanmış ve Tunç Soyer de “kayyumla kardeş değiliz, kardeşliğimiz Sur Belediyesi iledir”demişti.. "Türkiye'nin Doğu Akdeniz politikasını 'fillerin tepişmesine' benzetti ve bırakalım Kıbrıslı kendi kaderini belirlesin" dedi.. 'Kürtlerin anadilinde kamusal hizmet isteğini Ankara'nın insafına bırakamayız' dedi. Her yıl Karaburun'da düzenlenen sözde bilim kongreleri T.Soyer ve YeniCHP'liler HDP'lilerle kucaklaşma kongreleri oluyor. HDP’li Bld.Bşk.Adnan S.Mızraklı salona girdiğinde katılımcılar “Her yer Amed, her yer direniş”, “Kayyumlar gidecek, biz kazanacağız” sloganlarıyla karşılandı.İzmir’de CHP ve HDP'in düzenlediği mitingde konuşan Tunç Soyer "Sonuna kadar hep beraber omuz omuzayız, PKK/hdp'e öteki partilerle aynı mesafedeyim" dedi çünkü Türk askeriyle Kürtçü teröristlere de aynı mesafedeydi. Pervin Buldan da Öcalan için “tecridi kaldırın“çağrısı yaptı..
    - İşte Dersimli Kemal'in İzmir İl Bşk.Yardımcısı Banu Özdemir; "Kobane’de direnen kadınlara bin selam" yazısının önünde fotoğraf çektirdi.
    - 2018e kadar CHP İst. Gençlik Kolları Başkanı olan Kenan Otlu Hendek ayaklanması için Cumhuriyet'den Sibel Bahçetepeye konuşuyor-06 Ocak 2016 ;"Biz nasıl Gezi'de yan yana durduysak, nasıl 1 Mayıs'ta birlikte gaz yediysek, Ankara katliamında
    kanlarımız birbirine nasıl karıştıysa bu zulmün karşısında da yan yana, omuz omuza duralım. Barikatta da, alanda da, faşizme karşı omuz omuza duralım" "Savaşın da bir kuralı olduğunu ancak bugün Kürdistan'da savaş hukukunun çiğnendiğini
    dile getiren Otlu, "Doğuda katliam ve zulüm vardır" dedi
    - Gebze Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Osman Kurum PKK üyesi olduğu gerekçesiyle yargılandığı davada 7 yıl 6 ay hapis cezası aldı...
    - CHP'li Dursun Çiçek PKK/hdp'e bakanlık verilebilir dedi,Türker Ertürk PKK Suriye'nin kuzeyinde Laik Kürdistan kurabilir dedi..
    - CHP Mv.Aykut Erdoğdu Apo'nun yamağı vatan haini Demirtaş için C.Başkanımız olur inşallah dedi..

    - Dersimli Kemal; (KHK) ile görevlerine son verilenPKK/hdp'li ve FETÖcüler için, "Hiç kimse merak etmesin. Yargı kararları ile 1 hafta içinde tamamını görevlere iade edeceğiz." dedi..
    - Dersimli Kemal; "Esad ile zaten İdlib sorunu varken bir görüşme asla düşünmüyoruz... Önce Suriyelilere çalışma izni vereceğiz yine de sığınmacılar gönül rızalarıyla gitmek isterlerse dışarıdan borç alıp Suriye'de şehirler yapacağız davul zurnayla uğurlayacağız" diyerek asla sığınmacıları gönderme niyetinin olmadığını kanıtladı... Çünkü Esad 5 milyon Arabı geri alırsa Suriye'nin kuzeyinde Kürdistan doğmadan ölecekti!

    - Dersimli Kemalin Lice'de karakol yapımına saldıran PKK/hdp'li teröristlere "Diren Lice Kadıköy seninle" diyen Kadıköy bld.bşk.Şerdil Dara Odabaşı, TSK'nın PKK/YPG'ye yönelik operasyonuna 'Sömürgeci faşist Türk devleti' diyen Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'nuna (SGDF) Kadıköy Belediyesi'ne ait salonu 'genel kurul' yapması için verdi..
    - Gazeteci Kılıçdaroğluna B.Arınç sizin Kemalist çizgiden uzaklaştığınız için oyunuzun artacağını söyledi ne dersiniz diye sordu, KK da Bülent Arınç gerçeği gördüğü için çok mutluyuz dedi..
    - Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD), terör örgütü PKK'nın yayın organları Mezopotamya Ajansı ve Jin News'e ödül verdi. Ödül törenine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, HDP Sözcüsü Ebru Günay ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı da katıldı.
    - Dersimli Kemal "Benim anneannem de Kürt, Kürtlerlerle federasyonu konuşalım diyen Özal için örnek bir siyasetçi ve devlet insanıydı" dedi..
    - Dersimli Kemal'in Barzani'ye gönderdiği heyet PKK/hdp ile Barzaniyi barıştırıp Kürdistana engel kalmasın diye arabuluculuk yaptı....

  7. https://www.veryansintv.com/ak-mille...i-masa-cikisi/

    Ümit hocanın Erdemin tespitine katılması yerindedir.

    Reis etrafına üşenmiş Batıcılardan bir an önce kurtulmalı ve Gerçek Bir Tarafsız tavri göstererek bizi de zor duruma düşürecek Kırım ısrarı ve Ukraynanın sözde mazlumiyetini tekrar edip durmamalıdır.

    Tarihimin bi parçası ve akrabam olan Hülagünün küçümsenmesi ise can sıkıcı..,

  8. Şu NATOnun kuklası Stoltenberg, bu tür krizlerde S400 gibi yedek parça desteği olmayan NATOya uyumsuz sistemler alınmasının mahsurlu olduğunu söylemiş...

    Ulen sepet patriot sattınızda almadık mı?

    Ulen sepet patriotun teknoloji transferini verdiniz de almadık mı?

    Dost oldunuz da dost olmadık mı!

    Aslında onda değil bunu Antalyada böyle konuşturanda kabahat!

    Höst!

Sayfa 271/290 İlkİlk ... 171221261269270271272273281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •