Sayfa 421/421 İlkİlk ... 321371411419420421
Arama sonucu : 3365 madde; 3,361 - 3,365 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

bu yüzden zor soru.....
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. onumuzdekı persembe spk bultenınde olacak gozum....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu haberle tahtacı al yerine sat tuşuna basarak tahtanın resmen a.q du...Tahta daha kendine gelemez...Kurda yükselişe geçtiğine göre yine güzel bir karda kurdan yazacak ama tahtacı malı dağıttı toplamasıda uzun sürecek gibi duruyor...

Dipnot: Faiz riski de yok denecek kadar az ama kur yukarı gittikçe bilanço sağlam gelecek....
     Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    onumuzdekı persembe spk bultenınde olacak gozum....
    Yarın toparlarsa pzt bülteninde yok toparlamazsa perşembeye ya da daha sonraki haftaya artık şanzımanı toplayana kadar spk destek atmaz...

4. "Mızrak çuvala sığmaz" yada "Güneş balçıkla sıvanmaz" derler...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    7.44 e gitmek ısteyecegını zannetmem , unutmustur bile orayı..şu bedelsız gelırse. endekste bozmazsa , fıyatlar grafıkler degısır, kaynar gıder dıye umut edıyorum
    dün göndercektim unuttum..şimdilik saçak altından nokta atışı yapa yapa gidiyor.. ne etliye ne sütlüye..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 421/421 İlkİlk ... 321371411419420421

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •