şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yeni başlığımız hayırlı olsun inşallah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tanıdıklarım ben sormadığım halde arka arkaya uygun fiyatlı evler bulduklarını, almam gerektiğini söylüyorlar.
bir ara bitcoin böyleydi 100 bin olacak, milyon olacak diye 6 yaşındaki yiğenim bile bitcoin almamı tavsiye ediyordu.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Bende alsam mı diyorum .
Faize yatır deli para veriyor orada diyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eylül ayından sonra yavaş yavaş konut piyasasının açılacağını düşünüyorum.
Sebebi enflasyonda baz etkisiyle oluşacak düşüşün faizleri aşağıya doğru düşürecek olmasıdır.
Ayrıca yeni konut maliyetlerine göre şimdiki konut fiyatlarının düşük kalmasıdır.
Konut maliyeti ney arkadaş bende onu anlamıyorum yüzde 50 arsa payı vermeyecek sin verirsende ceremesini çekeceksin şerefiye parası vermeyeceksin verirsende batacaksin kışın falan konut hareketlenmez insanlar hayat kalitesini düşürmemek peşinde ev falan hikaye
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...
Ülkemiz göç almasaydi hükümet destek vermesiydi konut zaten patlamıştı uzatmaları oynuyor faiz oranları 1 e yakin bir seviyeye gelmeden memur kesimi ev alamaz alır da hayat kalitesini mafveder bence zengin olan kesimle de talep yaratilamaz orta kesim olmadan ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...
Yer İmleri