Sayfa 127/902 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 7211 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

  1. 10 yıldır biriktirdiğim ciddi sayıda (bana göre) İş Bankası kurucu hisselerimi imhaya kadar milyonda verseler satma hatasına düşmem çünkü biliyorum ki bu hisseler ALTIN!Parayla pulla alınacak hisseler değil!Gerekirse 10 yıl daha beklerim!

  2. İş Bankası'nın Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, Borsa İstanbul'da işlem gören C grubu pay fiyatının bankanın gerçek değerini yansıtmadığı gerekçeleriyle geri alım programına başlandığı bildirildi. Borsada işlem gören İş Bankasına ait 130 milyon adet hisse geri alınabilecek ve geri alımda kullanılacak azami miktar 550 milyon TL olacak.

    Vakıf gecen sene hısse aldıgını sanan okacha buradaki hısse satıs ı olacaksa bu direk ısbank a kar diye yazılacaktır

  3. Payları Yıldız Pazar'da işlem gören Türkiye İş Bankası A.Ş. (Şirket) nin sermayesinin %0,47'sine tekabül eden ve Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı'nın sahip olduğu toplam 21.350.000 TL nominal değerli (ISCTR) payların, 1 TL nominal değerli pay için 5,62 TL fiyatla, tahsisli olarak Efes Holding A.Ş.'ye İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Alıcı ve Satıcı Üye) aracılığıyla satışı, toptan alış satış işlemleri kapsamında 25/06/2019 tarihinde gerçekleştirilecektir.

    Bu da gecen sene 5 ve 6 arasında toplayıp 8 ve 9 uzerı satmayı planladığı hısselerı satma fırsatı bulamayan vakıf in satısı maliyetine kendi sirket ine verdı

  4. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yalçın Karatepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Atatürk'e ait olan ve gelirleri Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu'na aktarılmak üzere CHP tarafından temsil edilen yüzde 28,09'luk İş Bankası hissesinin Hazine'ye devri için düzenleme yapılacağını duyurmasının ardından yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

    Cumhurbaşkanı'nın 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunun geçici 20. Maddesi ile İş Bankası Munzam Sandık Vakfı'na ait yüzde 40,12’lik hissenin SGK'ya devri konusunda yetkisi bulunduğunu hatırlayan Karatepe, "Eğer böyle bir devir gerçekleşirse İş Bankası'nın yüzde 40,12’si de Hazine'ye geçmiş olur. Kanun ile Hazineye aktarılacağı söylenen ve halen CHP’nin temsil ettiği yüzde 28,09’luk “Atatürk Hisseleri” ile birlikte Hazinenin kontrolüne geçecek toplam hisse oranı yüzde 68,21’e ulaşır. Böylelikle İş Bankası'nın ve dolayısıyla bağlı şirketlerinin tamamının kontrolü Hazine'ye geçmiş olur. Acaba asıl amaç bu mudur?" ifadelerini kullandı.

    Baskanın yetkisi mevcut vakıf bank İcin talimat vermıstı ataturk un hisselerine dokunmadan bunu da yapabilir burası turkıeye hersey olabılır

  5. Munzam kendi Aktueryasını bozmamak için kaynak yaratmalı. Yoksa o kadar emekliyi doyuramaz, saglık harcamalarını karşılayamaz.

    Bunuda su an hisse satarak yapıyor. Ama bunu yaparkende Is Bank üzerindeki hakimiyetini kaybedeceğinimi zannediyorsunuz. Burayı yoneten adamlar bos adamlar degil. Basında yılların Bankacısı Ersin var. Finansında hazine kökenli yöneticiler var. Al gülüm ver gülüm yapacak. Siseye satacak, Efese satacak. Yani kendi iştiraklerine ve baglı ortaklığına satacak.

    LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  6. Bizde onu diyoruz devlet sandıkları ssk ya devredebilir bunu yapmaya yetkisi var kabul etmeyen sandık bu imkanlardan yararlanamaz
    Bugun bile Gelirler giderleri karsılayamaz durumda

  7. Artik bu meseleler sümen alti mi oldu . Gundemden tamamenmi dustu. Hukumet umursamiyomu ? Yoksa zamani degil sallamiyomu ? Anlamadim gitti. Kaç aydir yaprak kimildamiyo. Umutsuzluk cokmeye basladi. Bu hukumet doneminde olmszsa artik birdaha da olmaz gibime geliyo. Vakif olsun chp olsun herkes kurmuş trzgahini istedigi at koşturuyo.

  8. Imhayla beraber daha da güçlü bir işbankası yla bu ülke nice ekonomik gelişmeler gostericektir Inşallah.

Sayfa 127/902 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •