|
|
Şirketin web sitesine bakayım dedim, anasayfada şirketin tanıtımı bir video eşliğinde yapılmış, müzik (ç)alıntı, video movie maker de yapılmış gibi ve en önemlisi video şirketin sunucuları yerine youtube yüklenmiş ) şaka gibi vallahi. Bir ileri teknoloji şirketine yakışmayacak kadar aşağalık intiba yansıtıyor.
Dostum eski nickimin şifresini bulamadım bu sebeple yeni nick aldım. Twitter varken buraları unuttuk artık doğrusu. Yoksa senden eski bir user im merak buyurma da yazdıklarıma odaklan. Şirket için öneri geldi bana da ilgimi çekti ve araştırdım pc başında bulduklarımı paylaştım. Almayın demiyorum zaten sadece bende bıraktığı intibayı paylaştım. Selametle.
Hayek sanırım buranın ağası olmuş.
Nasıl bir beklentimiz var ağam?
İskonto oranı ne? Hedef ne?
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
galip nasil bir hava olusturdu ise herkese herseye aga kavrami ile bakmaya basladik
belli ki galibin kagitlari ile fazla istigal etmissin limoncu
sizi sanirim deras topiginden hatirliyorum. yaptigi is sadece oldukca ilginc bistte bir benzerini goremedigim icin ilgimi cekti ! bu kadar beklenti falan yok.. halka arza katilacagim sadece bu !!?
cok uzun yillar oldu bir halka arzdan hisse almamistim
yatırım tavsiyesi degildir
Kafamda ki tek soru satışlar bu sene neden bu kadar cortlamış?
https://www.bloomberght.com/papilon-...acagiz-2239018
|
|
Şirketin borcu yokmuş. Kredi kullanmamışlar. Buraya kadar olumlu ama bugün halka arzın ilk günü olması dolayısıyla tamamlanmaması yeterince talep gelmediği yorumunu yapabiliriz.talep gelseydi bugün bu ış biterdi.yada algı operasyonu var..terasta yaptıkları gibi....yrd
Yer İmleri