|
![]() |
Kağit 19 lirayken dost meclisinde bu civarlarda yatay kalması gerektigi fikrindeydik.Sonra yavasca 21 23 derken tavan serilerine bağladı. Kağıt uzun yatirim icin cok olumlu ama ustalar derki Alırken kazanılır. Yüksekten mallanan Ky lara geçmiş olsun.Herkeze bol kazanclar.
Yatirim tavsiyesi degildir.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Ben anlamıyorum. Açığa satış gelmiş bugün KY elindeki malı niye satar??
Hiç bir şey yapmadan kenarda bekleseler, gelen alımlarla fiyat yükseldikçe açıkçılar da açıklarını kapatmak için alıma geçecekler tavan olacak.
Çok şaşırdım. Açıkçası yasaktan sonra 2 tavan gider diyordum. Anlamadım bu işi.
Sasa her zaman düştüğü yerden kalktı ve yeni zirveler yaptı. İnşallah bu zor günlerde geçer.
Borsalar, aktif olandan sabırlı olana para aktarımını sağlamak için tasarlanmıştır. W.Buffett
Exel deki sasa sayfasına bunu not alalım. yaşlı kardeş. o fiyatlara gelirse sasa dan al satlar ile elde ettiğim 80k kar ile 3k 4k lot daha fazla alacağım.
her kağıt gubref, işbir olacak diye bir kanun yok.
2000 li yılların başında üzerinde 11 tane bedelsiz var diye 50.000 lot sasayı 0.5 Tl lerden alıp sıkılıp 0.55 Tl lerden satıp kurtuldum diye sevinende bendim yılar sonra 8 tl den toplamaya başlayanda benim. şimdi 25~35 Tl aralığında boşalanda benim. yine her satışımı en az 3~5 kademe altından toplayacakta benim.
Ben sizin yazdığımız gibi ortaklarıma geçirme hevesinde değil. ben yatırımımdan kendimi kåra geçirme hedefindeyim.
fiyat 55 lere kısa vadede gelirse sen buraya gel şu meşhur .
kurt kocayınca itin köpeğin maskarası olur.
diye yazıver. bizde gelip üstad hakkını helal et. saygısızlık ettiysek af et yazalım.
ama fiyat benim hedeflerime gelirse iyimserlik dağıttığım arkadaşlara ne cevap vereceğini sen düşün.
Kalp sağlığına dikkat et bu heyacanlı günlerde.
Selamlar Saygılarımla
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.
A.s bu gündemi taban
|
![]() |
O.ç açmadan -6 nedir
Yer İmleri