Sayfa 138/138 İlkİlk ... 3888128136137138
Arama sonucu : 1104 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: GMSTRF QNB Finans Portföy Gümüş Borsa Yatırım Fonu

Şuna eminim gmstr 1 yıl sonra çoğu xu100 hisselerinden daha fazla prim yapacaktır ytd..

Ons gümüş 32,59 şuan vermiyorlar altına bu iyi durum..altın gümüş rasyosu 84 dolar teknikçilerin kısada 75 dolar düşüş beklentisi orta uzunda 45 dolara düşüş beklentileri var tabi zamanı ve vadesi bilinmez.Gümüş ons 50 dolar tarihi zirvesi eskiden altın ons 2000 dolarda olduğu gibi ytd.

Temel analiz yapanlar gümüş için elektrikli otomobil ve araçlarını uzun vade 10 yıl sonrası için örnek gösteriyorlar son derece mantıklılar gümüş kullanımı elektrikli araçlarda yüksek ytd.Bunlar çok detaylı konular her gün gümüş fiyatına bakan birisi o günleri göremez bu gruba bende dahilim o da ayrı konu ytd.

Ons gümüş 32,63 vermiyorlar aşağıya devamlı fiyata bakmak büyük hatalar yaptırır.neyse tahminim 32 altına düşüş yaşamayacak kısada ytd..

Gümüş ons tarihi zirvesi 50 dolar ne zaman yükseliş yaşar bilinmez altın ons göre geride kalmış gümüş.
    Abd başkanı cumhuriyetçi partiden Donald Trump seçildi dün değerli metallerin düşüş yaşamasının alakası yok abd seçimiyle neyse gümüş de temel analiz yapanların bazıları donald trump çin gümüşüne ambargo getireceğini söylüyorlar yahu amerika önce kendi borcunu bitirsin bitirme ihtimali çok zor altın ons ve gümüş ons ilerleyen yıllarda altın çağlarını yaşayacaklar.Abd artık kurtulamaz enflasyon belasından dünkü yazımda yanılmışım ons gümüş 32 doların altına düşüş yaşadı şuan 31,67 neyse sağlık olsun ytd..

Bitcoin Trump dan dolayı yükseliş yaşıyor şaka gibi.Değerli metaller gümüş ve altın düşüş yaşamaya devam ediyor Trump başkanlık koltuğuna oturduğunda israil yada rusya savaşı bitecek mi?yahu savaşları boş ver bu bitcoin nedir yahu ne olduğu belli olmayan varlık bile değil.Neyse ben altın gümüş rasyosuna bakıyorum düşüş yaşaması ons gümüşün lehine durumdur ytd.

Donald Trump seçimi kazanmasıyla iyi düşüş yaşamıştı ons gümüş.Rusya işi bozdu değerli metallerde..donald trump savaşı bitiririm diye seçimi kazandı 20 ocakta başkanlık koltuğuna oturacak 2 ay uzun zaman sayılır.Rusya istediği ülkenin başkentini vurabilecek füzelere sahip durumda..

Rusya blöf de yapabilir 2,5 yıldan bugüne ukrayna savaşı devam ediyor..Rusya istese ukrayna başkenti Kiev füze atardı lakin atmadı füze yerle bir etmedi.Benim tahminim rusya merkez bankasında altın ve gümüş var değerli metallerin düşüşünden rahatsız oldular ve düğmeye bastılar diye düşünüyorum.

Sayfa 138/138 İlkİlk ... 3888128136137138

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •