Sayfa 672/996 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

  1. #5369
    İlk vaka istanbulda 13 martta görüldü bir ay olmadan 81 ile yayıldı.İran ırak ve suriye sınırlarımızı baz alarak haritadan bir bakın.İrandan suriyeye yayılması çok zaman alır mı sizce.O ülkelerin kendi aralarındaki ve bizle olan ülke sınırları şu anda delik deşiktir doğru dürüst sınır falan yoktur.

  2. #5370
     Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    rejim suriyesi ile bizim sınır geçişimiz var mı. yada özgür suriye ordusu bölgesinin bizden başka bir yerle geçişi...
    Siz oralarda cidden adam gibi sınırlar olduğunu düşünüyormusunuz.

  3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Hatayda salgın yaşandıysa tüm Türkiyede yaşanmalıydı. Bu kadar bulaşıcı bir virüsün gözden kaçması pek mümkün görünmüyor.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hocam bence salgının Avrupa'da yayıldığı duyulmasaydı bizim ülkenin umurunda bile olmazdı. Baksana 2 ay önce koca Hatay bile salgından kırılmış, zatürre diyip gömmüşler milleti. Halbuki Çin'deki vakalar ta Aralık'tan beri biliniyordu. Özellikle İtalya da hergün bine varan toplu ölümler gündeme düşünce artık salgın bizde de dikkate alınması zorunlu bir boyuta geldi. Ki buna rağmen ormanda mangal veya sahilde yürüyüş yapanlar gibi dışarıda gezen tozan sayısından salgının hala da daha ciddiye alınmadığı çok açık.

  4. İlk vakanın 13 Mart olduğuna Emin misiniz .

    Ölen Komutanda çok daha evvel kaptığı ortaya çıktı diye hatırlıyorum


    hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

  5. #5373
    Arkadaşlar sağlıkçı olmayanlarınız tam olarak olayı algılamayabilir.Bu virüs hava yoluyla yayılıyor ve çok ama çok kolay bulaşıyor.Öyle sınır falan, tam karantina kuralları uygulanmazsa virüsün umurunda bile olmaz.

  6. #5374
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İlk vakanın 13 Mart olduğuna Emin misiniz .

    Ölen Komutanda çok daha evvel kaptığı ortaya çıktı diye hatırlıyorum


    hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Kuyumcu vakası o tarihte açıklandı.Yoksa benim aklıma göre bizde ocak ayında vardı virüs.

  7. #5375
    Ne tesadüfse dünya sağlık örgütünün pandemi tanımlanmasından 12 saat önce ilk vaka bizde de çıktı Yoksa tüm dünyada salgın var denilmesine rağmen bizde vaka yok olmuş olacaktı,ilginç bir tesadüf oldu elbet.Yoksa misal WHO pandemi dedikten sonra ilk vaka çıksaydı siz pandemi denince vaka bulmaya başladınız derlerdi bu gavurlar, o açıdan tatsızlık ve kafa karışıklığı olurdu elbet.

  8. #5376
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bugün dükkan kiracım aradı ,malum haberi verdi bu ay kira ödeyemeyeceğim dedi,canın sağolsun dedik,diğer dükkan bir yıldır boş son kiracı çıkınca yeni kiracı çıkmadı.Yakın akrabaların dükkan batınca sıkıntı olmasın diye gerekeni yaptık.E ne oluyor zincirleme bir survıvor modu başlıyor,ben gelirim azalınca giderlerimi kısacağım mecburen falan.Herneyse ne hikayeler oluyordur ne dramlar yaşanıyordur kimbilir.Allah herkese kolaylık versin,çok zor zamanlara giriyoruz.
    Kira ödememeye karşıyım. Ancak bu dönemde kira veya yapılacak zam ileri bir tarihe varsayıyorum eylül veya aralık ayına ötelenebilir.
    Geçen televizyonda vatandaşın bir
    Sorusu vardı. Ben daha 20 gün ev önce ev aldım. 2500 liraya kiraya verecektim. 7500 kredi taksitim var ne yapacağım diye. Adam neden ev aldınız ki dedi ?.
    Şu anda yaşadığımız olay tsunami gibi, şu anda dalga geldi ve herkesi götürdü. Dalgalar geri dönmeye başladığında kez daha insanları bu sefer ters yöne sürükleyecek. Sular çekildiğinde, evini doğru yere kuran, zamanında kaçmayı başaran en az zararla atlatabilecek.
    Ama kesin olan şu ki herkes bu işten zarar görecek. Umarım forumdaşlar az hasarla bu süreci atlatır.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 672/996 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •