hisse yola girmiş gibi duruyor ama ben şimdi verdim tüm hissemi.. giderse de alternatif başka bir hissem var ona kaydırıcam portföyü ha dönerse geri alır koyarım yerine bakalım bir kumar oynadık bugün..
|
![]() |
65 liraya indiğinde bile kılını kıpırdatmadılar. Kendi sahibi bile şirketine güven veremiyorsa ben niye ekleme yapayım diyor insan. Ayrıca 140 liralardan bir anda 65 olmadı ki... O çılgın düşüşte her 10 Liralık kademede alım yapıp, ortalama düşürmeye çalışanların parası bitmişti 60-70'lere indiğinde... Bir kaç şanslı/zengin kişi hariç fazla bir ekleme yapılamadı en düşük rakamlardan...
hisse yola girmiş gibi duruyor ama ben şimdi verdim tüm hissemi.. giderse de alternatif başka bir hissem var ona kaydırıcam portföyü ha dönerse geri alır koyarım yerine bakalım bir kumar oynadık bugün..
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
abd ^de brent jet ve brent benzin marjlarında ciddi bir kafa kaldırma durumu söz konusu..
sanıyorum abd de aşılanma sayısındaki ciddi artış buna neden oldu ..
covid 19 tersine pozisyonlanma bence artararak devam edecek..
en azından ben o yönde pozisyondayım
Elimizde artı yatırım holding de olabilirdi, şükür halimize
Psikososyopatik şekillerde mesajlar da atabilirdi birileri
110-112 aralığı geçilirse geçen senelerin (2019-2020) zaman kaybını telafi edecek yol başlayacak gibi görünüyor artık...
Herkese selamlar...
|
![]() |
#TUPRS #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...03012132557708
"Boğa piyasaları karamsarlıkta doğar, kuşkuyla büyür, iyimserlikle olgunlaşır ve coşkuda ölür. Maksimum karamsarlık olduğunda alım zamanı, maksimum iyimserlikte de satım zamanı gelmiş demektir." Sir John Templeton
Yer İmleri