Sayfa 412/935 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon
Arama sonucu : 7473 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

  1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

  2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

  3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

  4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

  5. #3293
    İnsansız atış platformu 'mini tanka' dönüştü
    Türk savunma sanayisi firmalarının insansız kara aracı geliştirmeye konusundaki iş birliğinden sınıfında, dünya ölçeğinde iddia sahibi olabilecek bir çözüm ortaya çıktı.




    ASELSAN ve Katmerciler tarafından geliştirilen Uzaktan Kumandalı Araç Platformu (UKAP) yeni tasarımıyla kazandığı üstün özelliklerle, Anadolu Ajansının Global İletişim Ortağı olduğu, Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde (TEKNOFEST İstanbul), ilk kez sergilendi.

    Katmerciler İcra Kurulu Başkan Vekili Furkan Katmerci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UKAP üzerinde yürüttükleri çalışmalar sonunda 2. Nesil UKAP'ın (UKAP-II) ortaya çıktığını söyledi.

    Son kullanıcı makamlar ile yapılan görüşmeler sonrası öngörülen ihtiyaçlar paralelinde UKAP'ın yeniden tasarlanarak üstün özelliklere kavuşturulduğunu vurgulayan Katmerci, "UKAP-II, yeni tasarım sayesinde yüzde 100 yerli uzaktan kumandalı ve otonom mini ana muhabere tankı seviyesinde performans sergileyecek bir araç olarak yeniden sahneye çıktı." dedi.

    Aracın elektrikli ve hibrit modelleri bulunduğunu anlatan Katmerci, bu sayede UKAP-II'nin çok düşük termal iz özellikleri gösterdiğini ifade etti.
    "UKAP, her türlü sürüş koşulunda (yüzde 60 tırmanma dahil) stabilizasyonu yüksek atış imkanı, yüksek hız ve mobilite, zırh opsiyonu, anti-tank roketleri dahil çok çeşitli silah sistemlerinin kullanımına müsait, sınıfında dünya ölçeğinde öncü bir araç olarak yenilendi.
    https://www.aa.com.tr/tr/bilim-tekno...nustu-/1589885

  6. #3294
    BMW maliyetleri düşürmek için 6000 çalışanını işten çıkartmayı planlıyormuş. İşten çıkarmaları ağırlıklı olarak Münih’teki merkezlerinden yapacaklarmış. Ayrıca üst yönetimde de değişiklikler yapacaklarmış. İddialara göre işten çıkarmalar aralık ayında başlayacakmış.....
    https://news.metal.com/newscontent/1...ve-efficiency/

  7. Yatmalarına izin vermiyor ki Alman hükümeti. Resmî işsizlik Almanya da %3 lerde.

    Bizde anketle dötünden palavra sıkan TÜİK e göre gençlerde işsizlik %25 lerde. İş bulabilen de asgari ücretle bulabiliyor.

    Anketle enflasyon tahmini de yapılıyor ama hiç tutmuyor ülkemizde. TÜİK = Türkiye Dötten Sallama Anketle Analiz Yapma Kurumu...


    Eyyy sar, sana basit bir soru sorayım? Cevaplayabilirsen dolar düşecek diye her gün yazacağım. Söz!


    Sorum çok ama çok basit; “Türkiye de 2018 de hangi köyde kaç ton HIYAR (Salatalık) üretilmiştir?”...

    Bu soruya resmî kayıtlarla cevap ver, vallahi billahi her gün Dolar düşecek diye en az 1 kere mesaj atacağım. Bu basit soruya cevap veremezsen de seni ciddiye almayacağım bundan sonra. Yani en basit soruya bile cevap verilemiyorsa, yazılanlar palavra sıkılarak konuşuluyordur!



     Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Hah işte bak şimdi 2300 tane alman fakirleşti demektir.

    Şimdi o 2300 kişi işten çıkacak ve 1 yıl boyunca 1000 küsür euro işsizlik maaşı alacak.
    Bir sürü iş imkanı olan almanyada o süre içinde iş bulamayacak kadar ökz iseler, o zaman da ömür boyu 1000 euroya yakın "acil durum yardımı" alacaklar.

    Vallahi acıdım hallerine.
    Gelsinler onlara türkiyede 320 euro maaşla iş bulayım. ama gelmezler ki.
    Yatarak ömür boyu 1000 euro almak varken gelirler mi hiç?
    Vallahi şu almanlara yaranılmaz.

  8. #3296
    Suveyş’te polis göstericilere gaz bombaları ile müdahalede bulunmuş.
    Arbaeen meydanında göstericilerle polis arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyormuş...

Sayfa 412/935 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •