Sayfa 133/142 İlkİlk ... 3383123131132133134135 ... SonSon
Arama sonucu : 1134 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. Hisse Senedi Yoğun Fonların getirileri...Tam bir rezalet !...Fonların büyük bir kısmının "paralı kişilerin yukarıdan sattığı malları taşıyan hamallar" olarak nitelendiği bir dönemden geçmekteyiz ve bence insanların bu yönde düşünmelerinde haklılık payı var...Ez cümle: Buradaki yatırımcılar da artık ciddi ciddi pay piyasası yani direkt hisse alımı yoluyla yatırım yapmaya yönelecektir...Gıda şirketi olup, sağlam yurt dışı bağlantıları olan; 0.89 PD/DD ve 5.5 FK'dan işlem gören FADE'nin bu gidişattan nasıl etkileneceğini hep beraber göreceğiz...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Senin hoşuna gitmez çünkü -epey- uzun vadeli bir grafik... Ama gayet şık duruyor...
    sn üstadım haklısın..bu grafik benim bakış açıma göre hoş değil.. aslında hoş olan çanağın başladığı 10.25 ten başlayan ve 23.80 e kadar giden 2 bar.. tüm çalışmalarım buna odaklı ve halen çalışmaya devam ediyorum... aşağıda ( yeşil indikatörü yataya dönen ) 2 grafik var... 4 haftada yaklaşık % 200 getiri yaptılar.. taramalar bağırdı, ben buradayım diye.. ancak İhlas grubu diye almadım.. sonra kendi kendime kızdım keşke alsaymışım diye...bu hareketten yeni öğretiler, dersler çıkarabilir hem de para kazanırdım..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Herkese hayırlı bereketli güzel bir hafta diliyorum..

4. Böyle yol üstüne hendek koyar gibi lot koymalarını anlamıyorum, aynısını dün de yaptılar...Bilançonun gelmesine 1 aydan az bir zaman kaldı, sabır...Finansallar umut verici olduğu sürece şu anki fiyatlamalara fazla takılmamak lazım...1 haftada alır götürürler...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Böyle yol üstüne hendek koyar gibi lot koymalarını anlamıyorum, aynısını dün de yaptılar...Bilançonun gelmesine 1 aydan az bir zaman kaldı, sabır...Finansallar umut verici olduğu sürece şu anki fiyatlamalara fazla takılmamak lazım...1 haftada alır götürürler...
    Kesinlikle katılıyorum..Dün de aynısı oldu,işlem hacmi de güzel idi iyi bir kapanış yapabilirdi...Hissemiz de zoraki bir baskı var,anlam veremediğim..Güzel bir bilanço bekliyoruz,sabretmeye devam...

6. Yukarıda alıntılamıştım, son 1 yılda Hisse Senedi Yatırım Fon getirileri ortada, koca koca fonların bazıları resmen zararda...Yani reel anlamda zararda; enflasyonu hesaba katarsak hepten bitik ?!..Zaten piyasada yatırımcı sayısı giderek azalıyor, bir de bu türden çakallıklarla nereye varmayı hedefliyorlar acaba ?...Esasen bütün piyasada var bu durum...Mevcut yatırımcıları da küstürürseniz sonra siz ne yapacaksınız ?...Bindiği dalı kesmek gibi bir şey yani...Bu mesaj genel anlamda, çünkü tüm piyasada bu tür hareketler var ve uzun vadede piyasanın geleceği adına çok sakıncalı...Umarım bunu görüyordur "büyük" oyuncular...

bu günkü kırmızı bar, güzel bar... bu bara Caroline hanım teşrif ettiler. (tabi bu seviyede ve kırmızı bar kapanırsa).. altta ise 15.09 desteği çevresinde şimdilik horon tepiyor... 15.09 kapatacağım derse, ver elini derim... 15.38 üzerinde nefes alır ama rahatlamaz.. çok çalışması gerekiyor, çok
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Bankaların kârı geçen yıla göre yarı yarıya düşmüş millet banka kağıdı alıyor, aynı dönemde FADE kârını 2 ye katlamış kağıdı ne arayan var ne soran...Ben bu işi bilmiyorum, net...

Sayfa 133/142 İlkİlk ... 3383123131132133134135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •