Sayfa 206/218 İlkİlk ... 106156196204205206207208216 ... SonSon
Arama sonucu : 1740 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: Matriks Formülleri

  1. sayın üstadlar, teknik bir sorum var müsadenizle, finnet active charts da, hisselerin dolar bazlı grafiğine bakarken, dolar olarak usd/tcmb mi seçmek gerek, usdtry mi seçmek gerek ? grafik farklı çıkıyor her ikisinde, doğrusu nedir şaşırdım

  2. mrhb kolay gelsin tradingview de tarama kısmında olan volatilite % olarak nasıl yazılır bilginiz var mı ?
    abs(high-low)/close*100 yada (high-low)/close*100 bunlara yakın birşey olabilir mi ?

  3. Biri merkez bankası fiyatı diğeri serbest piyasa farklı çıkması normal. Matriksde ve diğer platformlarda genel olarak dolar TRY grafiğine bakılıyor.

  4.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    sayın üstadlar, teknik bir sorum var müsadenizle, finnet active charts da, hisselerin dolar bazlı grafiğine bakarken, dolar olarak usd/tcmb mi seçmek gerek, usdtry mi seçmek gerek ? grafik farklı çıkıyor her ikisinde, doğrusu nedir şaşırdım
    Biri merkez bankası fiyatı diğeri serbest piyasa farklı çıkması normal. Matriksde ve diğer platformlarda genel olarak dolar TRY grafiğine bakılıyor.

  5. #1645
    Arkadaslar kolay gelsin
    Formülünün sonuna filtre olarak ekledigimiz ........and ADX(?)>=10 ....acılımı adx 10 degerinin üstüne gecerse al .... peki sadece
    ..... and ADX(?) olarak ekledigimiz filtre neyi baz alıyor... herkese bol kazanç şimdiden teşekürler
    DUHUL 2007...
    BİZİ BİLEN BİLİR....

  6.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Yanlış biliyorsunuz....
    Uyumsuzluk;fiyat ile indikator arası yönelim farkı...
    Repaint;Sistem veya indikatorun deger degişmesi,siyasetci gibi davranmasıdır...
    -----------------------------------
    Son zamanlarda topige ulaşan dostlar bir tuhaf...
    Teşekkür bilmiyorlar...
    Teşekkür butonunu tanımıyorlar...
    Kısaca diyecegim;kel ve fodullar....
    Yavaş yavaş bu ortamdamdan uzaklaşmak zamanı diyorum kendime....
    uufuk abi...
    forumda teşekkür butonu yok sanırım.ya da ben göremiyorum.

  7. #1647
     Alıntı Originally Posted by devran42 Yazıyı Oku
    Arkadaslar kolay gelsin
    Formülünün sonuna filtre olarak ekledigimiz ........and ADX(?)>=10 ....acılımı adx 10 degerinin üstüne gecerse al .... peki sadece
    ..... and ADX(?) olarak ekledigimiz filtre neyi baz alıyor... herkese bol kazanç şimdiden teşekürler
    Uufuk abi cevaplarsan sevinirim ... teşekürler
    DUHUL 2007...
    BİZİ BİLEN BİLİR....

  8.  Alıntı Originally Posted by devran42 Yazıyı Oku
    Uufuk abi cevaplarsan sevinirim ... teşekürler
    adx() = adx(14) parantez içine sayı yazmazsan default deger olan 14 degerini kullanır. İçine yazdıgın adxin parametresidir.

    Rsı 14 parametresi oldugu gibi 30-70 arası dolanan deger gösterimi vardır. adx de aynı mantıktadır.

    adx()=>10 parametresi ile hiç filtreleme yapamazsınız çok nadir oraya degerler ulaşır. en uygun olanı adx()=> 20' dir.

Sayfa 206/218 İlkİlk ... 106156196204205206207208216 ... SonSon

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •