Sayfa 566/1002 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

  1. #4521
    Sayın Selka niçin buraya gelip yazmıyor bunca seveni varken anlamıyorum ?
    Youtube'da takipçi kasmakla uğraşmaz burda fanatikleri varken.

     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    https://youtu.be/qDUmLEnC7zo

    Ve bomba video geldi
    6 dakikalık videonun tam 5 dakika 30 saniyesi yaptığı teknik analizde doların 7.28 lere nasıl düşeceğini anlatıyor. Sonra 15 saniyede 7.66 üstünde kalırsa 8 e gider diyor neden bunu diyor daha sonra birisi la dolar 7.28 e hatta vazı yerlerde 7.14 e bazı yerlerde 6.50 ye kadar düşecek diyordun neden düşmedi derlerse olur mu yahu bakın ben dolar 8 e de gider demiştim diyecek

    Buna giren kama çıkmaz formasyonu derler

  2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    hastane,saglik ve istanbul kovid konusuna istinaden birkac sey yazayim

    baldizim,4 tane musterim , komsum , hammadde getiren 2 firmanin calisanlarinin % 80 i pozitif.sadece bu saydiklarim 200 kisi yapar.

    anneme gecen sali kanser teshisi kondu.en son 2009 da bu olaylarin icine girmistim babam kansere yakalandiginda. ( 9 ay sonra vefat etmisti )

    annemde meme,koltuk alti ve akciger de tumor mevcut.ve tamami erken evreymis doktorlarin dedigine gore.sans eseri bulundular.hicbir belirti olmadan.tabi durum boyle olunca oh ne guzel ozel hastanelerde kanser tedavisi gorur annem fazla harcamam olmaz diye dusundum..malum gecen yil bas bas bagirmislardi kanser hastalarina hersey ucretsiz diye..

    sira ile aramaya basladim hastaneleri.1 tane ucretsiz islem yok..bakanin hastanesi medipolde de yok..en ufak islem 4-5 bin tl den basliyor. ( daha biyopsi olaylarindayiz )

    gecen hafta pet.ct - 2 biyopsi icin medipol den 13 bin tl fiyat aldim.memorial vb hastanelerde sigorta gecmiyor bile..indirim yok yani sgk liya..

    annem ssk okmeydaninin bitisiginde oturuyor.doktoruda orada zaten.adam ozel bir yere yonlendirdi.pet ct icin sadece 60 lira odedik.nasil oldu bu olay ancak ozelden anlatabilirim isteyen olursa...( orada ucretli hasta 4500 tl idi ) 2 biyopsiyi ssk okmeydaninda ucretsiz oldu docent tarafindan..

    biz ki aman korona olur diye marketi bile ertelerken ise gitmezken malum hastaneye girip cikar olduk..mecburuz..

    daha annemin onunde kemoterapi ,radyoterapi 2 ameliyat var..nasil olacak bilmiyorum.koah hastasi kendisi.yillardir gittigi doktoru pandemi bolumune aktarilmis.yerine gelen doktor koahlilara ben birkac test istiyorum diyor.onlari yaptiriyor annem ve bu tumorler cikiyor..yoksa eski doktor olsa nefes testi yapip yollayacakti herzaman ki gibi..

    neyse uzatmayayim daha.arkadaslar sonucta ekonomi forumu.hepinizin 3-5 birikmisi var.tek diyecegim su ki ilk isiniz tamamlayici saglik sigortasi yaptirin.sadece yatarak hastaligi bile secseniz olur.inanin devlet hastaneleri ayri rezillik.ozele gitseniz bu tarz bi rahatsizlikta 1 araba parasi gider..

    ben 20 kusur yildir her yil kapida yatan arabalara 5-6 bin tl kasko oduyorum.meger en buyuk kaskoyu kendi vucudumuza yapmamiz lazimmis.daha yaptirmadim ancak birkac gun icinde kesinlikle yaptiracagim.

    devlet hastanesinde cogu bolum doktoru istifa etmis.sansa annemin bolumu cok sakin kimseler yok.ancak bi dahiliye,kardiyoloji vb hastasiysaniz devleti unutun..
    Sn Sugosu82 öncelikle geçmiş olsun.

    Onkoloji için üniversite hastanelerine gidin. Tercihan özelde muayenesi olan isim yapmış bir hocaya gidin öncelikle, sonra hastaneye başvurun. Kanser tedavisi ve ilaçları ücretsiz. Pet Ct de ücretsiz (çok düşük ücretler). Şayet sıra çoksa acilse hocanız özele sevk eder, -raporla, o zaman özelde de ücretsiz çektirirsiniz.(Düşük meblağlar)

    Kanser için hem patoloji, hem endokrin, hem radyoterapi, hem onkoloji, hem de radyoloji gerekir. Cerrahi de eklemlenebilir. Kaldı ki hemşireleri dahi çok önemlidir. (Kemoterapi ilacını hazırlayan uygulayan) Kısaca ekip işidir. Biri olmadan bütün süreç sıkıntı olur. Tecrübe çok önemlidir.

    Özelde bu ekibi bulmak zordur, sadece hocayı bulursunuz, gerisi kapsamlı değildir, sıkıntılıdır. (Genelde)

    Kaldı ki, tamamlayıcı sağlık sigortanız olsa dahi, size özel hastane, o kapsama girmeyen birşeylerden yüklü hesap çıkaracaktır. (O kapsamda olmayan tahliller, yatak ücreti v..s) Ve özelde sadece sigorta ile gelmiş kanser hastalarına farklı davranırlar, sıkıntı yaratırlar.

    Üniversite hastanesine gidin, yatağına odasına bakmayın, bazı şeylerde özelden destek alabilirsiniz, özel iğne biyopsisi olabilir, daha gelişmiş radyoterapi cihazını tercih etmek isteyebilirsiniz, sıra olur dışarıda MR çektirip CD ye yazdırıp üniversitenin sistemine hemen yükletebilirsiniz bir gün içinde. (Ki en gelişmişlerine sahip olan devlet hastaneleri de var.) Ama hastane bünyesinde kalmakta fayda var. İlaçlar ücretsiz, zaman zaman sıkıntı olsa da, bulunur bir şekilde.

    Bence yanlış düşünüyorsunuz, hocayı ve üniversite hastanesi ortamını bulun, özel hastanelerden uzak durun.(Çok yüksek meblağlarla çok kaliteli birkaç özel hastane var tabi, ki bunlarda da, en baba özel sağlık sigortasının yanına bir ev parası da eklemek lazım, sadece o hoca ameliyata girsin diye o hocaya 100 bin vermekten bahsediyorum, herşey sigortalı olduğu halde.)

    Tekrar geçmiş olsun.

    Muhtemelen, biyopsi sonrası patoloji raporuna göre ve bulunduğu yere göre, hemen ya ameliyat-kemoterapi-radyoterapi yaparlar, ya da bunlardan birkaçını..Allah sabır ve metanet versin yardımcınız olsun.

  3. sn sugosu.

    umarım anneniz bir an önce sağlığına kavuşur. biz de bir süredir aynı dertten muzdaribiz. allahtan bizim limitli de olsa ayakta + yatarak özel sağlık sigortamız vardı. ayakta kısmı daha teşhis tetkiklerin başında doldu. devamında bir kısmını yatarak tedavi teminatından, bir kısmını sgk'dan, bir kısmını cepten hallettik ve halen hallediyoruz.

    size diyebileceğim, sgk kısmında çok muğlaklık, hastaneden hastaneye çok farklılıklar var benim anladığım.. iki sene önce sgk ile kanser tedavisi gören arkadaşım ile 15 gün önce babasına kanser teşhis konan arkadaşımın söyledikleri arasında bile dağlar kadar fark var. biri iki yıl önce her kemo seansında 500-600 tl katkı payı ödediğini söylerken diğeri bugün hiç ödemeyeceğini söylüyor. siz pet scan için 60 tl ödemişsiniz, biz sgk ile kuruş ödemeden çektirdik. siz iki biyopsiye para ödemezken biz cepten ciddi paralar verdik.. vs..vs.

    tedavinizin devamı için iyi araştırın soruşturun lütfen..

    ve evet bir an önce sadece yatarak dahi olsa sağlık sigortanızı yaptırın.

    çok çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim.

  4. #4524
     Alıntı Originally Posted by Crashontheway Yazıyı Oku
    Sayın Selka niçin buraya gelip yazmıyor bunca seveni varken anlamıyorum ?
    Youtube'da takipçi kasmakla uğraşmaz burda fanatikleri varken.
    2020 sonuna 6.5, 2020 ortalaması için 6.2 hedef veren bir kişinin, 8.3 dolar rakamının görüldüğü bu günlerde burada yazması için yürek yemiş olması gerekir.

    Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  5. Battık, çattık, bitiyoruz, mahfolduk, öldük, ekonomide fırtına haberleri verip sonradan doların 8000 seviyesi altında kalacağını söyleyen höstadlar vardı. Doların yılbaşına kadar 8000 altında kalacağını neden söylwediklerini de biliyoruz. Açıklamaya gerek yok. Sonra bunlar birden ortadan kayboldular...

  6. Selam dostlar. Gece gece aklıma geldi ve rakam çok küçük olduğu için anlatmakta sakınca görmüyorum.

    Kaldıraçlı işlem yapayım diye yaklaşık 1000 dolar alıp yatırmıştım bir yere. Ondan sonra kur %10 düştü. Dolar dolardır, asıl önemli olan saçma sapan işlemlerle o parayı bitirmemek dedim. Gerçi sonra işlem yapmaya da, parayı çekmeye de üşendim. Hala duruyor. Maliyet=3.75
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

  7. #4527
    Sn Sugosu acil şifalar dilerim anneniz ve tüm hastalar için.

    SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8. #4528
    merkez bankası, borsa istanbul repo piyasasında fonlama yapmayacak

    “ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.


    >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<


Sayfa 566/1002 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •