Sayfa 129/1003 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

  1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    VIX düşüyor, altın da düşüyor.
    20 nin altına inerse onsda beklediğim 1750 ler gelebilir.
    ytd...
    Altında kritik seviyeler 1750 ile 1685 aralığı buraları güçlü destek seviyelerini oluşturuyor. Ve bu seviyelere gelmesi de mümkün.

  2.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Evet sayin myfinans.
    Fon yoneticisiyle maillestigimde bunu ifade etmisti.Ons'da buyuk beklentimiz var diyordu.
    Ay sonu raporunda gorecegiz ne yapmaya calistigini.
    Saygilar.

    SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben beklentilere değil gerçeklere bakarak hareket ederim.

  3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Altın güvenli liman değil üstat


    iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu düşüşe karşılık bir yerlerden hızlı bir tepki alımı gelebilir ama ne zaman? Ben kendi adıma 1700 lü seviyeleri bekliyorum. orayı kırcak olsa dahi hemen olmaz. Bayağı bir oralarda gezinir. Bir şekide yönünü belli eder.

  4. Merhaba. Defansif değişken olarak İBB fon için dusunceleriniz nedir ? Son 1 yıllık performansı baya iyi. Son 1 ayda %4 getiri sağlamış. Ayrıca içerisinde daha az eurobond barındırıyor. Ben yüksek miktarda TI7 taşıyorum, İBB ye geçsem mi diye düşünüyorum.

  5.  Alıntı Originally Posted by demir ceyhan Yazıyı Oku
    vade neden önemli?
    23 gün sonra ihtiyacanız olan bir parayla gidip öst fonu alırsanız , rasyonel bir karar vermemiş olursunuz... vade onun içün önemli

    https://www.osmanliportfoy.com.tr/sayfa/0/45/osd-fon

    orada yatırımcı profilitesi kısmında sondan ikinci cümlede ne yazıyor ? 60 gün nakit ihtiyacı olmayan ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

  6. #1030
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ıpv -1,02
    tdg -1,06
    tta -1,20
    tte -0,56
    ıpj -0,32

    İlaç niyetine bir tane artı yok bugün
    tdg dovız den daha kotu getiriyor

  7.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Merhaba. Defansif değişken olarak İBB fon için dusunceleriniz nedir ? Son 1 yıllık performansı baya iyi. Son 1 ayda %4 getiri sağlamış. Ayrıca içerisinde daha az eurobond barındırıyor. Ben yüksek miktarda TI7 taşıyorum, İBB ye geçsem mi diye düşünüyorum.
    Bu tamamen sizin beklentilerinize bağlı. Ben bu tarz fonları getirileri ile değil, götürebilecekleri ile değerlendiriyorum. Bir kriz anına ne kadar çok IBB ile girersem o dönemi o kadar az hasarla atlatabileceğimi biliyorum. Tersine ne kadar çok HSYF ile girersem, beni o kadar çok dibe çekebileceğini biliyorum. Yapmaya çalıştığım olası kriz noktasına maksimum muhafazakar değişken fonlarla girebilmek, tam tersi kriz noktasından uzaklalaşırken de olabildiğince bu fonların oranını asgaride tutup, risklileri taşımak. Tabiki hiç bir zaman tam olarak gelecekteki kriz noktalarını bilemeyeceğiz, burada da yatırım iştahımız, beklentilerimiz, alabileceğimiz riskler vb devreye giriyor ve iş kişisel bakış noktasında çeşitleniyor.

    Ben portföyün yarısını IBB ve OPB'ye bağladım, tüm beklentim de uzun vadede vadelinin üzerinde bir getiri ve Mart'taki, Ağustos'taki, Ekim'deki gibi ani piyasa hareketlerinde, ki genellikle 1-2 hafta, nadiren de 1-2 ay sürer, olabildiğince az hasarla atlatarak o dönemi geçirmek. Daha sonra zaten IBB oranını azaltarak daha riskli hisse fonlara ya da düşüşten risk seviyeleri gereği çok etkilenen fon türlerine geçiş yapmaya çalışıyorum. Tam tersi eğer önümüzdeki dönemde bu tarz riskli bir durum oluşabileceğini öngörüyor isem kardaki pozisyonları azaltıp, kademeli olarak IBB'ye yada OPB'ye geçiyorum.

    Tekrar belirtmekte yarar var, IBB'de kendi içinde temkinli ve dengeli diye alt fonları var, IBB atak olarak isimlendiriliyor, çok da risksiz değil. Ancak yine de bol bol hisse taşıyan değişken fonlar kadar da riskli değil.

  8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ıpv -1,02
    tdg -1,06
    tta -1,20
    tte -0,56
    ıpj -0,32

    İlaç niyetine bir tane artı yok bugün
    Dolar, Altın, Borsa, Gümüş ne varsa düştü Cuma günü, böyle günler fonlarda sepet yapanlar için kabus oluyor. Bu günleri biraz olsun dengelemek için hangi fon alinabilir acaba? Benim aklıma fon değil ama acaba paranın %5 ile Viop'ta short pozisyon açsam mi diyorum. Başka aklıma bir şey gelmiyor.

Sayfa 129/1003 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •