Sayfa 119/119 İlkİlk ... 1969109117118119
Arama sonucu : 949 madde; 945 - 949 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gümrükte karbon vergisi uygulaması başladı...ilk uygulama demir çelik, alimünyum ,çimento ve gübre sektöründe uygulanacak..ardından da tüm sektörlere uygulanacak..enerjsini yenilenebilir enerjiden elde etmeyen şirketler avrupaya girerken karbon vergisi verecek..bu karbon vergisi biraz ağır olacak...

Yumurta kapıya dayanınca koca koca firmalar bu işin ciddiyetini yeni yeni öğrendi...o yüzden de hızla ges santralleri kurmaya başladılar...en son dün cemtaş tam 30 milyon dolara bir ges santrali kurma kararı aldı...şirketler tek tek kucağa oturacak...

Brlsm de bu işten pozitif etkilenecek...geste geç kalan şirketler gidip atatp nin kurduğu yenilenebilir enerji sertifikalarının alınıp satıldığı green x platformunda sertifika almaya çalışacak..kocaer de kaliteli bir enerji şirketine gebe...

Bence doğru yerdeyiz..gerisi de sabır işidir...
    6 haftadır 35 -44 arasına bağladılar baskı son safhada tek kagıtta bekleyen için sabırları zorluyor keko portföy yine super ytd..

2.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    6 haftadır 35 -44 arasına bağladılar baskı son safhada tek kagıtta bekleyen için sabırları zorluyor keko portföy yine super ytd..
    atatp kcaer tavana yakın ilerlerken gercekten 1 aydır bekleyene zulum gıbı gelmıstır bu kagıt

3.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    atatp kcaer tavana yakın ilerlerken gercekten 1 aydır bekleyene zulum gıbı gelmıstır bu kagıt
    şimdilik öyle görünüyor ama önceki aylarda da tam tersi idi..brlsm agresif çıkarken onlar pasifti...her hissenin bir vakti var...brlsm hala sabırları zorluyor...önce de söylediğim gibi sabretmeye devam ediyorum...bakalım neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Burada esas olay bence piyasanın birleşimi enerji hissesi görüp görmediği bence. Mevcut fiyatlama ile taahhüt şirketi olarak gördüğü yönünde. Şirket yanlış hatırlamıyorsam 2 tane ges kap’ı attı ancak ilkine tepki veren( tabi o zamanlar fiyatı da mevcuttan oldukça aşağıda idi) piyasa ikincisine tepki vermedi. Ges kapları gelmeye devam ederse o zaman işin rengi değişebilir. Ben de doğru yerde olduğumuza inanıyorum, 3. Çeyrek bilançosunu da bir görelim hele, iyi geleceğini düşünüyorum o zaman yukarı yönlü hareket yapabiliriz eğer önden fiyatlamazsak

5. evet gerçekten sabrı zorluyor ama beklicez kacan balık buyuk olmasın sonra..
    Kendi kusurunuzun hamalıyken
    Başkalarının kusurunu kınamayın...

Sayfa 119/119 İlkİlk ... 1969109117118119

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •