Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
aynen öyle.tüm hayat tercihlerini ve hayatlarını siyasetçilerin verdiği/vereceği avantalarla yaşayan ciddi bir kitle varken sanki tüm suç eyt lilerdeymiş gibi anlatanlara ayar oluyorum. eyt emekli dilekçemi verdiğimde 8000 gün üzerinde prim günüm vardı, halen de aktif çalışıyorum. kimin geleceğini çalmışım? keşke alttan iyi bir nesil gelse de benim yaptığım işi yapsa, onlara devredebileceğim tecrübeleri devredip beni koltuğumdan etse.
Zaten bizim toplum kadar kolay güdüleni yoktur herhalde. Çalışan çalışanın kazandığıyla meşgul, niye ben az alıyorum demez, niye bu fazla alıyor der. Tam cehennemde milletin birbirini aşağı çekmesi fıkrasındaki gibi. Memur işçiye düşman, işçi memura, beyaz yakaya her çalışan düşman zaten. Millet doktorlara, öğretmenlere kafayı takmış. Ülkeyi yönetenler istediği gibi ezebiliyor emekçiyi bu sayede, birlik/dayanışma zaten yok.

Bu ülkenin kanını emen, arsa-inşaat rantçılarına söz eden yok. İmar avantasının yandaş vatanda-siyasetçi-bürokrat ve inşaatçı arasında nasıl bölüşüldüğü konuşulmaz.

Varsa yoksa, şu üç kuruş fazla aldı, bu 5 kuruş avantaj sağladı vsvs.