Sayfa 796/800 İlkİlk ... 296696746786794795796797798 ... SonSon
Arama sonucu : 6398 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Kaos ciksida 62 altina verse fullesek , hergun al sat yapmakdn imanimz gevredi , kazandiriyor ama tat vermiyor soyle eskisi gibi arabayi evi satip fulledgm zamanalrn tsdini vermiyor soyle 55 58 belki 50 gelsede off

Burada bir parantezde satıldı can a felan diyenler ustune buyuzden geri alim yapiliyor diyenelr .oyle birsey olsa tahta hergun tavan ceker birbirini ezerler mal kaptirmamak icin . Buda fiyasko

Benim gorusum geri alim icin kredi cekmislerdir sonrada ortagn birinin malini satiyirlardr yuksek fiyattan mal satma ustune sirket borclansn ustyne geri alim yaptik mavrası . Hergun bu tahtaya 150k lot mal gelmez bile . Akıl var mantk vr
    Demistik , sagolsun kırmadı. Acelemiz yok tertemiz veriyor. Ne oldu 2023 de gordugu yerlere geldi nerdeyse 🤣🤣

Bunlarıda boyle kabul ettik , huylu huyundan vazgecmez 58 55 diger yerler insallah hızlı verirde biran evvel ortakligimiza kavusuruz

2. Bu kağıtta alenen robot çalıştırılıyor belli oldu artık

3. Satın almak ısteyene ortam hazır. Ortak satısları hisse fiyatları hersey ortada. Kimse elını surmuyor. Bukdr cok ortagın olduğu sırkete cokmek daha kolay. Can işine yalan. Ezerler adamı bu fiyatlar bu mal ortak satısı var satmayı dusunen diyelim . Kimse yok ama ortada

4. 69 ortalama ile hisse geri alım yap ama 60 altına hisse sat.. Geri alım olayı tuzaksa durum fena..

Bu yılıda kayıp yıl ilan ediyorum.. Ne yapalım .. Bugünkü gibiküçük alımlarla patronların imana gelmesini bekleyeceğiz.. Ama o sene bu sene değil.. Syglr...

6. Burada sallıyoruz diye satıyoruz sanma, kafamdaki rakama gelmeden 1 lot vermem adam yıllardır xrp de beklemiş ben bunda mi beklemicem. En kotu dolar gidene kadar beklenir yükselsin diye

7.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    69 ortalama ile hisse geri alım yap ama 60 altına hisse sat.. Geri alım olayı tuzaksa durum fena..
    Screenshot_1.jpg

geri alım programının yakın zamanda başlayacağını bilen birisi eylül ekim malı tacirler ve ahlatçı üzerinden topladı 80 üstü fiyattan bofa virmanı ile sattılar. güzel tezgah yaptılar.

8. bir çok detay paylaşacağım ama sürekli forum hata veriyor png jpeg megabayt çevrim hataları yükleme yapamıyorum

Sayfa 796/800 İlkİlk ... 296696746786794795796797798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •