Sayfa 735/739 İlkİlk ... 235635685725733734735736737 ... SonSon
Arama sonucu : 5906 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun her zamanki hareket gelecekse ve tuzaksa DUK falan derken atlayanlar olacaksa pazartesi yuzde 7-8 den aşağı vermeleri lazim. Sonra notr veya eksi 2/3 luk bir kapanis. Ben olsam mal toplayip sureceksem Salı gunu de tabana yapistirir son mallari toplayip tavana surerdim kimsenin eli gitmez almaya Sonra dans. Vakti geldiyse boyle birseyler olmasi lazim yoksa 2 ileri 2 geri devam.
    her asagi verisi mal kaptirir.bu hissede mal alabilecegi ilk seviye 30 uzeridir..tabi derdi mal almaksa.

2. YALTES uzerinden yaptigi isler..deniz harp sistemleri, Gemiler için Entegre Platform Kontrol ve İzleme Sistemleri, Ağ Destekli Özellikler alanlarında sistem integrasyon, Türk sanayisi ile 3D Radar Modernizasyonu, Aselsan ile Kaska Monte Gözetleme Ekranı, Havelsan ile Genesis ve TAI ile Göktürk'ü içeren çeşitli programlarda birlikte çalışmıştır.

3. git gel konya altı saat...pek birşey değiştiğini düşünmüyorum umarım yanılırım...

4.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    git gel konya altı saat...pek birşey değiştiğini düşünmüyorum umarım yanılırım...
    reis pasa gonlu bilir...duzenli her ay aliyorum..cocuga miras birakmak icin..zaman derdim hic yok..

5. Bu islerde Pkartin hicbir yeri yok bildigim kadariyla Yaltes ayri bir yerde. Thalesin dijital urunleri de e-kom turkiye distribütörü ile pazarlaniyor. Pkart için şuan tek gorunen e-sim alaninda çalışma. Deniz kuvvetlerinde bu platformlari kullananlar hakkinda da biraz bilgim var ama havelsan bu işin asıl koordinatörü. İleride umarim beklediginiz seyler olur ama hiçbir emare yok belirtmek isterim.
     Alıntı Originally Posted by Canlipara5353 Yazıyı Oku
    YALTES uzerinden yaptigi isler..deniz harp sistemleri, Gemiler için Entegre Platform Kontrol ve İzleme Sistemleri, Ağ Destekli Özellikler alanlarında sistem integrasyon, Türk sanayisi ile 3D Radar Modernizasyonu, Aselsan ile Kaska Monte Gözetleme Ekranı, Havelsan ile Genesis ve TAI ile Göktürk'ü içeren çeşitli programlarda birlikte çalışmıştır.

6. Twitter da mavi tikliler pkart yazmaya başladı.ytd

7. Pkart genelinde kendi fikrimce yaklaşık 3 senedir bekleyen ve hisseye kızan kişilerin daha yüksek fiyatları beklemek yerine seçiminde yaklaşması ile 35-40 fiyatlamasi olursa tahtaya güzel mal düşeceğini ve tahtacinin yada mal toplamak isteyenlerin bu fırsati değerlendirmek isteyeceğini düşünüyorum.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Dream28 Yazıyı Oku
    Pkart genelinde kendi fikrimce yaklaşık 3 senedir bekleyen ve hisseye kızan kişilerin daha yüksek fiyatları beklemek yerine seçiminde yaklaşması ile 35-40 fiyatlamasi olursa tahtaya güzel mal düşeceğini ve tahtacinin yada mal toplamak isteyenlerin bu fırsati değerlendirmek isteyeceğini düşünüyorum.ytd
    Adamlar istediği yerden mal almakta bu p.kart al gülüm ver gülüm tahtası olmuş iki tavan patır kütür aşağı baş aşağıdan alan vampirler p.kart uçtu kaçtı mal al kene kiliklilarda kumar oynar gibi oynuyorlar.Oynamazlarsa namerttirler böylesi geleceği olan tahtalarda ali cengiz oyunu oluyorsa .ne diyebilirizki.bu tahtayı yukarı çekecek baba yiğitler olmadan gitmez bir ileri bir geri mübarek mehter takımı.neyse.yatirim tavsiyesi asla degildir nokta.ytd

Sayfa 735/739 İlkİlk ... 235635685725733734735736737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •