Sayfa 739/739 İlkİlk ... 239639689729737738739
Arama sonucu : 5907 madde; 5,905 - 5,907 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Sn. Dream28, düşünceniz iyi niyetli. Fakat bu şahıs en iyisi dediği hisseyi bizlere kilitledi, aldığı paralarla diğerlerinden para kazandı. Biz eşek olduk, o eşkiya. Gelip bir anda herşeyi alıp gitti.

Siz iyi düşünmeye devam edin. Bir sorun varsa buraya yazmak bu kadar mı zordu, yazabilirdi. Bu kadar insanın vebalini alırken kendisi neden hiç düşünmüyor!
    Sn.Yakupsrh sizle ayni fikirdeyim ama bir sorun varsa bile bunu buraya yazamazdi herkes satar düşüncesi hakim olurdu ve tahtayı buralarda tutmak alta girmeden zorlaşirdi . Zaten amaç taşıtip dışarıdan para kazanmaksa .vakti zamanındaki söylemlerinde de önce eşek olmayı ogreneceksiniz diye vurgulamıştı. Sonra bağırtacam seklinde Twitter olayiyla pekiştirmisti.
    Güzel örneklendirmişsiniz eşkiya olarak ama yabanci ve bir çok olayida sofraya koyarsak sorun yaratmada ve çözmede donkişotluktan başka yere varamiyorum .

2.  Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Sn.Yakupsrh sizle ayni fikirdeyim ama bir sorun varsa bile bunu buraya yazamazdi herkes satar düşüncesi hakim olurdu ve tahtayı buralarda tutmak alta girmeden zorlaşirdi . Zaten amaç taşıtip dışarıdan para kazanmaksa .vakti zamanındaki söylemlerinde de önce eşek olmayı ogreneceksiniz diye vurgulamıştı. Sonra bağırtacam seklinde Twitter olayiyla pekiştirmisti.
    Güzel örneklendirmişsiniz eşkiya olarak ama yabanci ve bir çok olayida sofraya koyarsak sorun yaratmada ve çözmede donkişotluktan başka yere varamiyorum .
    Aynı şeyleri söylüyoruz, dürüst değil ve hiç olmadı, olmayacak!

Bildiğim bir şey var. O da amacına ulaşamayacağıdır. Meydan burada, yapabiliyorsa buyursun gelsin!
    Paylaşımlarım tıpkı benim gibi hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum. Öylesine yazılmış şeylerdir!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değillerdir.

3. Aklınızla hareket edin bir jackalın avı olmayın…

Sayfa 739/739 İlkİlk ... 239639689729737738739

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •