Sayfa 921/921 İlkİlk ... 421821871911919920921
Arama sonucu : 7368 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    hala boş umutlar...kelin ilacı olsa başına sürermiş...gücü olan çıkarır demek ki güç yok...boş konuşmalara kulak asmayın....hisseye talep yok en temel sebebi bilanço...bu bilançoya paralı kimse bulaşmaz....sermaye düşük gel kazanırsın diye para koyanların parası az olur kimse bu enflasyonda bu tarz hisselere yüklü para bağlamaz...tamamen tahtacının insafına kalmış bir yatırım yatırım sayılmaz...
    Rex nasılsın dostum..en son burada yorum yaptığımda sana yenilenebilir enerji ile bağ kurmuş kocaer ve brlsm i söylemiştim...son bir iki aydır bunlara ATATP de ekledim...bunlardan brlsm 14 TL den 44 TL ye kadar çıktı...Kocaer 17.50 den 36.50 yi gördü..ATATP ise ben ilk defa 34.50 den maliyet yaptım oda kısa sürede 61.50 oldu..
    Rex dostum bence ATATP ve kocaeri ayrıca incele...forumlarındaki yorumlarımı dikkatli oku...umarım sende fayda görürsün

2. Plastik kart i da arada bir bakıyorum...aynı tas aynı hamam devam ediyor..bunda kazanmak için doğru tradeler ile devam etmek lazım..plastik kart birileri sürekli oyun çeviriyor..bunda artık inadına beklemeli..

3. *Don ıslanmayınca balık tutulmaz,demiş atalarımız.
    Don değil ıslanmayan yerimiz kalmadı, balık tutmak şöyle dursun suda balık bile göremedik.

4. "İşi işine denk olanın, g.tü dümbelek çalarmış."
    Biz de dümbelek çalar mıyız acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Rex nasılsın dostum..en son burada yorum yaptığımda sana yenilenebilir enerji ile bağ kurmuş kocaer ve brlsm i söylemiştim...son bir iki aydır bunlara ATATP de ekledim...bunlardan brlsm 14 TL den 44 TL ye kadar çıktı...Kocaer 17.50 den 36.50 yi gördü..ATATP ise ben ilk defa 34.50 den maliyet yaptım oda kısa sürede 61.50 oldu..
    Rex dostum bence ATATP ve kocaeri ayrıca incele...forumlarındaki yorumlarımı dikkatli oku...umarım sende fayda görürsün
    iyiyim teşekkür ederim keko dostum kazancın bol olsun senin adına mutluyum...pkart daha önce dedim portföyümün çok az bir kısmı ama can sıkmıyor değil canımı sıkmaya epey zamandır devam ediyor...ana hissem karel...karelden önce ismendi....benim için 2023 iyi geçmedi malesef...dediğin hisseler kötü değildi benim hisselerimde kötü değil ben buna inanıyorum kötü olan malesef tahtacıları imansız çıktı...kocaer çelik gidiyor ama eregl gitmiyor onuda anlamış değilim...enerji hissesi gwind almıştım sattım...şuan kağıt ambalaj teknoloji ve döküm sektörü ağırlıklı portföyüm var...pkart tam bir hayal kırıklığı oldu nereden bileyim böyle adi tahtacısı var...pkart yanlış hisse değil tahtacısı yanlış adi...senin portföyün pkartı sallayacak boyuta gelmiş olmalı belki bir uğrarsın...500 bin lot alsan eli ayağı karışır tahtacının...

6. [QUOTE=WIPER;6579352]iyiyim teşekkür ederim keko dostum kazancın bol olsun senin adına mutluyum...pkart daha önce dedim portföyümün çok az bir kısmı ama can sıkmıyor değil canımı sıkmaya epey zamandır devam ediyor...ana hissem karel...karelden önce ismendi....benim için 2023 iyi geçmedi malesef...dediğin hisseler kötü değildi benim hisselerimde kötü değil ben buna inanıyorum kötü olan malesef tahtacıları imansız çıktı...kocaer çelik gidiyor ama eregl gitmiyor onuda anlamış değilim...enerji hissesi gwind almıştım sattım...şuan kağıt ambalaj teknoloji ve döküm sektörü ağırlıklı portföyüm var...pkart tam bir hayal kırıklığı oldu nereden bileyim böyle adi tahtacısı var...pkart yanlış hisse değil tahtacısı yanlış adi...senin portföyün pkartı sallayacak boyuta gelmiş olmalı belki bir uğrarsın...500 bin lot alsan eli ayağı karışır tahtacının...[/QUOTE

Dostum ben yaklaşık bir iki ay önce ATATP ilk aldığımda hisse üst üste 4 tavan yaptı..34 ten 46.70 e kadar tavanlar ile gitti..şimdi burada plastik kart aldığımı aciklasam aynı şey burda da olur...geçmişte gedzaya da ilk geldiğimde öyle olmuştu..
    Yalnız ben altı temel olarak boş olan hisselere girmem dostum...ben bana değer veren takipcilerimi ateşe atamam...kendim için başkalarını feda edemem..bu benim kişiliğime terstir...
    Ben sabırla tutulduğunda kazanılacak, büyüyen temeli çok iyi hisselere girerim..plastik kart ne yazık ki benim alabileceğim bir hisse kıvamına gelmiş değil..ben hisseyi değil,hisse beni taşımalı...siz buraya saplandiniz artık inadına kalmalisiniz çünkü sermayeniz enflasyona karşı çok ezildi..burada kalırken de doğru trade yapmanız faydanıza olacak..
    Ben size başarılar diliyorum .

7.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    "İşi işine denk olanın, g.tü dümbelek çalarmış."
    Biz de dümbelek çalar mıyız acaba?
    Bu güne kadar siz küçük yatırımcının g.tünün dümbülek çaldığını görmedim..ama birinin çok iyi çaldığını görüyorum...onun keyfi yerinde..yatlarda katlarda sürülerinin içinde gününü gün ediyor..arada bir gelir de burada sizlere müzik de dinletiyor..

Gariban ky ise yıllardır gölü gözlüyor..acaba ne zaman bu göl yoğurt olacak ,sonra bunu satıp zengin olacam hayalleri kuruyor..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bu güne kadar siz küçük yatırımcının g.tünün dümbülek çaldığını görmedim..ama birinin çok iyi çaldığını görüyorum...onun keyfi yerinde..yatlarda katlarda sürülerinin içinde gününü gün ediyor..arada bir gelir de burada sizlere müzik de dinletiyor..

Gariban ky ise yıllardır gölü gözlüyor..acaba ne zaman bu göl yoğurt olacak ,sonra bunu satıp zengin olacam hayalleri kuruyor..
    yeni halka arz şirketler genel olarak şeffaf bu güzel....eskiler tam çakal kap haberi kolay kolay atmıyorlar bilgi saklayan şirket çok....bu işi zorlaştırıyor...kimileri bilgiyi satın alıyor ama bizim gibiler tavşan gibi bakıyoruz...senin avantajın yeni halka arz şirketler oldu bende eskilerden medet umdum hiçbirşey olmadı...tatlı para kazandığım bir kmpur oldu oda yeni arz...

Sayfa 921/921 İlkİlk ... 421821871911919920921

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •