Peh Peh, tahtayı kopar tavan yap ertesi gün baş aşağı. )
Peh Peh, tahtayı kopar tavan yap ertesi gün baş aşağı. )
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...
Evet 40 a bir dokunduk. Kalıcı olarak 40 fiyatlamaları başlasada 3x lu fiyatları görmesek artık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
" Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "
Mayısta 3 aylık bilançoda göreceğiz. Faturalar her yenilenen sözleşmede misliyle katlanarak artıyor. Gelirleri ve karında artış olacakmı? Bu kağıtta haber odaklıyım. Şu imtiyaz işi çözülmeden pek bi değeri olmaz gözümde. Hiçbir yatırımcı fiber imtiyazı olmadan gelipte bu şirkete ortak olmaz. Bir yılı geçti başvuru yapılalı hala bi cevap gelmedi btk dan. Ben bu sıralar birşeyler bekliyorum artık. Piyasada sadece 150 milyon lot miktarı kağıt kaldı. Alsatçıların mallarını toplaya toplaya götürüyorlar. Hiç acımam tavuk dönercilere. Bi tavuk döner parası karı görünce satıyorlar. Böyle toplanması yakın zamanda imtiyazın halledileceğini düşündürüyor bana. İşte o zaman 3-5 belki 10 dolares gibi fiyatları konuşabiliriz
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Belki imtiyaz ve blok hisse satışıyla ortaklık görüşmeleri bir arada gizliden yürütülüyordur. Ben topladım umutla bekliyorum. Alsatçı uyanıklar en son 20 lerde kaptırdılar mallarını. İşte böyle aldım sattım derken biranda malsızda kalınabiliyor. İnsan 20 den sattığı kağıdıda gelip kırktan alamıyor sonra. Ben dolar olarak bakıyorum.3-5 belki 10 dolar. Bekleyip görecem filmin sonunu...
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer İmleri